All Together Now Suomi

All Together Now Suomi

All Together Now Suomi on Jaana Pelkosen juontama uusi ja näyttävä musiikkiviihdeohjelma, jonka keskiössä nähdään kaikkien aikojen isoin tuomaristo. Tuomaristossa on 100 jäsentä, jotka päättävät ohjelmaan osallistuvien laulajien kohtalosta. Tähän tuomaristoon eli "Sataseen" kuuluu kotimaisia musiikkialan ammattilaisia: laulajia, räppäreitä, säveltäjiä, musiikkituottajia, oopperalaulajia ja iskelmätähtiä. Ohjelmaan osallistuvat kilpailijat astuvat vuorotellen Satasen eteen laulamaan, ja heillä on vain 90 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulijat omalla esityksellään. Tuomaristo äänestää nousemalla seisomaan ja lähtemällä lauluun mukaan. Mitä useampi satasen jäsen nousee, sitä enemmän kilpailija saa pisteitä ja pysyy todennäköisemmin kisassa mukana. Voittaja lunastaa itselleen 20 000 euroa. 

All Together Now Suomi tuo lavalle upeat viihdyttäjät ja satapäisen tuomariston – juontajana Jaana Pelkonen!

All Together Now Suomi on uusi ja näyttävä musiikkiviihdeohjelma, jonka keskiössä nähdään kaikkien aikojen isoin tuomaristo. Tuomaristossa on 100 jäsentä, jotka päättävät ohjelmaan osallistuvien laulajien kohtalosta. Tähän tuomaristoon, eli "Sataseen" kuuluu kotimaisia musiikkialan ammattilaisia; laulajia, räppäreitä, oopperadiivoja, säveltäjiä, musiikkituottajia ja iskelmätähtiä ja he edustavat musiikkigenrejä laidasta laitaan.
 
Ohjelmaan osallistuvat kilpailijat astuvat vuorotellen Satasen eteen laulamaan, ja heillä on vain 90 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulijat omalla esityksellään. Tällä kerralla tuomaristo ei äänestä vain nappia painamalla, vaan nousemalla seisomaan ja lähtemällä lauluun mukaan. Mitä useamman Satasen jäsenen laulaja saa nousemaan ylös, sitä enemmän hän saa pisteitä ja pysyy todennäköisemmin kisassa mukana.

Kuka kilpailijoista vetää niin vakuuttavan hienon esityksen, että saa sekä räppärin että iskelmätähden mukaan esitykseensä? Entä kuka vetää oman bravuurinsa niin unohtumattomasti, että saa kaikki 100 laulamaan mukana?

Ohjelma perustuu brittiläiseen All Together Now -formaattiin, jota on myyty nopeassa ajassa jo 14 maahan, tehden siitä viime vuoden nopeiten levinneen formaatin. All Together Now Suomen juontaa Jaana Pelkonen.

"Kun kuulin All Together Now'sta tiesin heti, että haluan olla mukana! Ohjelmassa ei etsitä perinteistä "parasta laulajaa", vaan esiintyjää, joka villitsee kuulijansa niin, etteivät nämä malta istua paikoillaan. Satasessa – eli meidän tuomaristossa – nähdään kiehtovia, vahvalla mielipiteellä varustettuja tähtipersoonia, esiintyjiä, musiikin ammattilaisia ja amatöörejä eri genreistä. Tästä ohjelmasta tulee yksinkertaisesti todella hyvä fiilis!" Jaana lupaa.

Jaanalle ohjelmaan mukaan lähteminen eduskuntatyön ohella oli iso päätös, jossa rakkaus musiikkiin painoin vahvasti vaakakupissa.

"Yksi tärkeä syy lähteä tähän ohjelmaan on se, että se on koko perheen hyvän mielen ohjelma. Äitinä pidän tärkeänä, että tyttäreni näkee äitinsä eri töiden kautta, että nainen voi ja saa tehdä elämässään erilaisia asioita. Haluan kannustaa häntä omalla esimerkilläni. Lisäksi musiikki on aina ollut suuri rakkauteni. Jo musiikkiluokalla haaveilin laulajan ammatista, mutta olin niin valtavan ujo, ettei yksin esiintyminen tullut kysymykseenkään. Kuorossa laulaminen kuitenkin auttoi esiintymispelon voittamisessa ja toi itsevarmuutta. Yhteisössä on valtava voima, siksi iloitsenkin juontamismahdollisuudesta juuri tässä ohjelmassa erityisen paljon."

All Together Now Suomessa lavalla nähdään niin sooloartisteja, duoja kuin ryhmiäkin, ja osallistujat voivat olla musiikin harrastajia tai ammattilaisia kaikista musiikkigenreistä. Haku ohjelmaan on edelleen auki täällä.

Voittajalle on luvassa 20 000 euron rahapalkinto.

All Together Now Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.