Äidin ja isän autokoulu

Äidin ja isän autokoulu

Turvavyöt kiinni! Kengurubensaa voi olla tankissa, kun ryhmä vanhempia yrittää opettaa lapsiaan autoilun saloihin. Aikaakin on rajoitetusti ennen kuin kokelaat pääsevät mittaamaan taitojaan inssiajon merkeissä. Taskuparkit, mäkilähdöt ja liian suuret tilannenopeudet kuumentavat tunteita pelkääjän paikalla, joten pieneltä kinastelulta ei vältytä. Kotimainen realityohjelma.

Autokouluun kyllästynyt teini keinot keksii: "Hankin rikkaan miehen"

Autokoulunsa aloittanut Vilma kyllästyy temppuilevaan autoonsa. Vaikka ajo-opettaja Kati koittaa rauhoitella nuorta kuljettajaa, vannoo Vilma kulkevansa kaikki elämänsä automatkat tästä lähin taksilla.

Taksisuhailunsa Vilma kertoo maksattavansa rikkaalla aviomiehellään.

"Mennäänpä takaisin ton Meilahteen ja haetaan sieltä joku doctor", Vilma ehdottaa ajo-opettajalleen.

Äidin ja isän autokoulu huomenna keskiviikkona Nelosella klo 20!

Mäkilähtöpaniikit Äidin ja isän autokoulussa: "***tu tää on vaikeeta!"

Äidin ja isän autokoulu -ohjelman kakkosjaksossa ajotaitojaan treenaa vantaalainen Viivi isänsä opastuksessa. Ajotunnilla Helsingin Kalliossa eteen tulee tilanne, jossa auto pitäisi saada uudelleen liikkeelle jyrkässä mäessä. Kun homma ei heti luonnistu, Viivillä lähtee kunnon kiroiluvaihde päälle.

Tilanteesta kuitenkin selvitään, mutta isä kuskin vierestä kommentoi kuitenkin: "Sulla meinas tulla sellanen v***upanikki äsken!"

Äidin ja isän autokoulu Nelosella keskiviikkoisin klo 20.00.