Haapasalo goes lomalle

Haapasalo goes lomalle

Suomen kansainvälisesti tunnetuin näyttelijä Ville Haapasalo on täyttänyt kalenterinsa töillä viimeisen 20 vuoden ajan, mutta nyt Ville lähtee vihdoinkin lomalle! Tai no, kyllä tässäkin tapauksessa matkaan lyödään mukaan kameraryhmä. Uudessa kahdeksanosaisessa Haapasalo goes lomalle -sarjassa Ville ottaa taatulla tyylillään haltuun Karibianmeren kohteita: Kuuba, Jamaika, Dominikaaninen tasavalta, Caymansaaret, Barbados, Puerto Rico ja Trinidad & Tobago. Tähän kyytiin kannattaa lähteä mukaan!

Haapasalo rellestää veroparatiisissa – katso miten onnistuu tilin avaaminen!

Ville Haapasalo seikkailee jälleen ympäri maailmaa: tänä iltana vuorossa ovat Caymansaaret. Kukoistavasta yrityskulttuuristaan ja keveästä veropolitiikastaan tunnettu lomakohde saa Haapasalon pohtimaan omia taloudellisia järjestelyitään. Vaan miten miehen käy?

Haapasalo goes lomalle –sarjassa maailmanmatkaaja Ville Haapasalo vierailee eksoottisissa lomakohteissa. Sarja nähdään joka torstai-ilta Nelosella!

Ville Haapasalo nuuskii paikallista elämänmenoa Kuubassa – ei puhu lainkaan kieltä!

Nelosen uudessa Haapasalo goes lomalle –sarjassa Ville Haapasalo ottaa rennosti ja tutustuu erilaisiin eksoottisiin lomakohteisiin. Ensimmäisenä vuorossa on Kuuba. Haapasalolla kestää kuitenkin tottua hetki paikalliseen elämänmenoon. Miten mies pärjää juttusilla lihakauppiaan kanssa, kun yhteistä kieltä ei tunnu löytyvän? Näin Ville Haapasalolle maistuvat sikari, rommi ja salsa!

Haapasalo goes lomalle tänään Nelosella klo 20. Jakso uusintaan myös tulevana sunnuntaina klo 17.50.

Kohta se alkaa! Ville Haapasalo lomailee ristiin rastiin Karibialla – “Jos yksi paikka pitäisi valita…”

Suomen kansainvälisesti tunnetuin näyttelijä, Venäjällä järjettömän suosittu Ville Haapasalo lähtee ensi viikolla vihdoin lomalle. Hollolalainen ei ole pitänyt sapattia 20 vuoteen – ja tekee sen nyt tv-kameroiden läsnäollessa.

Lomakohde ei voisi olla osuvampi, sillä Haapasalo nähdään 24. Maaliskuuta alkaen seikkailemassa Karibian saarilla.

- Siellä on niin paljon sellaista, mistä en ole eläessäni kuullut! hämmästynyt Haapasalo kertoo.

Sympaattiselle maailmanmatkaajalle tulevat tutuksi Karibian suurimmat saaret Kuubasta Jamaikan kautta Trinidad & Tobagoon sekä Barbadoksesta Puerto Ricoon.

- Jos yksi paikka pitäisi valita, niin Jamaikalla paikallisten uimaranta, Haapasalo paljastaa.

Haapasalo goes lomalle torstaisin klo 20 Nelosella.