Nelonen Median syksyn 2024 tv-ohjelmisto on nyt julki!

Nelonen Median kanavien syksyn 2024 tv-ohjelmistossa on luvassa monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Viime syksynä jättihiteiksi nousseet Amazing Race Suomi sekä Petolliset saavat jatkoa, kun taas rakastetut ohjelmasuosikit Vain elämää ja Selviytyjät Suomi kokevat ennennäkemättömiä uudistuksia ja yllätyksiä.

Nelosella alkava uudistunut LEGO Masters Suomi todistaa, että leikki-ikä kestää läpi elämän. LEGO-palikoiden lisäksi myös suosikkikokki Kape Aihinen hyppää Neloselle, kun Kapen keittiökaappaus nähdään syksyn ohjelmistossa. Myös Farmi Suomi nähdään ensimmäistä kertaa jo syksyllä, tällä kertaa tuttujen kilpailijoiden voimin.


Tutustu alla koko Nelonen Median syksyn 2024 monipuoliseen tv-ohjelmistoon!

LEGO Masters Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

LEGO Masters Suomi

Lokakuussa Nelosella ja Ruudussa nähtävä LEGO Masters Suomi todistaa, että leikki-ikä on koko ikä. Suosikkiohjelman uudella kaudella studio jää taakse, ja kilpailijoiden on laajennettava luovuutta ja ajatteluaan kirjaimellisesti boksin ulkopuolelle.

Miljoonat LEGO-palikat siirtyvät nimittäin joka jaksossa kilpailijoiden mukana toinen toistaan näyttävimpiin ja haastavimpiin rakennuspaikkoihin. LEGO-teosten nähdään nyt synnyttävän uusia maailmoja vaikkapa teatterin lavalla tai pesäpallokentällä.

LEGO Masters Suomi -voittajan himoitusta tittelistä kamppailee kahdeksan kilpailijaparia ympäri Suomen. He ovat esimerkiksi LEGO-piireissä kyntensä näyttäneitä pitkän linjan rakentajia, ystävyksiä, joita yhdistää yhteinen harrastus, tai myöhemmällä iällä LEGO-palikoista innostuneita luovien alojen ammattilaisia. 

Ohjelman juontajana nähdään Christoffer Strandberg, joka vieläkin etsii 80-luvulla kadonneen LEGO-laivansa puuttuvaa palikkaa. 

LEGO Masters Suomi päätuomarina jatkaa LEGO Groupin luovana johtajana työskentelevä Esa Nousiainen.

Vain elämää

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Hector ja Katri Helena

Kunniavieraat saapuvat Satulinnaan! Syksyn Vain elämää -kaudella nähdään uudistus, jonka myötä Satulinnaan saadaan kunniavieraita, suomalaisen musiikin eläviä legendoja. Musiikillaan suomalaisia jo vuosikymmenten ajan lumonneet Katri Helena ja Hector pääsevät kokemaan omat ainutlaatuiset päivänsä Vain elämää -leirillä, kun kauden upeat artistit tulkitsevat heidän kappaleitaan ja pääsevät tutustumaan musiikkilegendoihin uudella tavalla.

Vain elämää -kauden päätähtinä nähdään Marko Hietala, Hanna Pakarinen, Ilta, Jussi Rainio, Roope Salminen, Eini, Costello Hautamäki ja Waldo.

Kunniavieraina nähdään:

Katri Helena

KATRI HELENA

Katri Helena on yksi Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Hän on levyttänyt lähes 500 laulua ja yli 30 albumia, myynyt lähes 2 miljoonaa äänitettä sekä ansainnut lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Hänen hittejään ovat muun muassa Puhelinlangat laulaa, Vasten auringon siltaa ja Vie minut. Katri Helena on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenestä toiseen, ja hänen viihdyttävä musiikkinsa inspiroi useita sukupolvia. Katri Helenan vaikutus suomalaiseen musiikkikulttuuriin on korvaamaton, ja hänen hymyilevä äänensä on osa suomalaista sielunmaisemaa.

