Blue Bloods

Blue Bloods

HUOM! VALITETTAVASTI SARJALLE EI OLE RUUTU-OIKEUKSIA ELI SE EI TULE TALLENTEENA TARJOLLE RUUTUUN. PYSTYT KATSOMAAN OHJELMAA SUORANA SEN TV-ESITYSAJANKOHTANA RUUTU.FI/KANAVAT KAUTTA. Huippunäyttelijöiden tähdittämä draamasarja Blue Bloods kertoo newyorkilaisesta perheestä, jossa on poliiseja monessa sukupolvessa. Magnum- ja Frendit-sarjoista tuttu, karismaattinen Tom Selleck näyttelee poliisipäällikkö Frank Reagania. Hänen aikuisina lapsinaan nähdään niin Taistelutoverit-sarjasta kuin New Kids on the Block -yhtyeestäkin muistettava Donnie Wahlberg ja Briget Moynahan, joka puolestaan muistetaan elokuvista I, Robot ja The Recruit sekä sarjasta Sinkkuelämää. Amerikkalainen draamasarja.

Tom Selleckin tähdittämä Blue Bloods alkaa Nelosella 8. syyskuuta

Nelosella alkaa 8. syyskuuta uusi draamasarja Blue Bloods, jonka pääosissa nähdään tv-legenda Tom Selleck ja ex-poptähti Donnie Wahlberg. Sarja kertoo newyorkilaisesta poliisi- ja lakimiesperheestä sekä heidän työstään.

Nelosen uusi draamasarja Blue Bloods kertoo newyorkilaisesta perheestä, jossa on lainvartijoita kolmessa polvessa. Magnum- ja Frendit-sarjoista tuttu Tom Selleck näyttelee poliisipäällikkö Frank Reagania, jolle työ on sydämenasia. Hän on ahkera, omistautunut ja oikeudentuntoinen, ja nämä ominaisuudet ovat vieneet hänet päällikkötehtäviin. Kaikkia valtaapitäviä Frankin tinkimätön tyyli ei kuitenkaan miellytä.

Frank seuraa työssään isänsä Henryn jalanjäljissä: myös Henry työskenteli New Yorkin poliisipäällikkönä, mutta hän joutui vetäytymään syrjään ajauduttuaan törmäyskurssille silloisen pormestarin kanssa. Henryä esittää ansioitunut Broadway-näyttelijä Len Cariou, joka muistetaan myös sarjasta Damages.

Leskimies Frankillä on läheinen suhde paitsi isäänsä myös kolmeen aikuiseen lapseensa. Koko Reaganien klaani kokoontuu säännöllisesti yhteisen päivällispöydän ääreen, ja silloin puhutaan paljon työstä – laista ja oikeudesta. Frankin vanhin poika, kiivasluontoinen Irak-veteraani Danny, on arvostettu rikosetsivä, ja perheen kuopus Jamie on juuri valmistunut poliisiksi opiskeltuaan ensin lakia. Frankin ainoa tytär Erin puolestaan on valinnut uran yleisenä syyttäjänä. Sisaruskatraan neljäs jäsen Joe oli veljiensä tapaan poliisi, ja hänen kuolemansa työtehtävissä varjostaa koko perhettä.

Dannyä näyttelee New Kids on the Block -yhtyeessä ennen näyttelijänuraansa laulanut Donnie Wahlberg, Eriniä Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Bridget Moynahan ja Jamieä Will Estes, joka on nähty muun muassa elokuvassa U-571.

Blue Bloods -sarjaa esitetään Nelosella torstai-iltaisin, ja kukin jakso uusitaan seuraavan sunnuntain myöhäisillassa. Sarjan tähden Tom Selleckin urasta kuullaan lisää Jim-kanavalla 25. syyskuuta kello 21 Jim D Henkilökuva -dokumentissa.

Blue Bloods (K13) Nelosella 8. syyskuuta alkaen torstaisin kello 22.00.

Henry Reagan (Len Cariou)

Henry Reagan on isä, isoisä, isoisoisä ja entinen NYPD:n päällikkö. Hänet syrjäytettiin virastaan 80-luvulla; silloinen pormestari ei pitänyt siitä, että pätevä ja uuttera poliisipäällikkö sai liikaa kunniaa New Yorkin katujen puhdistamisesta.

Henryä näyttelee Len Cariou, joka on nähty muun muassa elokuvissa Kolmetoista päivää ja Salainen ikkuna sekä sarjoissa Brotherhood ja Damages.

Erin Reagan-Boyle (Bridget Moynahan)

Frank Reaganin ainoa tytär Erin kasvoi kuunnellen poliisisukulaistensa valitusta siitä, miten rikolliset pääsevät lakituvassa kuin koirat veräjästä. Perheen miehet sättivät syyttäjiä epäpäteviksi laiskureiksi, jotka antavat ovelien ja häikäilemättömien puolustusasianajajien puhua mustan valkoiseksi.
Ikänsä paasausta kuunneltuaan Erin päätti kouluttautua syyttäjäksi, joka todella panee rikolliset telkien taakse – ja ansaitsee samalla oman perheensä arvostuksen.

Erinin roolissa nähdään Bridget Moynahan, joka on esiintynyt aikaisemmin sarjoissa Sinkkuelämää, Kuuden ketju ja Eli Stone sekä elokuvissa Sattumalta, The Recruit – agenttikokelas, I, Robot ja Lord of War.

Jamison “Jamie” Reagan (Will Estes)

Reaganin perheen kuopus Jamie toteutti äitinsä toiveen ja meni opiskelemaan oikeustieteelliseen. Äiti toivoi, että hänen nuorimmaisensa kouluttautuisi lakimieheksi ja loisi uran Washingtonissa – ja ennen muuta pysyisi poissa vaarallisesta poliisintyöstä.
Kun Reaganin perheen keskimmäinen poika Joe kuoli, Jamie tajusi kuitenkin, mikä on hänen todellinen kutsumuksensa ja unelmatyönsä. Hän jätti oikeustieteellisen ja meni poliisiopistoon.
Vasta poliisiksi valmistunut Jamie on sisarusparvesta eniten isänsä kaltainen: rauhallinen, tarkkaavainen, älykäs ja kykenevä miettimään asioita monelta katsantokannalta.

Jamieä esittävä Will Estes on näytellyt aiemmin muun muassa sarjassa Seitsemäs taivas ja elokuvassa U-571.