Fort Boyard - Linnake

Fort Boyard - Linnake

Toinen tuotantokausi kansainväliseen menestysformaattiin perustuvasta sarjasta. Uudistuneen ohjelman juontaa sanavalmis kaksikko Ellen Jokikunnas ja Ivan Puopolo. Luvassa on 10-osainen koko perheen mukanaan vievä, hyväntuulinen ja piinaavan jännittävä ohjelma, jossa kilpailijat kohtaavat pelkonsa silmästä silmään erilaisten haasteiden edessä. Viisi nelihenkistä tiimiä kilpailee vuorotellen toisiaan vastaan eksoottisissa olosuhteissa Fort Boyard -linnakesaarella, jonka vakiasukkaita ovat muun muassa tiikerinkesyttäjä Monique tiikereineen sekä lukuisat skorpionit ja tarantellat. Kunkin jakson voittajatiimi lahjoittaa rahat omalle hyväntekeväisyyskohteelleen. Kotimainen viihdeohjelma. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Vaarallinen välikohtaus tv-sarjan kuvauksissa – suomiräppäriltä taju kankaalle!

  • This video is no longer available.

Lauantaina Nelosella nähtävässä Fort Boyard -jaksossa tapahtuu hurjia, kun räppäreiden riveissä kilpaileva Jari-Pekka Hietsilta eli J-P joutuu hurjaan pyöritykseen. Tehtävää suorittavaa miestä viedään kuin litran mittaa, mikä johtaa siihen, että J-P menee hetkeksi muille maille. Kuinka todella hurjan näköinen välikohtaus päättyy? Pääseekö J-P maaliin ajoissa? Se selviää Nelosella lauantaina 25.5. kello 19.30 alkaen.

Taina Kolkkala loukkaantuu Fort Boyardin jaksossa

  • This video is no longer available.

Fort Boyard - Linnake -sarjan jaksossa lauantaina 18.5. ovat vastakkain Hunksit ja Poliisit. Poliisien joukkueen Taina Kolkkalan tehtävä käsiraudoissa menee muuten hyvin, mutta viime metreillä avainta kiskoessaan hän loukkaa kätensä vaarallisesti. Tämän tapaturman seurauksena Taina joutui keväällä leikkaukseen ja pitkälle sairauslomalle.