Katri Helena on pysynyt suomalaisen iskelmätaivaan kiistattomana tähtenä puoli vuosisataa, ja matka jatkuu edelleen.

Hector

HECTOR

Hectorin ura alkoi kouluaikaisessa rautalankabändissä Les Miragesissa 60-luvun alussa. Hänen ensimmäinen singlensä, itse suomeksi sanoitettu Palkkasoturi levytettiin vuonna 1965. Tuolloin vasta 18-vuotias lukiolainen päätti lintsata koulusta ja joutui sen seurauksena jälki-istuntoon. Hector on keikkaillut, konsertoinut ja tehnyt levytyksiä kuudella eri vuosikymmenellä. Koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä on valtavasti, niistä tunnetuimpia ovat Lumi teki enkelin eteiseen, Mandoliinimies ja Yhtenä iltana.

Hector on palkittu uransa aikana muun muassa Emma-palkinnoilla, Juha Vainio -palkinnolla sekä Pro Finlandia -kunniamitalilla.

Selviytyjät Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Kristian Heiskari ja Sami Helenius

Selviytyjät Suomi palaa ruutuihin jälleen syksyllä! 16 julkisuudesta tuttua henkilöä suuntaavat ainutlaatuiselle matkalle Etelä-Malesian asuttamattomaan viidakkoon, ja heistä jokainen tavoittelee 30 000 euron voittopottia. Finalistit viettävät viidakossa kaikkiaan 37 päivää.

Tällä kaudella mikään ei ole niin kuin ennen. Heti pelin alussa nähdään suuri käänne, kun kilpailijoille esitellään heimopäälliköt: neljännen kauden voittaja Kristian Heiskari ja kuudennen kauden voittanut Sami Helenius. Heimopäälliköillä on valtaa ja vastuuta sekä keskeinen rooli oman heimon etujen ja palkintojen päättämisessä heti alusta asti. Heimopäälliköillä on koskemattomuus niin kauan kuin oma heimo pysyy voitokkaana kilpailuissa. Kilpailun hävinneen heimon heimopäällikön kohtalo on tämän leiriläisten käsissä jokaisen heimoneuvoston jälkeen.

Vuoden 2024 Selviytyjät Suomi -kilpailijoina nähdään Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin pesäpalloilijoihin lukeutuva Toni Kohonen, kirjailijat Jenni Janakka ja Henriikka Rönkkönen, artistit Jontte Valosaari sekä HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, entinen Miss Suomi Viivi Altonen, sosiaalisen median ammattilaiset Mikael RenwallSita Salminen ja Max Blomfelt, näyttelijät Reetta Ylä-Rautio ja Eino Heiskanen, radiojuontajat Mika Parikka ja Mia “Millu” Haataja, vaatesuunnittelija Bakari Diarra sekä tosi-tv-sarjoista tutut tehonaiset Rita Niemi-Manninen ja Emmi Suuronen. Ohjelman juontaa Riku Rantala.

Heimopäällikköinä nähdään:

Kristian Heiskari

KRISTIAN HEISKARI, 32,
Jokapaikanhöylä, Selviytyjät-voittaja 2021

Pohjola-kauden voittaja Kristian Heiskari suuntaa viidakkoon uusista asemista heimopäällikkönä. Asetelma herättää ristiriitaisia tunteita, onhan mies tällä kertaa kaikkien silmätikkuna sekä asemansa että meriittiensä puolesta.
Kristian kuitenkin tietää vanhojen syntien unohtuvan nopeasti, kun yöllä valvotaan kylki kyljessä villieläinten ääniä pimeässä ihmetellen. Tällöin voi olla kysyntää kaverille, jolta luonnistuu niin tulen tekeminen, laavun rakentaminen kuin kalastaminenkin.

