Gaala

Gaala

Gaala on koko perheen huikea viihdeshow, jossa kunnia annetaan sille, jolle se kuuluu. Gaalassa otetaan viikottain syväsykellus suomalaisuuden ytimeen ja jaetaan Kultainen Suomi -pystejä aivan kaikenlaisille saavutuksille, ja aivan poskettomille tyypeille. Komiikan mestari Aku Hirviniemi luotsaa näyttävää Gaala-show'ta yhdessä legendaaristen Kummeli-koomikoiden Heikki Silvennoisen, Heikki Helan ja Timo Kahilaisen kanssa. Kotimainen ohjelma.

Tällaisissa tunnelmissa Mikko Alatalo jättää eduskunnan – avautuu Gaalan punaisella matolla: ”Olen oman panokseni antanut”

Hittinikkarina ja kansanedustajana tunnettu Mikko Alatalo saapui Gaalan punaiselle matolle poikansa tyttären, näyttelijä Ronja Alatalon kanssa.

Alatalo on vaikuttanut eduskunnassa lähes 16 vuotta. Nyt hän on päättänyt laittaa niin sanotusti pillit pussiin ja jättäytyä eduskunnasta vuoden 2019 maaliskuussa. Mitään dramatiikkaa lähtöön ei kuitenkaan liity.

” Olen antanut oman panokseni. Kyllä tätä ikääkin alkaa jo olla, joten haluan tehdä asioita vapaammin, kuten reissata. ” Alatalo kommentoi tunnelmiaan.

”Minusta aletaan tehdä myös elämänkerta-kirjaa, jossa käydään läpi taiteilijauraani”, Alatalo paljastaa.

Lukuisista hiteistään tunnettu mies julkaisi syyskuussa viimeisen CD-levynsä. Musiikkia hän ei tule kuitenkaan jättämään, vaan biisejä nikkaroidaan tulevaisuudessa suoratoistopalveluihin.

”CD-levyt ovat menneet vähän marginaaliin. Juuri kun menin sanomaan tämän asian julkisuudessa, niin yllättäen jäähyväislevyni alkoikin myymään hyvin”, Alatalo naurahtaa.

Alatalon henkilökuva nähdään joulukuussa ilmestyvässä, Juice Leskisestä kertovassa elokuvassa. Alataloa näyttelee Antti Tuomas Heikkinen.

”Elokuvassa minut nähdään nuorena ADHD-poikana, joka järjestelee ja ryntäilee eestaas. Juice sanoikin aikoinaan, että Alatalo on ADHD ja hän itse on pallovyötiäinen”, Alatalo muistelee iloinen pilke silmäkulmassaan.