Nelonen Median syksyn 2023 tv-ohjelmisto on nyt julki!

Nelonen Median kanavien syksyn 2023 tv-ohjelmistossa on luvassa monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Pitkä odotus palkitaan, kun fanien vuosia odottama Amazing Race Suomi nähdään syksyllä Nelosella ja Ruudussa. 
Yksi syksyn kiinnostavimmista uutuuksista on myös kansainvälisesti tämän hetken kuumin, ympäri maailmaa supersuosituksi noussut uutuusformaatti, tosielämän murhamysteeripeli Petolliset.

Duudsonit tekevät syksyllä paluun Neloselle, kun Duudsonit tuli taloon ratkoo perheiden ongelmia. Paluun tekee myös Leijonan luola, jossa kuusi uutta bisnes-Leijonaa ovat valmiina sijoittamaan omaa rahaansa kotimaisiin yrityksiin.

Vain elämää ja Satulinna kutsuu jälleen kotimaisia huippuartisteja ja Selviytyjät Suomi vie joukon kilpailijoita juonittelemaan viidakkoon.

 

Tutustu alla Nelonen Median syksyn 2023 tv-ohjelmistoon

Amazing Race Suomi

Amazing Race Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Kaikkien aikojen suurin seikkailuohjelma Amazing Race rantautuu viimein Suomeen, ja nähdään Nelosella ja Ruudussa syksyllä. Ohjelman juontajana nähdään Heikki Paasonen.
 
Yli 20 vuotta maailmalla menestystä niittänyt legendaarinen viihdeohjelma vie 12 julkisuudesta tunnettua ja toisistaan poikkeavaa kahden hengen tiimiä elämänsä seikkailuun. Osassa pareista molemmat kisaajat ovat katsojalle ennestään tuttuja, toisissa taas julkisuudesta tuttu kilpailija kisaa yhdessä vähemmän tunnetun läheisensä kanssa.
 
Amazing Race Suomi asettaa osallistujat ennennäkemättömän haasteen eteen, sillä yhdelläkään kisaan lähtevistä pareista ei ole aavistustakaan siitä, mitä matka tuo tullessaan.  
 
Ennen maaliviivaa luvassa on kuitenkin kaikkia aisteja koetteleva kilpailu, joka koostuu eri puolille maailmaa rakentuvista etapeista. Jokainen etappi sisältää niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin voimavaroja vaativia tehtäviä, joita suoritetaan joko yksin tai yhdessä parin kanssa. Tiimejä haastetaan päivä ja tehtävä toisensa jälkeen olosuhteissa, joihin ei voi ennalta varautua. 

 Amazing Race Suomen kuvaukset starttaavat heinäkuussa Helsingistä ja vievät kilpailijat lukuisille kisaetapeille kaukana kotoa. Pitkin matkaa osa pareista putoaa pois, ja vain yksi pari voi voittaa koko kisan ja 30 000 euroa.

Amazing Race Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Petolliset

Petolliset

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Maailmanlaajuinen hittiformaatti, hollantilaista alkuperää oleva The Traitors nähdään ensi syksynä Suomessa, kun Christoffer Strandbergin isännöimä Petolliset saapuu Neloselle ja Ruutuun.
Kyseessä on uudenlainen psykologinen kamppailu Petollisten ja Uskollisten välillä. Peli, jossa kukaan ei voi luottaa keneenkään. Petolliset on murhamysteeri, jonka tunnelma tihenee pelin ensihetkistä saakka.
 
Christoffer on kutsunut Vanajanlinnaan 18 tunnettua kilpailijaa, jotka suorittavat yhtenä joukkona vaativia tehtäviä ja keräävät hopeaharkkoja voittopottiin. Pelin aikana kilpailijat kohtaavat myös epäilyksiä, petoksia ja dramaattisia pudotuksia, sillä heidät on jaettu Uskollisiin ja Petollisiin, mutta katsojien lisäksi vain kukin kilpailija yksin tietää, kumpaan leiriin hän itse kuuluu. Kilpakumppanin uskollisuutta tai petollisuutta he voivat vain arvailla, ja vain toiset heistä voivat voittaa pelin ja 25 000 euroa.
 
