Gaala

Gaala

Gaala on koko perheen huikea viihdeshow, jossa kunnia annetaan sille, jolle se kuuluu. Gaalassa otetaan viikottain syväsykellus suomalaisuuden ytimeen ja jaetaan Kultainen Suomi -pystejä aivan kaikenlaisille saavutuksille, ja aivan poskettomille tyypeille. Komiikan mestari Aku Hirviniemi luotsaa näyttävää Gaala-show'ta yhdessä legendaaristen Kummeli-koomikoiden Heikki Silvennoisen, Heikki Helan ja Timo Kahilaisen kanssa. Kotimainen ohjelma.

7 uutta julkaisua

Anne Kukkohovin kauhunhetket Nizzassa - avautuu tilanteesta Gaalassa: "Minulle on tapahtunut aika paljon tällaisia asioita"

Ex-malli ja yrittäjä Anne Kukkohovi saapui Gaalan punaiselle matolle sädehtivään red carpet -tyyliin.

Viikko sitten Kukkohovi joutui karmeaan tilanteeseen Ranskan Nizzassa, kun hän oli ollut iltalenkillä. Yhtäkkiä hänen päälleen oli hyökännyt kolme miestä.

”Yksi repi hiuksista, toinen vaatteista ja kolmas puri kaulasta, puremajälki on tosin nyt peitetty. Miehet yrittivät työntää minua taloon sisään, jossa oli lisää ihmisiä”, Kukkohovi kertoo kauhunhetkistään.

Tilanne raukesi, kun lähistöllä ollut pariskunta oli kuullut Kukkohovin huudon.

”Pariskunta huusi miehille, jonka seurauksena tämän kolmikon ote herpaantui ja pääsin juoksemaan pois tilanteesta. Juoksin pitkään sellaiselle paikalle, jossa oli ihmisiä, josta sain tilattua kyydin majapaikkaani”, Kukkohovi kertaa tapahtumia.

Kukkohovi avautui tilanteesta ensimmäisen kerran viime viikolla omalla Instagram-tilillään, jota hän tosin harmittelee jälkeenpäin, sillä hänen sanojensa mukaan se lähti elämään omaa elämäänsä.

”Postauksen ideana oli se, että mitä tahansa voi tapahtua missä tahansa ja ajattelin päivitykselläni tavoittaa nuoret, sillä tällaisista tilanteista on hyvä puhua kotona”, Kukkohovi kertoo.

Kukkohovin loppuloma sujui paremmin, kun hänen ystävänsä oli lentänyt Nizzaan hänen tuekseen. Tuesta huolimatta Kukkohovi ei ole nukkunut lähes ollenkaan ja hän on ollut kotona hieman varpaillaan.

”Kyllähän tällainen tilanne jää selkäytimeen. Minulle on tapahtunut aika paljon tällaisia asioita. Tämän kaltaisia tilanteita ei pysty lainkaan ennakoimaan”, Kukkohovi toteaa.

”Ihonväri tai kansalaisuus eivät määrittele sitä, missä ja kuka tällaista tekee”, hän jatkaa.

Kukkohovi ei ottanut yhteyttä Ranskan poliisiin tapahtuman jälkeen, mutta koto-Suomessa hän ilmoitti asiasta viranomaisille.

”Sitä katsotaan ja käydään läpi Ranskan viranomaisille. Henkilöitä on kuitenkin hankala saada kiinni, kun en tiedä miltä he näyttivät saatikka mikä talo oli kyseessä”

”Se harmittaa, että en päässyt kiittämään apuun tullutta pariskuntaa”, Kukkohovi toteaa loppuun.

Tällaisissa tunnelmissa Mikko Alatalo jättää eduskunnan – avautuu Gaalan punaisella matolla: ”Olen oman panokseni antanut”

Hittinikkarina ja kansanedustajana tunnettu Mikko Alatalo saapui Gaalan punaiselle matolle poikansa tyttären, näyttelijä Ronja Alatalon kanssa.

Alatalo on vaikuttanut eduskunnassa lähes 16 vuotta. Nyt hän on päättänyt laittaa niin sanotusti pillit pussiin ja jättäytyä eduskunnasta vuoden 2019 maaliskuussa. Mitään dramatiikkaa lähtöön ei kuitenkaan liity.

” Olen antanut oman panokseni. Kyllä tätä ikääkin alkaa jo olla, joten haluan tehdä asioita vapaammin, kuten reissata. ” Alatalo kommentoi tunnelmiaan.

”Minusta aletaan tehdä myös elämänkerta-kirjaa, jossa käydään läpi taiteilijauraani”, Alatalo paljastaa.

Lukuisista hiteistään tunnettu mies julkaisi syyskuussa viimeisen CD-levynsä. Musiikkia hän ei tule kuitenkaan jättämään, vaan biisejä nikkaroidaan tulevaisuudessa suoratoistopalveluihin.

”CD-levyt ovat menneet vähän marginaaliin. Juuri kun menin sanomaan tämän asian julkisuudessa, niin yllättäen jäähyväislevyni alkoikin myymään hyvin”, Alatalo naurahtaa.

Alatalon henkilökuva nähdään joulukuussa ilmestyvässä, Juice Leskisestä kertovassa elokuvassa. Alataloa näyttelee Antti Tuomas Heikkinen.

”Elokuvassa minut nähdään nuorena ADHD-poikana, joka järjestelee ja ryntäilee eestaas. Juice sanoikin aikoinaan, että Alatalo on ADHD ja hän itse on pallovyötiäinen”, Alatalo muistelee iloinen pilke silmäkulmassaan.