Kristian on totuttu näkemään sekä suorasanaisena että suoraselkäisenä hahmona, joka on kisaradoilla vaikeasti lyötävissä.

Latu finaaliin on auki, kun vain voittaa kaikki kisat. Finaalissa puhun sitten kaikki pyörryksiin, hän suunnittelee.

Sami Helenius

SAMI HELENIUS, 50,
Ex-jääkiekkoilija, Selviytyjät-voittaja 2022

Entinen kiekkomies Sami Helenius lähtee toiselle Selviytyjät-kierrokselleen täysin erilaisista lähtökohdista kuin ensimmäisellä kerralla. Tuolloin lempeä jätti kasvoi pelin vaatimusten mukana, ja mieheltä nähtiin lopulta häikäilemättömiäkin peliliikkeitä.

Sami puhkuu intoa uudesta mahdollisuudesta. Vaikka Selviytyjien voitto oli upea saavutus, vei Sami kotiin mukanaan jotain tärkeämpää:

Ymmärsin, miten vähän ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen, hän sanoo.

Sami tietää, että heimopäällikön roolissa hän on muiden tähtäimessä. Mies kuitenkin uskoo voivansa tarjota ensikertalaisille jotain sellaista, mikä voi olla arvokasta ääriolosuhteissa.

Kun aletaan potea koti-ikävää tai pimeän pelkoa, minulle saa aina tulla purkamaan huoliaan.

Amazing Race Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

Amazing Race Suomi

Maailman suurimman seikkailuohjelman kotimainen versio saa jatkoa, kun jättimenestykseksi nousseen Amazing Race Suomen 2. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.
 
Heikki Paasosen juontama Amazing Race Suomi asettaa kilpailijat ennennäkemättömän haasteen eteen, sillä yhdelläkään kisaan lähtevistä pareista ei ole aavistustakaan siitä, mitä vaiherikas matka tuo tullessaan.  
 
Maaliviiva häämöttää kaukana horisontissa, mutta ennen sitä on edessä kaikkia aisteja koetteleva kilpailu, joka koostuu eri maihin rakentuvista etapeista. Jokainen etappi sisältää niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin voimavaroja vaativia tehtäviä, joita suoritetaan joko yksin tai yhdessä parin kanssa. Lopulta vain yksi pareista voi ylittää maaliviivan ensimmäisenä ja voittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.

Voit lukea lisää ohjelman ilmastovaikutuksista täältä.

Farmi Suomi: Revanssi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

Farmi Suomi: Revanssi

Rivi kumisaappaita ja Farmi-puukkoja odottaa jälleen käyttäjiään tuvan kuistilla, mutta tällä kertaa Farmilla kaikki on toisin.
Farmi Suomi: Revanssi on suosikkirealityn uusi kausi, jossa jokainen maatilalle saapuva kilpailija on kisannut Farmilla jo aikaisemmilla kausilla. 

Farmi Suomi: Revanssi kokoaa yhteen aiempien Farmi-kausien värikkäimpiä sopankeittäjiä ja tunteita herättäneitä heinäpaaliin nojailijoita. Tällä kaudella kukin kilpailija on todistanut jo kykynsä Farmin töissä, joten heiltä odotetaan entistä enemmän ja kilpailun ruuvia kiristetään entisestään.

Uudella erikoiskaudella juontajan (kumi)saappaat vetää jalkaansa tuttuun tapaan Susanna Laine, ja myös vanha tuttu pehtoori Terho Häkkinen jatkaa farmilaisten suorittamien tehtävien tinkimättömänä tuomarina.

Petolliset

Alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

Petolliset

Christoffer Strandberg on jälleen pirullista peliä isännöivä kartanonherra, kun ensimmäisellä kaudella katsojat täydellisesti koukuttanut Petolliset saa jatkoa Nelosella ja Ruudussa.

