Good Wife

Good Wife

Emmy- ja Golden Globe -palkittu Julianna Margulies näyttelee pääosaa asianajaja Alicia Florrickin työstä ja elämästä kertovassa laatudraamasarjassa. Keskeisissä rooleissa nähdään myös Matt Czuchry (Gilmoren tytöt), Archie Panjabi, Christine Baranski (Chicago, Mamma Mia) ja Chris Noth (Sinkkuelämää). Amerikkalainen draamasarja.

Good Wifen jaksot katsottavissa Ruutu+-palvelussa 14 vrk tv-esityksen jälkeen.

Good Wife -hittisarja palaa ruutuun uusin jaksoin!

  • This video is no longer available.

Livillä on loistavia uutisia laadukkaan tv-draaman ystäville: roolistaan palkitun Julianna Marguliesin tähdittämä huippusuosittu Good Wife palaa vihdoin ruutuun! Kuudes tuotantokausi pyörähtää käyntiin 16. helmikuuta, ja sarjaa seurataan maanantaisin kello 21.

Katso ihana traileri, josta sarjan tosifanit saavat taatusti kylmiä väreitä!

Suositun draamasarjan kaunotar tuli kaapista: "Olen biseksuaali!"

  • Kuva: Splash/AOP

 

Livillä esitettävän Good Wife -menestyssarjan tähtikaartiin lukeutuva Monica Raymund on astunut ulos kaapista.

Dana Lodgea näyttelevä Raymund kertoi Twitterissä jättäneensä biseksuaalisuutensa salailun jo kymmenen vuotta sitten, mutta nyt oli ensimmäinen kerta, kun nainen puhui asiasta julkisesti. Sunnuntaina twiitannut Raymund julkaisi Twitterissä linkin juttuun, joka kertoi norjalaistaiteilijan protestista Venäjän homovastaisia lakeja vastaan.

- Olen erittäin ylpeä bi, joten olen onnellinen tämänkaltaisesta projektista juuri olympialaisten aikaan, Raymund twiittasi.

Good Wifea esitetään Livillä maanantaisin kello 21.00!