Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay

Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay

Gordon Ramsay matkustaa halki Amerikan auttamaan vaikeuksien kanssa kamppailevia hotelleja. Kovassa koulussa muutoksen kokevat niin hotellien henkilökunta, huoneet kuin huonepalvelukin. Yksi asia on varmaa - Ramsay ei tule checkaamaan itseään ulos ennen kuin kaikki on kunnossa. Amerikkalainen lifestyleohjelma.

Kaataako sisarusten välinen katkera vihanpito perinteikkään perheyrityksen?

Connecticutissa sijaitseva Curtis House on legendaarinen majatalo, jota pyörittää sisaruspari Chris ja T.J. He ovat kuitenkin riidoissa, mikä välittyy paikan viihtyisyyteen ja henkilökunnan hyvinvointiin.

Gordon Ramsay on kaksikon kanssa aivan neuvoton, sillä hän ei saa kumpaakaan nielemään ylpeyttään. Chris ja T.J. ovat valinnan edessä: joko riidat sovitaan tai yritys myydään.

Saavatko perheenjäsenet puhuttua umpimielisille sisaruksille järkeä?

Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay torstaisin kello 21 Nelosella.

Gordon suunniltaan raivosta - tämä kylmiö on kuvottavuuden huippu!

Murphys Hotel on historiallinen hotelli Pohjois-Kaliforniassa, somassa viinitarhojen ympäröimässä pikkukaupungissa. Siellä ovat yöpyneet monet suurmiehet, mutta valitettavasti paikan nykyiset omistajat Brian, Kevin ja Joel eivät pärjää arvokkuudessa muinaisille merkkihenkilöille. Heille tärkeintä on hotellin saluuna, jossa he bailaavat asiakkaiden kanssa kuin pahaiset opiskelijapojat.

Kaikki muukin on retuperällä. Gordon löytää kylmiöstä monta ällöttävää yllätystä, ja keskenkasvuisen omistajakolmikon täydellinen välinpitämättömyys saa hänet kiehumaan kiukusta.

Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay torstaisin kello 21 Nelosella.

Uv-valo paljastaa kauhistuttavan näyn: hotellihuone kylpee erilaisissa eritteissä!

Sandy MacDougall pitää majataloa kauniissa Vermontin osavaltiossa Yhdysvaltain itärannikolla. Paikka on viehättävä, mutta se painii suurten ongelmien kanssa. Esimerkiksi siisteyteen ei kiinnitetä lainkaan huomiota, ja omistajan englanninsetteri Layla saa vapaasti juoksennella jopa ravintolan keittiössä.

Gordon näyttää uv-lampun avulla, kuinka törkeässä kunnossa hotellihuoneet ovat: sängyt ja kokolattiamatot on kuorrutettu valtavalla määrällä ruumiinnesteitä, joiden alkuperää vieraat ja Sandy ovat haluttomia arvailemaan.

Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay torstaisin kello 21 Nelosella.

Hotellinomistajan uutispommi saa vaimon haukkomaan henkeään - myös Gordon järkyttyy pahanpäiväisesti

Mollendorin pariskunta pyörittää hotellia Starkvillen yliopistokaupungissa Mississippissä. Gordon Ramsay on pyydetty apuun, sillä yritys on suurissa vaikeuksissa. Ei ihme, sillä paikat ovat pahasti rempallaan ja Sukie-vaimon sushiravintolan ruoka perin omituista. Kun Gordon puhuu parivaljakolle ravintolan epäkohdista, David tulee maininneeksi, kuinka huonolla tolalla asiat todella ovat. Sukie ja Gordon eivät ole uskoa korviaan.

Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay Nelosella torstaisin kello 21!

Gordon ei ole usko silmiään: onko tämä hotelli vai hippikommuuni?

Applegate River Lodge on perinteikäs perheyritys luonnonkauniissa maisemissa Oregonin maaseudulla. Paikan kauneus ei kuitenkaan riitä pitämään majoitusliikettä pystyssä: yritys on veloissa, perheen pojat riidoissa ja taloudenhoito pelkästään äidin harteilla. Joviaali isähahmo ei pane tikkua ristiin paikan hyväksi, vaan pitää erikoista tunnelmaa yllä polttamalla päivät pitkät pilveä.

Iltaisin hotelli muuttuu eräänlaiseksi Woodstockiksi, kun aulan valtaavat meluisat musiikkiesitykset. Miten hotellivieraat voivat nukkua tässä melussa, Gordon ihmettelee ottaessaan vastaan pössyttelijäkansan rakkaudenosoituksia.

Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay Nelosella torstaisin kello 21!