Christoffer on kutsunut Vanajanlinnaan 18 tunnettua kilpailijaa, jotka suorittavat yhtenä joukkona tehtäviä ja keräävät hopeaharkkoja voittopottiin. Pelin aikana kilpailijat kohtaavat myös epäilyksiä, petoksia ja dramaattisia pudotuksia, sillä heidät on jaettu Uskollisiin ja Petollisiin, mutta katsojien lisäksi vain kukin kilpailija yksin tietää, kumpaan leiriin hän itse kuuluu. Kilpakumppanin uskollisuutta tai petollisuutta he voivat vain arvailla.
 
Etukäteen valmiiksi hiotut pelitaktiikat joutuvat kuitenkin pian koetukselle sekä petollisten että uskollisten leirissä, sillä Christoffer on järjestänyt heille muutamia yllätyksiä, jotka ovat omiaan sekoittamaan pakkaa.

Uudella kaudella tehtävät näyttelevät entistä suurempaa roolia, sillä hopeaharkkojen lisäksi niistä voi saada kilven, tikarin, tai mikä parasta, arvokasta informaatiota pelistä. Kilpailijoiden ei ole varaa antaa otteensa herpaantua hetkeksikään, sillä mikä tahansa tieto voi olla oleellista hengissä säilymisen kannalta.
 
Katsojat pääsevät seuraamaan aitiopaikalta petollisten juonittelua, uskomattomia juonenkäänteitä, räjähtäviä tehtäviä, rikkoutuvia liittoja, suoria syytöksiä, epätoivoisia puolustuspuheenvuoroja ja yön pimeydessä tehtyjä säälimättömiä murhia. Jos pidit ensimmäisestä kaudesta, et ole nähnyt vielä mitään!

Tsunami – Paluu paratiisiin

Ruudun alkuperäissarja alkaa Ruudussa joulukuussa.

Tsunami - Paluu paratiisiin

Koko maailmaa koskettaneesta Kaakkois-Aasian tsunamista tulee tänä vuonna tapaninpäivänä kuluneeksi 20 vuotta. Maanjäristyksen synnyttämä valtava hyökyaalto vyöryi rantaan ja vaati yli 200 000 kuolonuhria ympäri Kaakkois-Aasiaa. Myös 179 suomalaista menetti henkensä, tehden siitä historian eniten suomalaisia kuolonuhreja vaatineen rauhanajan onnettomuuden.

Joulukuussa nähtävä Ruudun alkuperäissarja Tsunami - Paluu paratiisiin on 4-osainen dokumentti, jonka päähenkilöitä ovat tsunamissa hengestään taistelleet ja kaikki perheenjäsenensä menettäneet Liisa Suonsivu ja Gerts Friman, tsunamista selvinnyt ja pelastusoperaatiossa toiminut sukeltaja Jani Mäkinen sekä katastrofin jälkeen vuoden ajan Thaimaassa työskennellyt rikoskomisario Ismo Kopra, joka tiimeineen vastasi jokaisen suomalaisen vainajan tunnistamisesta ja lähettämisestä kotiin.

Dokumentissa päähenkilöt palaavat takaisin Thaimaahan ja paikkoihin, joita he eivät pysty unohtamaan koskaan.
Miten he ovat selvinneet elämästään tragedian jälkeen ja millaisia tunteita herää, kun he kohtaavat elämänsä pahimman painajaisen tapahtumapaikat uudelleen?

Sarjassa liikutaan katastrofin tapahtumapaikoilla Phuketissa ja Khao Lakissa sekä nähdään ennen julkaisematonta kuvamateriaalia. Joulukuussa Ruudussa nähtävän sarjan ohjaa palkittu dokumentaristi Sami Kieksi ja tuottaa Aller Studios Oy.

Pohjolan laki 

Elisa Viihteen alkuperäissarjan 3. kausi alkaa Ruudussa joulukuussa.

