Fashion Star

Fashion Star

14 suunnittelijaa kilpailee saadakseen mallistonsa Macy'sin, Saks Fifth Avenuen ja H&M:n valikoimiin. Sopimuksen arvo on 6 miljoonaa dollaria! Kilpailijoiden mentoreina toimivat Jessica Simpson, Nicole Richie ja John Varvatos. Jokaisessa jaksossa tuomarit valitsevat myös näytöksen parhaimpia asuja, jotka päätyvät vielä samana iltana jonkin vaateliikkeen mallistoon. Ohjelman juontaa huippumalli Elle MacPherson.

Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi.

Tältä näyttävät Fashion Star -tuomarin omat luomukset

Fashion Starin Mainoskampanja -jakso potkaistaan käyntiin kisan oman tuomarin John Varvatoksen muotinäytöksellä. John Varvatos on tunnettu muotisuunnittelija, joka on suunnitellut vaatteita muun muassa Ralp Laurenilla ja Calvin Kleinille. Muotinäytöksessä näemme osan John Varvatoksen omasta vuoden 2012 kevätmallistosta.
Fashion Star Livillä torstaisin kello 20.00.

Nämä mekot saavat Fashion Starin ostajat ryhtymään hurjaan tarjoussotaan!

Ronnie ei ole toistaiseksi onnistunut myymään yhtäkään hänen luomustaan ostajille. Paineet ovat siis kovat, sillä Ronnieta saattaa hyvinkin odottaa lähtöpassit, jos ostajat eivät edelleenkään ole halukkaita ostamaan hänen luomuksiaan. Tähän kuitenkin saadaan muutos, kun nämä Ronnien luomat kauniit mekot saavat Macy’s -tavaratalon ja H&M:n ostajat ryhtymään tarjoussotaan saadakseen mekot juuri heidän myymälöihinsä.