Susanna Laine tekee paluun radioon 9 vuoden tauon jälkeen! – Suomipop pitää kuuntelijoille seuraa koko kesän

Radio Suomipop siirtyy kesävaihteelle juhannuksen jälkeen.

Rakastettu juontaja Susanna Laine tekee pitkän tauon jälkeen paluun radioon Suomipopin kesän arkipäivissä! 
Edellisen kerran Susannaa kuultiin radiossa vuosina 2012–2014, jolloin hän juonsi Suomipopilla Popstudio-nimistä ohjelmaa Sami Kurosen kanssa.

Tänä kesänä Susannaa kuullaan arkisin klo 12–16 viikoittain vaihtuvien kesätähtien kanssa. Juontopareikseen Susanna saa kesän aikana Konsta Hietasen (viikko 26), Cristal Snow'n (vk 27), Shirly Karvisen (vk 29) – ja Sami Kurosen (vk 28)!

"Aivan ihanaa palata radioon, olla mukana kuuntelijoiden kesäfiiliksissä ja päästä tekemään töitä erilaisten juontokavereiden kanssa. Ja hauskaa palata studioon Sami Kurosen kanssa. Popstudion ajoilta on jäänyt upeita muistoja, meillä oli todella kivaa yhdessä.", Susanna iloitsee.

Heinäkuun lopussa (vk 30) Susannan kanssa kesäpäivää juontaa myös Suomipopin Juho Keskitalo ja kolmanneksi kaveriksi studioon haetaan juontajaa avoimen Oikotie-kampanjan kautta.

Suomipop pitää kuuntelijoille seuraa kesälaitumilla aamusta iltaan. Kesäaamuissa arkisin klo 7–12 kuullaan Janne Saarista, joka pitää kuuntelijat ajan tasalla suven parhaimmista lomakohteista ja tapahtumista.
Kesäaamuissa järjestetään myös suuri ämpärijahti! Suomipop-ämpäri on viikoittain piilotettu johonkin kaupunkiin jossain päin Suomea. Vihjeitä kuuntelemalla voit päästä jäljille ämpärin sijainnista ja voittaa palkintoja kesän kuumimpiin tapahtumiin.   

Kanavalle tekee paluun myös se hauskempi liikenneohjelma Menopaluu – viime kesältä tutulla triolla. Kristiina Komulainen, Manu Tuppurainen ja Harri Moisio ovat seurana kuuntelijoiden kesäreissuilla perjantaisin ja sunnuntaisin 16.6.–6.8. Luvassa tärppejä, viihdettä ja tunnelmaa tien päältä.
Suomipopin arki-illoissa maanantaista torstaihin parhaat biisit terasseille, rannalle ja kesämökeille soittaa Juha Perälä.

"Radio Suomipop on valmiina tarjoamaan suomalaisen kesän parhaan soundtrackin eli kuuntelijoiden suosikkimusiikkia ja hyväntuulista seuraa. Kesätähdet tuovat viikkoihin omat mausteensa, joten uskon, että monenlaisten yllätystenkin äärellä ollaan ", lupaa Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Sanna Wänskä.
 

 Radio Suomipopin kesäohjelmisto:

  • Radio Suomipopin Kesäaamu ja Janne Saarinen arkisin klo 0712.
  • Radio Suomipopin Kesätähdet ja Susanna Laine arkisin 1216.
  • Radio Suomipopin Kesäilta ja Juha Perälä ma-to klo 1620.
  • Menopaluu perjantaisin ja sunnuntaisin klo 1620.