Pohjolan laki

Elisa Viihteen alkuperäissarja Pohjolan laki on suomalaiseen lakimaailmaan sijoittuva uskottava ja koukuttava draamasarja. Lakidraamasta on ilmestynyt kaksi tuotantokautta. Kolmannella kaudella päästään jälleen seuraamaan Matti Pohjolan, Eeva Bensonin ja asianajotoimisto Benson & Bensonin mutkikkaita kiemuroita lakimaailman huipulla.

Päärooleissa nähdään Lauri Tilkanen, Iida-Maria Heinonen sekä Anu Sinisalo. Kolmannen kauden ohjaajana toimii Jussi Hiltunen ja pääkäsikirjoittajana jatkaa Juha Karvanen. Sarjan tuottaa Elisa Viihteelle Yellow Film & TV:n Noora Haatainen

Mieletön vilppi

Elisa Viihteen alkuperäissarja alkaa Ruudussa 5.8.

Mieletön vilppi

Elisa Viihteen alkuperäissarja Mieletön vilppi on vauhdikas kolmiosainen dokumenttisarja yhdestä Euroopan laajimmista taidehuijauksista. 

Sarja perustuu Marko Erolan kirjoittamiin kirjoihin Vilpitön mieli ja Mieletön vilppi. Se kertoo laittomissa uhkapeliringeissä vaikeuksiin joutuneen pokerihuijari Jouni Rannan tarinan, jossa hän siirtyy myymään väärennettyä arvotaidetta taidehuutokauppoihin sekä gallerioihin ympäri Suomea. 

Vuosia vankilassa teoistaan istunut Ranta on nyt valmis kertomaan ensimmäistä kertaa kameralle kaiken sen, mitä noiden vuosikymmenten aikana tapahtui ja kuinka Suomi myytiin täyteen väärennettyä taidetta. Sarjan tuottaa Elisa Viihteelle Kameron. 

Operaatio Valhalla

Elisa Viihteen alkuperäissarja alkaa Ruudussa myöhemmin syksyllä.

Operaatio Valhalla

Operaatio Valhalla kertoo Alina Railosta (Sara Soulié), arvostetusta ilmastotutkijasta, joka houkutellaan kansainvälisen suuryrityksen mukaan Lappiin uusintamaan kadonneen tiedemiesisänsä Neuvostoliitolle vuonna 1991 tekemiä salaisia kokeita. Vaarallisiksi osoittautuvat kokeet paljastuvat liittyvän Alinan lapsuuteen.

Kahteen aikatasoon sijoittuvan ainutlaatuisen mysteeridraaman keskeisissä rooleissa nähdään kotimaisia ja kansainvälisiä tähtinäyttelijöitä kuten Joonas Saartamo, Alistair Brammer, Iben Dorner, Pääru Oja, Satu Silvo ja Vilma Kinnunen.  

Sarjan keskeiset tekijät ovat moninkertaisesti palkitut elokuvaohjaaja ja tuottaja Juha Wuolijoki ja käsikirjoittaja Jari Olavi Rantala. Sarjan tuottaa Elisa Viihteelle Snapper Films Productions Oy. 

Kapen keittiökaappaus

Alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

Kape Aihinen

Huippukokki Kari ”Kape” Aihinen palaa ruutuihin kaappaamaan suomalaisten kotikokkien keittiöt ja palauttaa kokkaamisen ilon koko perheelle. Kapen keittiökaappaus alkaa Nelosella ja Ruudussa syksyllä.

Nirsoilu, napostelu ja tylsät ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita kotiruokia. Oli haasteena sitten osaamattomuus, erilaiset mieltymykset tai rohkeuden puute, saa Kapelta apua ja ideoita.

Ohjelmassa Kape viettää apua tarvitsevien kanssa kolme päivää. Sinä aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat noutoruoka ja einekset, sokerikoukut ja epäterveelliset tavat – tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus ja taloudellisuus.  Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia.

Raharemontti

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Raharemontti

Raharemontti rantautuu Suomeen! Pohjoismaissa jättisuosion saaneeseen Lyxfällan-formaattiin perustuvassa ohjelmassa ratkotaan talousahdinkoon ajautuneiden osallistujien vakavia rahahuolia.

