Gaala

Gaala

Gaala on koko perheen huikea viihdeshow, jossa kunnia annetaan sille, jolle se kuuluu. Gaalassa otetaan viikottain syväsykellus suomalaisuuden ytimeen ja jaetaan Kultainen Suomi -pystejä aivan kaikenlaisille saavutuksille, ja aivan poskettomille tyypeille. Komiikan mestari Aku Hirviniemi luotsaa näyttävää Gaala-show'ta yhdessä legendaaristen Kummeli-koomikoiden Heikki Silvennoisen, Heikki Helan ja Timo Kahilaisen kanssa. Kotimainen ohjelma.

12 uutta julkaisua

Maailmankiertueelle lähtevä Jussi 69 paljastaa villeimmän muiston uraltaan: ”Oli hienoa olla Cheek-historiassa mukana”

The 69 Eyes -bändin rumpali Jussi 69 saapui Gaalan punaiselle matolle rokkarille ominaisessa tyylissä.

Miehen ääni on tullut tutuksi Radio Rockilta, jossa hän vetää show`ta seitsemänä päivänä viikossa. Radion lisäksi Jussi 69:n on pitänyt kiireisenä alkuvuodesta ilmestyvä levy. Bändillä starttaa ensi vuoden alussa myös maailmankiertue.

”Meillä on 30. juhlavuosi menossa, joten vuosi tulee olemaan erityinen”, Jussi 69 toteaa Gaalan punaisella matolla.

Rumpalin yksi intohimoista on lenkkeily ja hän onkin tuttu näky Helsingin lenkkipoluilta. Rokkareihin yhdistetään yleensä villit bileet, mutta niihin ei kiireisellä miehellä riitä aika.

”Ei minulla ole aikaa olla krapulassa”, Jussi69 toteaa.

Toimittajan kysyessä sitä, että nähdäänkö rokkareita nykyään enemmän lenkkipolulla kuin baareissa, menee rumpali mietteliääksi.

” No minullahan on oma baari, joten siellä minua nähdään aika usein”.

Jussi 69:n villeimmät muistot musiikkiuralla ei liity suinkaan bileisiin, vaan vuoteen 2014, kun hän vieraili rap-artisti Cheekin stadionkeikalla. Jussi 69 oli keikan yksi vierailevista tähdistä ja hänet nähtiin soittamassa rumpuja Olympiastadionin katolla.

”Katolla soittaminen oli hieno hetki ja oli hienoa olla Cheek-historiassa mukana, edes jonkin verran.”, Jussi69 toteaa loppuun.

Tällaisissa tunnelmissa Mikko Alatalo jättää eduskunnan – avautuu Gaalan punaisella matolla: ”Olen oman panokseni antanut”

Hittinikkarina ja kansanedustajana tunnettu Mikko Alatalo saapui Gaalan punaiselle matolle poikansa tyttären, näyttelijä Ronja Alatalon kanssa.

Alatalo on vaikuttanut eduskunnassa lähes 16 vuotta. Nyt hän on päättänyt laittaa niin sanotusti pillit pussiin ja jättäytyä eduskunnasta vuoden 2019 maaliskuussa. Mitään dramatiikkaa lähtöön ei kuitenkaan liity.

” Olen antanut oman panokseni. Kyllä tätä ikääkin alkaa jo olla, joten haluan tehdä asioita vapaammin, kuten reissata. ” Alatalo kommentoi tunnelmiaan.

”Minusta aletaan tehdä myös elämänkerta-kirjaa, jossa käydään läpi taiteilijauraani”, Alatalo paljastaa.

Lukuisista hiteistään tunnettu mies julkaisi syyskuussa viimeisen CD-levynsä. Musiikkia hän ei tule kuitenkaan jättämään, vaan biisejä nikkaroidaan tulevaisuudessa suoratoistopalveluihin.

”CD-levyt ovat menneet vähän marginaaliin. Juuri kun menin sanomaan tämän asian julkisuudessa, niin yllättäen jäähyväislevyni alkoikin myymään hyvin”, Alatalo naurahtaa.

Alatalon henkilökuva nähdään joulukuussa ilmestyvässä, Juice Leskisestä kertovassa elokuvassa. Alataloa näyttelee Antti Tuomas Heikkinen.

”Elokuvassa minut nähdään nuorena ADHD-poikana, joka järjestelee ja ryntäilee eestaas. Juice sanoikin aikoinaan, että Alatalo on ADHD ja hän itse on pallovyötiäinen”, Alatalo muistelee iloinen pilke silmäkulmassaan.