Californication

Californication

Sarjan viimeisellä seitsemännellä kaudella selviää, miten kirjailija Hank Moodyn tarina päättyy. Californication kertoo kirjailija Hank Moodyn holtittomasta elämästä. Hänen pakkomielteitä ovat rehellisyys ja itsetuhoinen käytös eli alkoholi, huumeet ja yhdenyön suhteet. Moodya näyttelevä David Duchovny on palkittu roolistaan myös Kultaisella maapallolla. Amerikkalainen komediasarja.

Californication-tähti hupsutteli Twitterissä - mikään ei erota tätä pariskuntaa!

Nelosen huippusuositun Californication-sarjan näyttelijä Evan Handler on kommentoinut Twitterissä aktiivisesti ohjelman seitsemännen tuotantokauden uusia jaksoja. Handler päivittelee jaksojen esitysajankohtina lähes kohtauksen tarkkuudella mietteitään esitettävistä jaksoista.

Hiljattain tähti on myös ehtinyt Twitterissä myös muihin puuhiin.

- Aloin juuri seuraamaan Pamela Adlonia, ja aion seurata häntä koko eiämäni loppuun asti (vaikkei silloin olisi enää edes koko Twitteriä)!, Handler vitsaili.

Californication jälleen ensi tiistaina klo 23.25 Nelosella.

Kauhea kankkunen -tähti vieraaksi Californicationiin

  • Kuva: Splash/AOP

 

Ensimmäisessä ja tulevassa kolmannessa Kauhea kankkunen -elokuvissa näytellyt Heather Graham vierailee Californication-kulttisarjassa.

TVLine.comin saamien tietojen mukaan Graham esittää sarjan seitsemännellä kaudella David Duchovnyn menneisyydestä esiin pullahtavaa naista, joka saapuu yllättäen kuvioihin ja pistää Hankin elämän ylösalaisin.

Graham ei ole ainoa uusi kiinnitys Californicationiin, sillä myös 24-sarjan vakiokasvona tunnettu Mary Lynn Rajskub hyppää mukaan sarjan pyörteisiin. Rajskub esittää neuroottista kirjailijaa, TVLine kertoo.

Californicationia esitetään Kinolla sunnuntaisin kello 19.00!

Kuinka monen naisen kanssa Hank Moody on harrastanut seksiä? Katso K-18-video!

  • Kuva: Splash/AOP

Californication-kulttisarjan Hank Moody tunnetaan lukuisista naissuhteistaan, mutta kuinka monen naisen kanssa Hank itse asiassa onkaan harrastanut seksiä?

Sarjan kuudes tuotantokausi polkaistaan Yhdysvalloissa käyntiin sunnuntaina 13. tammikuuta, joten katsojat pääsevät jälleen tutustumaan David Duchovnyn esittämän kirjailijan edesottamuksiin ja hurjaan elämäntyyliin. Duchovnyn oma elämä muistuttaa läheisesti Moodyn seksuaalisesti aktiivista elämää, sillä näyttelijä haki vuonna 2008 apua seksiriippuvaisuuteensa.

Katso The Huffington Postin koostevideo Hank Moodyn seksisuhteista.

 

Aussikaunotar kiinnitettiin suosikkisarjaan

24-menestyssarjassa näytellyt Sarah Wynter on kiinnitetty Showtime-kanavan kohusarjaan Californicationiin.

Deadline.comin saamien tietojen mukaan Wynter näyttelee Tim Minchinin esittämän rocktähti Atticus Fetchin vaimoa. Fetchia puolestaan kuvaillaan rokkikukoksi, jossa yhdistyvät David Bowie, Bono ja John Lennon.

Näillä näkymin Wynter esiintyy srjassa ainakin kuuden jakson verran.

Kohusarjaan uusi hahmo – luvassa spin-off!

Showtime-kanavan kohusarja Californication saanee spin-offin, mikäli Entertainment Weeklya on uskominen.

Sivuston mukaan sarjan käsikirjoittaja ja tuottaja Tom Kapinos on luonut uuden hahmon, joka hyppää mukaan sarjan kuudennen tuotantokauden aikana.

Kyseessä on nainen nimeltään Faith, joka on parikymppinen ammattimainen rockbändäri. Nainen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt viettää useita vuosia tien päällä eri rockpumppujen kanssa. Tiukan katolisen koulutuksen saanut Faith rakastaa seksiä, huumeita ja rockia, mutta hänellä on myös uskonnollinen puolensa.

Faithin, jonka varaan tuleva spin-off rakentuu, rooli on vielä täyttämättä.