Raharemontissa nähdään erilaisista syistä rahatilanteensa kanssa kamppailevia työssäkäyviä henkilöitä ja perheitä eri puolilta Suomea. Osallistujia yhdistää se, että he ovat viimein päättäneet tarttua härkää sarvista ja ryhtyä oman taloutensa – ja samalla elämänsä – hallitsijoiksi.

Raharemontin juontajana nähdään valovoimainen Jaana Pelkonen, talouden asiantuntijana toimii Someron Säästöpankin pankinjohtaja Joni Rintamaa. Yhdessä he käynnistävät talousahdinkoon ajautuneiden osallistujien elämässä vaiheen, jossa rahahuolet on viimein mahdollista selättää.

– Raha koskettaa meitä kaikkia. Kuka tahansa voi joutua taloudellisiin vaikeuksiin. Moni kärvistelee ongelmiensa kanssa yksin. Haluan olla madaltamassa kynnystä puhua avoimesti, ilman häpeää, omaan talouteen liittyvistä haasteista ja olla mukana etsimässä ongelmiin ratkaisuja, Pelkonen sanoo.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Säästöpankkiryhmän kanssa.

Temptation Island Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa marraskuussa.

Temptation Island Suomi

Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi vie joukon pariskuntia Espanjan lämpöön testaamaan parisuhdettaan houkutuksilla. 

Sami Kuronen toivottaa uudet pariskunnat tervetulleeksi Temptation Islandille nyt jo 13. kertaa, ja luvassa on jälleen villejä bileitä, unohtumattomia treffejä ihanien sinkkujen kanssa, flirttiä ja viettelystä.

Tekojen seuraukset kohdataan kuumottavan iltanuotion loimussa, jossa nähdään pätkiä oman puolison edesottamuksista sinkkujen kanssa. Lopuksi jokaisen parin on päätettävä, palatako kotiin yhdessä vai tuliko matkasta Temptation Islandille viimeinen yhteinen seikkailu.

Syke

Ruudun alkuperäissarjan 17. kausi alkaa Ruudussa 13.6.

Syke

Supersuosittu Ruudun alkuperäissarja Syke jatkuu 17. tuotantokauden jaksoin!

Pitkä odotus palkitaan vihdoin, kun sarjaan palaa Jarkko Niemen näyttelemä, rakastettu kirurgi Petteri Holopainen! Uudella kaudella jokainen puskee itseään eteenpäin pitääkseen omat kulissinsa kasassa, ja Lenita uupuu kaiken keskellä. Sonja taistelee syyllisyyttä vastaan, ja yllättäen polille palaava Marjut joutuu kamppailemaan paikastaan. Liittouma Ilmarin kanssa paljastaa, ettei Laurilla ole puhtaat jauhot pussissa. Johanna haluaa todistaa muille olevansa uuden virkansa väärti, mutta joutuu turvautumaan vanhaan tuttuun, joka kaikkien yllätykseksi ilmestyy leikkaussaliin asti. Maxin pää on pyörällä pohtiessaan kuka hänen arvoisensa nainen on, mutta Jannica on päättänyt ettei aio jäädä yksin.

Sykkeen vakiohahmoihin kaudella 17 kuuluvat muun muassa Holopainen (Jarkko Niemi), Lenita (Lena Meriläinen), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Minako (Yuko Takeda), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn), Uffe (Pedram Notash) sekä Johanna (Leena Pöysti).

17. kauden ovat ohjanneet Toni Laine ja Laura Joutsi, ja pääkäsikirjoittajina toimivat Hannamaija Matila sekä Anne Prokofjeff.

Haluatko miljonääriksi?

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Haluatko miljonääriksi?

