Hurjat rakkauskilot

Hurjat rakkauskilot

Kymmenen huomattavasti ylipainoista pariskuntaa tekee suuren elämänmuutoksen – mutta ei ilman hikeä ja kyyneliä. Pariskunnat erotetaan toisistaan viideksi kuukaudeksi. Lopulta he kohtaavat toisensa täysin muuttuneita! Hurjat rakkauskilot tiistaisin Nelosella klo 20. Kotimainen ohjelma.

#hurjatrakkauskilot

Laihdutusprojekti sai helsinkiläispariskunnan aikuistumaan: ”Ehkä mun keholla on jotain merkitystä”

Helsingin keskustassa asusteleva nuoripari Viivi ja Toni lähtivät uteliaisuudesta mukaan Hurjat rakkauskilot -ohjelmaan. Pariskunta on onnistunut tiputtamaan useita kiloja viiden kuukauden aikana.

Erityisesti Tonilla on ulkomuoto muuttunut radikaalisti kilojen karistessa.

”Toni on aina näyttänyt hyvältä minun silmissä, mutta nyt hän näyttää todella hyvältä”, Viivi huokaisee.

”Olen tosi ylpeä hänestä ja hänen tuloksistaan. Olen erittäin tyytyväinen ja ylpeä”, nainen jatkaa.

”Viivi näyttää erittäin hyvältä, niin kuin odotinkin. Odotan vain, että päästään kotiin”, vilkkusilmäinen Toni vastaa.

Viivi kertoo, että kuukausin aikana ajatukset omaa kehoa ja elämäntapoja kohtaan ovat muuttuneet. Ruokailutavat ovat menneet täysin uusiksi molemmilla. Aiemmin oli helppo oikaista huonoille tottumuksille.

”Kasvisruokavaliota molemmat alkaneet suosimaan. Lihaa ei tarvitse syödä niin paljon”, Viivi sanoo.

Elämäntapojen muutos on saanut Toni ajattelemaan asioita hieman pidemmälle.

”Ruvennut ajattelemaan vähän aikuisemmin, ehkä mun keholla on jotain merkitystä. Sitä kannattaa arvostaa.”

”Olen motivoitunut olemaan paras versio itsestäni”, Toni sanoo.

Viiden kuukauden erossaolo ei ole tehnyt parisuhteelle kuin hyvää. Molemmat odottavat, että pääsevät harrastamaan liikuntaa yhdessä.

”Olen antanut itselleni luvan lähteä Viivin kanssa noille ohjatuille tunneille. Sitä Viivi on halunnut, mutta olen ennen ollut vastaan.”

Hurjat rakkauskilot tiistaisin klo 20 Nelosella. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @nelonen ja twiittaa #hurjatrakkauskilot.

Tonin huikea muodonmuutos – paino putosi 20 kiloa!

Helsinkiläiset Viivi ja Toni tunnustavat hyvien elämäntapojen kaatuneen saamattomuuteen. Ydinkeskustassa asuva pariskunta laittaa monipuolista ruokaa, mutta annoskoot karkaavat helposti epäterveellisiin mittoihin ja ulkona syöminen on turhankin helppoa.

Hurjat rakkauskilot -ohjelman alussa molemmat laittavat tavoitteekseen 20 kilon pudotuksen.

Heti välipunnituksessa nähdään huikeita tuloksia, jotka ovat uusien elämäntapojen tulosta. Viivi kehuu kilojen lähteneen perusruokavaliolla ja liikunnalla.

”Kaiken a ja o on, että kulutat, mitä olet syönytkin”, Viivi muistuttaa.

Toni teki viiden kuukauden ajan ankarasti töitä pudottaakseen painoa. Hän pudotti kaikkiaan 21 kiloa ja painoi loppupunnituksen jälkeen 87,3 kiloa.

”Aion ehkä vähän vähemmän treenata, en ehkä ihan viittä kuutta kertaa jaksa käydä treenaamassa. Enemmän haluan rasvaa itsestäni pois”, Toni suunnittelee. 

Viivi pudotti viiden kuukauden aikana 13,9 kiloa ja painoi loppupunnituksessa 84 kiloa. Hän oli tulokseen tyytyväinen, mutta aikoo jatkaa painonpudotusta tavoitteeseensa asti.

”Mä alan kiristää tahtia! Yritän saada sen 20 kiloa pois”, Viivi sanoo.

Hurjat rakkauskilot koko kausi nähtävillä osoitteessa Ruutu.fi. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @nelonen ja twiittaa #hurjatrakkauskilot.

108-kiloisen Tonin huikea muodonmuutos – helsinkiläismies rutisti 21 kiloa painostaan pois: ”Yksinkertaista, kunhan sen tekee"

Hurjat rakkauskilot -ohjelmassa nähdään tyytyväinen mies, kun 108-kiloisena elämäntapamuutoksen aloittanut Toni rutistaa painostaan 21 kiloa pois.

”Olen oikein tyytyväinen itseeni, mutta matka jatkuu vielä”, Toni kertoo loppupunnituksessa.

Aiemmin saamattomuudesta kärsinyt, mielellään ravintoloissa syönyt ja suuria annoskokoja nauttinut Toni antaa pari käytännön vinkkiä, miten muutos pysyy yllä.

”Tehdään yhdessä ruokaa himassa ja jätetään kaikki turha mussuttaminen veke niin siinähän se. Se on yksinkertaista, kunhan sen vaan tekee.”

