Vuosikymmenen isoin comeback - PMMP:n stadionkonsertti nähdään suorana Ruudussa!

Vuosituhannen alun merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva PMMP tekee näyttävän paluun keikkalavoille tänä kesänä, ja bändi esiintyy uransa isoimmilla keikoillaan Helsingin Olympiastadionilla elokuussa. 

Lähes loppuunmyyty PMMP:n Koko Show -stadionkonsertti on nyt mahdollista kokea myös kotisohvalta käsin, kun lauantain 24.8. konsertti esitetään suorana lähetyksenä Ruudussa.

Vuonna 2003 perustettu PMMP teki kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Bändi on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia, joita on myyty satoja tuhansia kappaleita. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa jättihitit Rusketusraidat, LautturiJoutsenetOo siellä jossain munJoku rajaKesäkaverit ja Matkalaulu. Hittiensä lisäksi PMMP tunnetaan energisistä keikoistaan, jotka ovat olleet loppuunmyytyjä kiertue toisensa jälkeen.

PMMP:n Koko Show -stadionkonsertti nähdään suorana Ruudussa 24.8. klo 21.00 alkaen. Katseluoikeus on nyt myynnissä osoitteessa https://www.ruutu.fi/liveKeikan voi maksaa myös Epassin kulttuuriedulla. 

Konsertti esitetään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana hintaan 13,99 e (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+ -tilaukseen. Hinta sisältää striimin, ennen keikkaa julkaistavan lisämateriaalin sekä  katseluoikeuden keikkatallenteeseen 30 päivän ajaksi.