Kotimaiset

Suvi Hakasalo on Suurin pudottaja Suomen voittaja: "Ihan uskomaton fiilis!"

Suurin pudottaja Suomen kauden 2022 voittaja on selvillä! Tittelin nappasi kuusamolainen Suvi Hakasalo.

Suvi julisti jo Suurin pudottaja Suomen ensimmäisessä jaksossa olevansa voitontahtoinen ja tähtäävänsä kisan ykkössijalle. 16:n viikon ajan hän paiski ankarasti töitä elämänmuutoksensa eteen ja pelasi tiukasti sinisen joukkueen kanssa päästäkseen leirillä finaaliin.

Finaalissa nähtiinkin valmentaja Jari Sorsan siniseen joukkueeseen alun perin kulunut kolmikko: Suvi, Mikael Mäkelä ja Noora Soltani.

Viimeisessä punnituksessa selvisi, että finalisteista Mikael oli pudottanut painostaan kaiken kaikkiaan 21,4 kiloa, Noora 35,6 ja Suvi 30,4 kiloa.

Mikael painoi kisan alussa 137 kiloa, Noora 154,1 ja Suvi 126,2 kiloa. Prosentuaalisesti suurin pudotus oli Suvilla, joka oli karistanut aloituspainostaan hurjat 24 prosenttia. Noora jäi täpärästi toiseksi 23 prosentilla, ja Mikaelin pudotusprosentti oli 16.

”Ihan uskomaton fiilis, 16 viikkoa jäätävää duunia takana. Elämäntapamuutos ja terveet elämäntavat jatkuvat tästä eteenpäin. Nyt kun ollaan näin hyvin alkuun päästy, ei voi lopettaakaan”, Suvi hehkuttaa.

Kotipudottajista kovimman tuloksen teki Juhani Saari, joka oli pudottanut 121,6 kilon lähtöpainostaan 28,6 kiloa.

 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Suurin pudottaja Suomi