Huippumalli haussa

Huippumalli haussa

Tyra Banks on palannut! Alkuperäinen tuomari Tyra Banks hyppää takaisin puikkoihin sarjan uudella 24. kaudella. Banksin rinnalla tuomaristossa nähdään viime kauden tapaan huippumalli ja kehoaktivisti Ashley Graham, Paper-lehden luova johtaja Drew Elliott ja julkkisstylisti Law Roach. Kuka on USA:n seuraava huippumalli? Huippumalli haussa jenkkitahtiin Ruutu+-tilauksella 22.1. alkaen maanantaisin. Amerikkalainen realitysarja.

Huippumalli haussa -sarjassa nakuillaan tänään kurvikkaan Ashley Grahamin johdolla: ”Vaatteet pois!”

  • This video is no longer available.

Huippiskokelaat joutuvat tänään todelliseen tulikokeeseen, kun vaatteet heitetään tällä kertaa kokonaan pois. Tytöt yllättyvät täysin, kun plusmalli Ashley Graham ottaa heidät maanantain Huippumalli haussa -sarjassa vastaan ilkoisen alasti.

Kurveistaan tunnettu kaunotar näyttäytyy haastetehtävässä tytöille ilman rihman kiertämää näyttääkseen, että vartaloonsa kannattaa olla tyytyväinen – näytti se miltä tahansa.

”Minulla on kurveja, selluliittia ja puolia, joista en pidä itsessäni. Jos teillä on epävarma olo, miettikää, mitä juuri tein!”, hän heittää vilautuksen jälkeen.

Kaikille malleille alasti oleminen ei kuitenkaan ole aivan yhtä helppoa.

”En välttämättä voi osallistua näihin kuvauksiin”, pohtii India.

Miten tyttöjen alastonhaaste sujuu? Huippumalli haussa Livillä maanantaina 16.1. kello 20.

Tulikuuma Huippumalli haussa -kausi alkaa – uusi juontaja Rita Ora saa mallikokelaat hullaantumaan: ”Täydellistä!”

  • This video is no longer available.

Odotettu Huippumalli haussa -sarjan uusi kausi starttaa pian Livillä. Täysin uudistunut kilpailu saa mallikokelaat kihisemään jännityksestä. Kuka juontaa kauden ja ketkä istuvat tuomaristossa?

Odotus palkitaan, kun helikopteri saapuu New Yorkiin ja tuomaristo astelee ulos mallikokelaiden hurratessa. Pitkän uran Huippisjuontajana tehnyt Tyra Banks saa nyt väistyä, kun show’n ottaa haltuunsa laulaja, näyttelijä, malli ja ja muoti-ikoni Rita Ora.

Tämä mallien äitihahmo on päättäväinen:

”Tytöistä pitää löytyä 25-vuotias pomo – kuten minä!” Rita vaatii.

Mukana uuden kauden tuomaristossa ovat myös Ashley Graham, Drew Elliott ja Law Roach.

Uunituore Huippumalli haussa -kausi starttaa Livillä 2. tammikuuta kello 20. Kauden voi aloittaa myös vaikka heti Ruutu+:ssa!

Suomen huippumalli haussa alkaa Livillä maaliskuussa. Suomen version tuomaristossa ovat Maryam Razavi, Juri Silvennoinen ja Marica Rosengård.

Seuraa huippusuosittua sarjaa joulukuussa Ruutu+:ssa jenkkitahtiin!

  • This video is no longer available.

Uudella 23. kaudella sarja kokee täydellisen muodonmuutoksen, kun Tyra Banksin paikalle hyppää näyttelijä ja laulaja Rita Ora. Kaudella palataan ohjelman juurille New Yorkiin ja osallistujina nähdään ainoastaan naisia. Rita Oran johdolla mallikokelaita tuomaroivat supermalli Ashley Graham, Paper-lehden luova johtaja Drew Elliott ja julkkis-stylisti Law Roach.