Voittaakseen Petollisten tulee salata henkilöllisyytensä, juonitella, jopa valehdella – ja murhata Uskolliset yksi kerrallaan. Yön pimeydessä he kokoontuvat Petollisten kammioon, jossa katsojat pääsevät seuraamaan heidän suunnitelmiaan aitiopaikalta. Aamun valjetessa myös Uskollisille selviää, kenen peli on päättynyt.
 
Joka ilta kilpailijat kokoontuvat pyöreän pöydän ääreen. Siellä syytökset, epäilykset ja puolustuspuheenvuorot sinkoilevat, kun Uskolliset yrittävät päästä Petollisten jäljille. Uskolliset voivat voittaa pelin vain siten, että onnistuvat karkottamaan pelin kaikki Petolliset. Pyöreässä pöydässä kilpailijat äänestävät, kuka heistä karkotetaan. He joko onnistuvat lähettämään Petollisen kotiin – tai karkottavat yhden omistaan.
 
Yksi kerrallaan kilpailijat putoavat pelistä tultuaan murhatuksi tai karkotetuksi. Viimeisen pyöreän pöydän ääressä ratkeaa, saavatko Uskolliset karkotettua kaikki Petolliset vai onnistuvatko Petolliset pelaamaan tiensä voittoon.
 
Tunteet kuohuvat ja ystävyyssuhteet katkeilevat, kun kilpailijat syyttelevät toisiaan avoimesti ja juonivat toistensa selkien takana. Kukaan ei voi luottaa keneenkään eikä yhteenotoilta vältytä, kun Petolliset piilottelevat Uskollisten keskuudessa ja hämmentävät peliä.
 
Syksyn kuumottavin ja koukuttavin TV-uutuus tempaa katsojat mukaansa petosten ja juonittelun maailmaan.

Petolliset alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 27.8.

Kaikkien aikojen Selviytyjät Suomi -kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa. Ennätykselliset 18 kilpailijaa taistelevat 30 000 euron voittopotista Malesian rannikolla. Luvassa on ohjelman historian pisin kausi, sillä kilpailijat selviytyvät luonnossa tällä kertaa peräti 37 päivää.

Uudella Selviytyjät Suomi -kaudella kilpailevat fitness-vaikuttaja Sonja Aiello, juontaja Gogi Mavromichalis, näyttelijä Ismo Apell, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, ex-painija Rami Hietaniemi, mediapersoona Sergey Hilman, radiojuontaja Tytti Junna, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, yrittäjä Niina Kuhta, mediapersoona Rosanna Kulju, huippukokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.

Ohjelman uutena juontajana nähdään toimittaja ja seikkailija Riku Rantala.

Selviytyjät Suomen uusi kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 27. elokuuta.

Vain elämää

Vain elämää

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Rakastettu Vain elämää palaa ruutuihin uusin jaksoin syyskuun alussa. 

Uusi kausi kuvataan tuttuun tapaan Hirvensalmen Satulinnassa, missä kahdeksan tunnettua artistia suuntaa unohtumattomalle musiikkileirille tutustumaan toisiinsa syvällisemmin ja kuulemaan mitä upeampia versioita omista kappaleistaan.

14:s tuotantokausi eroaa aikaisemmista kausista, sillä tällä kertaa artisteista puolet ovat ensikertalaisia, puolet aikaisemmilta kausilta tuttuja.

Vain elämää -kuvauksiin vanhoina konkareina lähtevät Anna Puu, Ellinoora, Robin Packalen ja Virve Rosti, ensikertalaisina musiikkileirille suuntaavat A.W. Yrjänä, Jouni Hynynen, Janna ja Gasellit-yhtyeestä tuttu Hätä-Miikka.

Vain elämää alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Duudsonit tuli taloon

Duudsonit tuli taloon

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Duudsonit palaa Neloselle koko poppoon voimin! Duudsonit eli Jukka HildénJarno LaasalaJarno "Jarppi" Leppälä ja HP Parviainen vierailevat jälleen haasteiden keskellä olevien perheiden luona ympäri Suomea, kun Duudsonit tuli taloon palaa ruutuihin uusin jaksoin. Ohjelma nähdään Nelosella syksyllä.

