Syksyllä mennään Korkeasaareen!

Syksyllä mennään Korkeasaareen! Uutuussarjassa suomalaisille tuttu eläintarha avautuu uudesta näkökulmasta, kun pääsemme eläintenhoitajien kanssa tutustumaan heidän työhönsä saaren eläinasukkaiden kanssa. Täällä arkeen kuuluu kaikkea leopardien kouluttamisesta oravanpoikasten imettämiseen ja partakorppikotkan kasvun seuraamiseen.
 
Korkeasaari-sarjassa nähdään miten amurintiikeri Sibiri opetetaan näyttämään hampaansa eläintenhoitajalle? Kuinka herkuille perso pikkupandauros Pim Pim suhtautuu uuteen tyttökaveriinsa? Minkä mausteen tuoksu saa Pinja-ahman villiksi? Miten koreapyrstöiset riikinkukot siirretään kesäkotiinsa? Korkeasaaren yhteydessä toimivassa Villieläinsairaalassa autetaan loukkaantuneita ja orpoja luonnonvaraisia eläimiä. Tapaamme siellä mm. laihan kuutin, liito-oravan poikasen ja liian aikaisin talvihorroksestaan heränneen siilin.
 
Vaikka eläintenhoitajien ja eläinlääkärin työ Korkeasaaressa keskittyy eläinten hyvinvoinnista huolehtimiseen, se on paljon muutakin kuin ruokintaa ja siivousta. Villieläinten asiantuntijoina he osallistuvat luontoonpalautushankkeisiin, tekevät työtä uhanalaisten lajien suojelun hyväksi ja ovat mukana innostamassa kaikenikäisiä eläintarhan vierailijoita luonnonsuojelijoiksi.

Korkeasaari alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Ruudun Korkesaari Live -kanavilla seurataan kesällä eläintarhan asukkaiden elämää vuorokauden ympäri! Saukkoliveä tähdittää 3-vuotias veikeä saukko Tristan. Tiikeriliven starat ovat upeat amurintiikerit Tamur ja Sibiri. Pikkupandaliven linssilude on puolestaan 7-vuotias pikkupanda Pim Pim ja hänen tuore tyttöystävänsä Salija. Klikkaa tästä liven pariin!