Diili

Diili

Jaajo Linnonmaa hyppää legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin, kun 14 piinkovaa ja persoonallista bisnesosaajaa kilpailee paikasta Jaajon start up -imperiumin kehitysjohtajana. Vaativat tehtävät vievät kilpailijoita ympäri uutta bisnes-Helsinkiä, jota leimaavat start upit, digitaaliset palvelut ja innovaatiot. Jaajon neuvonantajina toimivat hänen pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.

Jaajo Linnonmaa astuu legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin

Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa on uuden Diili-kauden pomo. Vauhdikkaassa kilpailussa on tarjolla unelmien työ Linnonmaan yritysimperiumin kehitysjohtajana.

"Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta, ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista", Linnonmaa arvioi.

Ohjelmassa Jaajon neuvonantajina toimivat hänen pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.

Kaikkien aikojen viihdyttävimpään työhaastatteluun osallistuu 14 persoonallista kandidaattia. Heidän joukossaan on itse oppineita yrittäjiä sekä korkeakoulujen kasvatteja, uusia tulokkaita sekä työelämän konkareita.

Vaativat ja mukaansatempaavat tehtävät vievät kilpailijoita ympäri bisnes-Helsinkiä. Miten saada ideointi lentoon, kun tehtävänä on suunnitella lapsille uusi pihapeli? Millä konstilla houkutellaan ravintolaan asiakkaita hiljaisena arki-iltana ja saadaan tarjoilu pelaamaan?

Kuka onnistuu? Kenen hermot pettävät? Kuka saa potkut ja kuka lopulta paikan?

Kuukauden mittaisen taiston aikana Diili-kilpailijat yrittävät vakuuttaa kyvyillään sekä Jaajon että hänen neuvonantajansa. Lopulta parhain hakija nappaa vakituisen työpaikan Jaajon rinnalla kehitysjohtajana.

Diili alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.