Toni onnistui tavoitteessaan noudattamalla hänelle räätälöityä ruokavaliota sekä liikkumalla säännöllisesti. Salitreenejä liikunnasta uudelleen innostuneen miehen kalenteriin kertyi viidestä kuuteen viikossa.

”Paino on numero, eikä se ole mulle tärkeä juttu. Rasvaa haluan vielä pois”, Toni suunnittelee tulevaisuutta.

Tonin tyttöystävä Viivi jäi hieman tavoitteestaan 20 kilosta. Hänen onnistui pudottaa 13,9 kiloa.

”Mä rupean kiristämään tahtia ja yritän saada sen 20 kiloa pois”, Viivi suunnittelee.

Hurjat rakkauskilot tiistaisin klo 20 Nelosella. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @nelonen ja twiittaa #hurjatrakkauskilot

Yllätys verikokeissa ravisteli hereille – maksa-arvot sai Anskun, 34, tekemään radikaalin elämänmuutoksen

Illan Hurjat rakkauskilot -parilta, Anna-Marilta ja Jussilta putosi viiden kuukauden elämäntaparemontin aikana tasaisesti senttejä vyötäröltä ja ulkonäkö muuttui radikaalisti.

”Näyttää siltä, ettei enää oikein mistään voisi ottaa pois”, Jussi kehuu vaimoaan, kun he tapasivat toisensa loppupunnituksessa.

Vaikka elämäntapamuutos on startannut mallikkaasti, pariskunta suhtautuu tulevaisuuteen varovaisesti. Molemmat toivovat, ettei entiseen palata.

”Sitä toivoo, että tietyt asiat muuttuvat. Että me ei olla viiden kuukauden päästä samassa tilanteessa. Toivon, että on uusi Jussi ja uusi Ansku tässä edessä”, Anna-Mari eli Ansku miettii.

Parisuhteelle kuukausia kestänyt ero ja liikuntaan keskittyminen ovat tehneet vain hyvää.

”Pyörittiin samoissa vanhoissa huonoissa tavoissa. Uskon, että lähdetään nyt ihan uudella sykkeellä, jos näin voi sanoa. Varmasti on molempien helpompi olla”, Ansku miettii.

Molemmat ovat tahoillaan löytäneet uusia mielenkiintoisia harrastuksia, joita aikovat jatkaa.

”Mun tavoitteena olisi, että joskus jaksaisin juosta puolimaratonin. Ei ehkä ensi kesänä, mutta parin vuoden päästä”, Ansku sanoo.

Terveydentila oli yksi tärkeä syy, miksi pariskunta lähti mukaan ohjelmaan. Anskun herätti lääkärikäynti, jonka aikana verinäytteissä paljastui, että hänen maksan rasva-arvot olivat koholla.

”Kyllä se kieltämättä tuli, että hei olen 34, olisi syytä tehdä jotain. Mitä se on sitten kymmenen vuoden päästä?”

Pienet arkiset asiat ovat niitä, jotka vaikuttavat elämäntapamuutoksessa. Jussi on joutunut ajattelemaan hyötyliikunnan kokonaan uudella tavalla. Esimerkiksi kauppaan ei enää mennä autolla.

”Kotiviikoilla käytiin melkein joka päivä kaupassa, mutta aina kävellen tai pyörällä”, Jussi sanoo.

Hurjat rakkauskilot tiistaisin klo 20 Nelosella. Seuraavan viikon jakson voi katsoa ennakkoon maksullisessa Ruutu-palvelussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @nelonen ja twiittaa #hurjatrakkauskilot.

Kilo jäi kaihertamaan – Anna-Mari ja Jussi pudottivat yhdessä 20 kiloa

Ylöjärveläiset Anna-Mari ja Jussi lähtivät hakemaan Hurjat rakkauskilot -ohjelmasta lisää energiaa ja opastusta uusiin, terveellisiin elämäntapoihin.

Anna-Mari kaipasi painonpudotuksen lisäksi apua uniongelmiinsa. Haaveissa oli myös saada lisää kipinää arkiseksi ajautuneeseen parisuhteeseen.

Anna-Marin onnistui pudottaa viiden kuukauden aikana 8,8 kiloa. Hän painoi loppupunnituksessa 64,3 kiloa. Alkuperäinen tavoite oli 10 kilon pudotus.

”Ihan hyvä saavutus, mutta ei se ole sitä kymmentä kiloo. Pikkasen se kilo jäi kaiveleen, mutta eiköhän se jatku tästä sitten”, Anna-Mari uskoo.

Jussi pudotti viiden kuukauden aikana 9,8 kiloa. Hän painoi loppupunnituksessa 79,7 kiloa.

Elämänmuutos kantoi myös ohjelman jälkeen. Kotityöt eivät ole enää pelkästään Anna-Marin harteilla, pariskunta on löytänyt kokemuksesta sisältöä parisuhteeseen ja myös yhdessä liikkuminen tuntuu hyvältä.

”Pitää pitää itsestään huolta, ei se työ kaikki kaikessa oo”, Anna-Mari sanoo.

Hurjat rakkauskilot tiistaisin klo 20 Nelosella. Seuraavan viikon jakson voi katsoa ennakkoon maksullisessa Ruutu-palvelussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @nelonen ja twiittaa #hurjatrakkauskilot.