Emma Gaala

Emma Gaala

Kotimaisen musiikkivuoden parhaimmisto palkitaan Emma Gaalassa lauantaina 5.2.2022. Suomalaisen musiikin suurin juhla nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa.

BEHM tekee Emma Gaala -historiaa palkintosaaliillaan! Nämä seitsemän kategoriaa artisti voitti

Vuoden 2021 Emma Gaalan palkintokuningatar oli BEHM. Vuonna 2019 Hei rakas -esikoissinglensä julkaissut artisti voitti illan aikana uskomattomat seitsemän Emma-palkintoa.

Näissä kategorioissa BEHM palkittiin: vuoden myydyin kotimainen albumi, vuoden pop, vuoden tulokas, vuoden artisti, vuoden biisi, vuoden albumi ja vuoden kotimainen artisti/yhtye. Viimeisen kategorian voittaja päätettiin yleisöäänestyksellä. BEHM on ohjelman historian ensimmäinen artisti, joka on voittanut seitsemän Emma-palkintoa saman illan aikana.

Voittotulva tuli artistille täytenä yllätyksenä.

”Asko Kallonen soitti mulle tänään ja sanoi, että valmistaudu pitämään puheita. Mä suunnittelin aamulla, että kirjoitan puheen, mutta en kirjoittanut, koska katsoin Harry Potteria. Ja tuota.. mulla ei ole puhetta”, BEHM nauraa saadessaan suorassa lähetyksessä ensimmäisen palkinnon.

BEHMiltä kuultiin illan aikana monenlaisia spontaaneja kiitospuheita ja Vuoden biisi -kategorian voiton kohdalla artisti liikuttui vuolaaseen itkuun. Videolta näet koosteen BEHMin kaikista kiitospuheista.

Katso koko gaala Ruudusta: ruutu.fi/emmagaala. Osallistu keskusteluun somessa #emmagaala.

Megayllätys kruunaa Emma Gaalan! Pyhimys ja Eino Grön esittävät koskettavan uutuuskappaleen Hyvät hautajaiset

Emma Gaala 2021 huipentui yllätysesitykseen. Messukeskuksen lavalle nousivat illan päätteeksi Pyhimys ja Eino Grön, joilta kuultiin uunituore gaalaa varten tehty kappale Hyvät hautajaiset. Suomen menestyneimpiin artisteihin kuuluva Pyhimys on kuusinkertainen Emma-voittaja. Iskelmä- ja tangolaulaja Eino Grön tunnetaan ikonisena suomalaisäänenä. Kaksikon yhteiskappale on pysäyttävää kuultavaa.

Katso koko gaala Ruudusta: ruutu.fi/emmagaala. Osallistu keskusteluun somessa #emmagaala.

Arttu Wiskari ja Leavings-orkesteri esittävät Tässäkö tää oli? -jättihitin Emma Gaalassa – katso riemastuttava show!

Arttu Wiskari ja Leavings-orkesteri esittävät vuoden 2021 Emma Gaalassa Tässäkö tää oli? -kappaleen. Supersuosion saanut kappale oli ehdolla Vuoden biisi -kategoriassa. Esityksessä nähdään riemastuttavat lavasteet: Arttu Wiskari laulaa kappaletta asuntoauton edustalla.

Katso koko gaala Ruudusta: ruutu.fi/emmagaala. Osallistu keskusteluun somessa #emmagaala.

Vuoden striimatuin kotimainen biisi -kategorian voittajan puhe saa Emma Gaalassa yllättävän käänteen

Vuoden 2021 Emma Gaalassa vuoden striimatuimman kotimaisen biisin palkinnon saa William feat. Clever – Penelope. William saapuu pitämään kiitospuhetta ja kaivaa taskustaan paperin, jolle on kirjoitettu valmis puhe.

”No niin, tässä on tuota… Mun levy-yhtiön kirjoittama puhe, kun ne pelkää, että multa pääsee välillä sammakoita suusta. Heitetään se veks”, William toteaa, rypistää paperin ja heittää sen menemään.

Katso videolta Williamin spontaani kiitospuhe!

Koko gaala Ruudussa: ruutu.fi/emmagaala. Osallistu keskusteluun somessa #emmagaala.