Haapasalo Goes America

Haapasalo Goes America

Suomen kansainvälisesti tunnetuin näyttelijä, Venäjällä käsittämättömän suosittu Ville Haapasalo matkustaa tässä udessa sarjassa länteen, Amerikkaan. Jenkkilä ei ole Villeä aiemmin houkutellut, päinvastoin. Hänelle amerikkalaisuus on merkinnyt epäaitoa teeskentelyä. Mutta nyt 20 Venäjän-vuoden jälkeen Ville haluaa antaa Amerikalle mahdollisuuden. Tässä 8-osaisessa sarjassa Ville etsii Amerikasta edes yhtä aitoa ihmistä kaikkien Yhdysvaltoihin liittyvien kliseiden, myyttien ja yleistysten takaa. Ville Haapasalo ja kuvausryhmä lensivät Chicagoon, josta rouhea matka pitkin ikonista Route 66 -tietä alkaa. Ville matkaa avoimin mielin, ja hänen Amerikkansa avautuu ihmisten kautta. Matka käy läpi kahdeksan osavaltion ja päättyy Kaliforniaan.

Ville Haapasalo tapaa Hollywood-legendan, joka on ryypännyt Mika Kaurismäen kanssa Amazonin sademetsässä

Ville Haapasalo on saapunut matkansa päätepisteeseen Kalifornian Los Angelesiin. Kaupunki tunnetaan tietysti Hollywoodista ja glamourista, joten Ville päättää etsiä käsiinsä ihka oikean elokuvatähden. Hän löytää Robert Davin, legendaarisen näyttelijän, joka suostuu mielihyvin haastatteluun.

Davi on näytellyt muun muassa elokuvissa Die Hard, Predator 2 sekä 007 ja lupa tappaa. Mies on työskennellyt myös suomalaisohjaaja Mika Kaurismäen kanssa ja kertoo nyt hauskan tarinan Mikan Amazon-elokuvan kuvauksista, jotka olivat kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti kosteat. Eräänä yönä Robert oli herännyt äänimies Joukon huuteluun.

"Perkkele, santtanaaa!" Davi kertoo kaikuneen brasilialaisesta sademetsästä, minne Jouko-parka oli eksynyt.

Tähtinäyttelijällä on selvästi lämpimät muistot suomalaisista!

Haapasalo goes America tiistaina 18. marraskuuta kello 20 Nelosella - katso hauska ennakkoklippi sarjan viimeisestä jaksosta!

Ville todistaa todelliset pikahäät Las Vegasin malliin ja saa vielä kunniatehtävän!

Uudessa Haapasalo Goes America -jaksossa Villen matka jatkuu Nevadaan ja Las Vegasiin, joka on yksi maailman suosituimmista hääkohteista. Ville pääseekin todistamaan parin minuutin pikahäitä kappeliin, jossa vihkijänä toimii Elvis. Myös Ville saa kunniatehtävän seremoniassa, vaikkei vihittävää pariskuntaa tietenkään aikaisemmin tunne. Huh, mikä meininki!

Haapasalo Goes America tiistaisin klo 20 Nelosella.

Ville uskoo vakaasti omiin pokeritaitoihinsa Las Vegasissa ja haastaa pokeriammattilaisen - katso kannattiko!

Uudessa Haapasalo Goes America -jaksossa Villen matka jatkuu Nevadaan ja Las Vegasiin, jossa Ville saa opastusta pokerin saloihin. Mies uskoo näyttelijän taitoihinsa myös pokeripöydässä ja haastaa ammattilaisen kpvan panoksen käteen. Miten käy? Köyhtyykö Ville kaksi tuhatta dollaria?

Haapasalo Goes America tiistaisin klo 20 Nelosella.