Elixir

Elixir

Urheilu- ja hyvinvointiohjelma! Kotimainen lifestyleohjelma.

Elixir-juontajat hehkuttivat Extreme Run -tapahtumaa: "Adrenaliini pauhaa aikaa kovaa!"

  • This video is no longer available.

Elixir-juontajinakin tunnetut fitness-tähti Else Lautala ja maalivahti Lassi Hurskainen osallistuivat menneenä viikonloppuna järjestettyyn Extreme Run -tapahtumaan. Molemmat huippukuntoiset urheilutähdet odottivat innolla hurjaa ja kovaa kuntoa, mutta ennen kaikkea iloista mieltä vaativaa urheilutapahtumaa. Hurskainen oli varustautunut koitokseen sykemittarin kanssa, sillä mies halusi tietää, kuinka korkealle sykkeet nousevat! - Luulen, että pelkästää ajatuksesta alkaa adrenaliinit pauhamaan, Hurskainen totesi. Juoksun jälkeen Lautala hehkutti koko tapahtumaa ja kehui tapahtuman hyvää fiilistä. - Mun mielestä radassa on tärkeintä mukava ja hauska tekeminen.

Miss Suomi hurahti kertaheitolla painonnostoon: "Se oli niin lähellä!"

  • This video is no longer available.

Vuoden 2001 Miss Suomi ja Elixir-kuntoiluohjelman juontaja Heidi Sohlberg on löytänyt uuden tavan liikkua. Nainen on nimittäin hurahtanut täysillä painonnostoon. Heidi pääsee kokeilemaan kuningaslajia Suomen maajoukkueen painonnostaja Anni Vuohijoen ohjauksessa. Vaikka Heidi on vasta-alkaja, osoittaa hän erittäin kehityskykyisiä tuloksia heti alkumetreillä. Katso, kuinka Heidin ennätystulos syntyy kuin tyhjää vain! Elixir Nelosella lauantaisin kello 9.00 ja sunnuntaisin kello 11.00!

Näillä keinoilla pääministeri jaksaa rankan työtaakkansa: "Tunti treenausta tuo kaksi tuntia energiaa"

  • This video is no longer available.

Elixirin Heidi Sohlberg ja Noora Karma saivat Urheilugaalan punaisella matolla haastateltavakseen pääministeri Alexander Stubbin. Pääministeri kertoi, ettei tällä hetkellä ehdi ajatella kilpaurheilua, ja treeniohjelma onkin sen mukainen. Stubb paljasti, miten hän kestää tiukan aikataulunsa: tunnin treenillä saa kaksi tuntia energiaa. Treenin lisäksi pääministerin "pyhään kolmiyhteyteen" kuuluvat terveellinen ruokavalio sekä riittävä uni.

Mutta nähdäänkö pääministeriä Elixirin parissa tulevaisuudessakin?

Elixir sunnuntaina klo 11 Nelosella.

Joonas Pöntinen kuntoutuu Elixirin avulla

  • This video is no longer available.

Maalivahti Joonas Pöntisen tarinaa on seurattu pitkin kevättä Elixir Sportissa. Joonaksen polvi vammautui jalkapalloharjoituksissa pahasti, eikä Joonas ole pystynyt puoleentoista vuoteen pelaamaan lainkaan.

Nyt polvi on kuitenkin leikattu, ja Joonas kävi Elixirin mukana Respectalla teettämässä polveen mittatilauksena tehdyn tuen.

Katso Joonaksen kuulumiset nyt - kuntoutuminen on jo hyvässä vauhdissa! Elixir ja Elixir Sport Nelosella viikonloppuaamuisin.