Supersuositun Haluatko miljonääriksi? -ohjelman uusi kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa jälleen syksyllä. Ohjelman juontajana jatkaa Antti Holma, mikä tarkoittaa sitä, että miljoonan euron pääpotin tavoittelu on sekä jännittävää että hauskaa.
 
Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista.

Rikkaat ja rahattomat

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat vaihtavat jälleen elämiä ja lompakkojaan viikoksi! Lämminhenkinen ohjelma haastaa osallistujat miettimään rahaa ja sen tuomaa onnellisuutta.

Rikkaat kokevat vaikeuksia selvitä pienellä viikkobudjetillaan, kun taas rahattomat eivät käsitä mihin ihmeeseen jättimäisen budjetin saa tuhlattua. Ennakkoluulot hälvenevät puolin ja toisin, kun osallistujat pääsevät astumaan toistensa saappaisiin. Luvassa on yllätyksiä ja oivalluksia koko rahan edestä!

Suomen huutokauppakeisari

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Suomen Huutokauppakeisari

Suomen huutokauppakeisarin uudella kaudella supersuositut Aki ja Heli Palsanmäki sekä Markku Saukko ovat uusien vauhdikkaiden haasteiden edessä.

Suomen huutokauppakeisari on ollut suomalaisten rakastama ohjelma jo 16:n kauden verran. Uusi 17:s tuotantokausi tarjoaa katsojille jälleen ruudun täydeltä huumoria, hauskoja kohtaamisia ja tietysti kaupankäyntiin kuuluvaa tinkausta. Lisäksi Markku kunnostaa tavaroita uuteen uskoon. Myös viime kaudelta tuttu Eikka Eronen eli "Pikku-Markku" nähdään Markun apulaisena.

Ella ja Helmi IRL: Paras kesä ikinä

Alkaa Ruudussa syksyllä.

Ella ja Helmi

Ella & Helmi IRL: Paras kesä ikinä on 6-osainen dokumentaarinen seurantareality Suomen tämän hetken seuratuimpien naistubettajien elämästä, ystävyydestä ja kesästä. Sarjassa kurkistetaan lähes 200 000 tilaajan YouTube-kanavan kulissien taakse ja puhutaan siitä, millaista on ollut kasvaa aikuiseksi supersuosion alla. Kamerat tallentavat kesän unohtumattomat reissut, hauskat kohtaamiset ja rehelliset keskustelut.

Ella ja Helmi ovat aitoja ja vauhdikkaita sisällöntuottajia, joiden ystävyys ja ennakkoluulottomuus ovat kuljettaneet heidät suurten lavojen someammattilaisiksi. Samaistuttava kaksikko haluaa esimerkillään rohkaista nuoria uskomaan itseensä ja seuraamaan unelmiaan.

Nelosen, Livin, Jimin ja Heron kansainvälisiä ohjelmauutuuksia

NELONEN

Himohamstraajat (Hoarders)
13. kausi 27.8. alkaen, tiistain ja keskiviikon iltapäivissä, 16 jaksoa
14. kausi 22.10. alkaen, tiistain ja keskiviikon iltapäivissä, 8 jaksoa

MasterChef Australia Dessert Masters
2. kausi, marras-joulukuussa, 10 jaksoa
 

LIV

Paratiisihotelli Ruotsi 2.0 (Paradise Sweden)
1. kausi 2.9. alkaen, maanantaista torstaihin noin klo 23.00, 36 jaksoa

Remppa vai muutto UK (Love It or List It UK)
8. kausi 2.9. alkaen, maanantaista torstaihin klo 20.00, 7 jaksoa
9. kausi 16.9. klo 20.00, ke 18.9. klo 20.00 ja to 19.9. klo 20.00, 3 jaksoa


JIM

Vuorien sankarit (Mountain Men)
11. kausi 19.8. alkaen, maanantaisin klo 21.00, 13 jaksoa

Amerikan kovimmat keräilijät (American Pickers)
19B. kausi 27.8. alkaen, arki-illoissa klo 20, 21 jaksoa