Ohjelmassa Duudsonit auttavat haasteiden keskellä olevia perheitä – duudsonimaiseen tapaan, tietysti.

Tulemme tarpeeksi ulkopuolelta, joten osaamme muistuttaa läsnäolon ja toisen kuuntelemisen tärkeydestä sekä siitä, miten mahtavaa perheen on tehdä asioita yhdessä, kun asenne on oikea. Moni unohtaa yhdessäolon tärkeyden nykypäivän kiireissä ja stressissä. On kiva päästä ravistelemaan perheitä lempeällä mutta sopivan anarkistisella meiningillä, Jukka Hildén kertoo.

Duudsonit tuli taloon alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Leijonan luola

Leijonan luola Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Huippusuosittu kansainvälinen bisnesformaatti Leijonan luola nähdään ensi syksynä uudistuneena Nelosella ja Ruudussa. Leijonan luola Suomessa tavalliset yrittäjät saavat mahdollisuuden astella suomalaisen bisneskentän kovimpien sijoittajien eteen ja esitellä heille oman bisneksensä. 

Uudella kaudella Leijonina nähdään palkittu yrittäjä ja enkelisijoittaja Kim Väisänen, itsekin Leijonan luolasta aikanaan startin omalle bisnekselleen saanut Noora Fagerström, alle 30-vuotiaana miljonääriksi noussut yrittäjä Jenni Kynnös, kotimaisen bisneskentän legenda Jari Sarasvuo, yhtenä Woltin perustajista tunnettu Elias Aalto sekä yritysmaailmassa vaikuttava koomikko ja esiintyjä Sami Hedberg.

Jokainen Leijonista on valmis sijoittamaan lupaaviin yritysideoihin omaa rahaansa ja aikaansa – mutta vain, jos Leijonan luolaan saapuvat yrittäjät ovat ideoissaan ja myyntipuheissaan tarpeeksi innovatiivisia ja onnistuvat vakuuttamaan Leijonat.

Temptation Island Suomi

Temptation Island Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa marraskuussa.

Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi vie joukon pariskuntia Espanjan lämpöön testaamaan parisuhdettaan houkutuksilla. 

Sami Kuronen toivottaa uudet pariskunnat tervetulleeksi Temptation Islandille nyt jo 12. kertaa, ja luvassa on jälleen villejä bileitä, unohtumattomia treffejä ihanien sinkkujen kanssa, flirttiä ja viettelystä.

Tekojen seuraukset kohdataan kuumottavan iltanuotion loimussa, jossa nähdään pätkiä oman puolison edesottamuksista sinkkujen kanssa. Lopuksi jokaisen parin on päätettävä, palatako kotiin yhdessä vai tuliko matkasta Temptation Islandille viimeinen yhteinen seikkailu.

Rekkakuskit Suomi

Rekkakuskit Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa marraskuussa.

Nelosen ja Ruudun uutuussarjassa Rekkakuskit Suomi seurataan raskaan kaluston kuljettajia kotimaan maanteillä neljänä vuodenaikana; talven liukkailla ja lumipyryssä, kevään haastavaan kelirikkoaikaan, kesälomasesongin ruuhkaisilla maanteillä sekä pimenevän syksyn sateissa.

Ohjelmassa esiintyy monipuolinen ja värikäs joukko persoonallisia kuljettajia ja työyhteisöjä eri puolilta Suomea, jotka edustavat erilaisia ja eri kokoisia kuljetusyrityksiä. Ohjelman sanavalmiiden ja lupsakoiden kuljettajien kyydissä on helppo viihtyä pidempikin matka.

Ammattikuljettajien työ on kriittinen osa suomalaisen yhteiskunnan logistiikkaketjua. Ilman näitä isoja autoja ja niiden kuljettajia arkemme pysähtyisi. Kuorma-autot kuljettavat mm. maitoa, puuta, maata, viljaa ja muita tärkeitä raaka-aineita, joiden ansiosta voimme nauttia monipuolisesta ja hyvinvoivasta yhteiskunnasta.

Kuljettajien matkassa pääsemme ihailemaan upeita maisemia etelästä pohjoiseen sekä näkemään, miten vaihtelevat sääolosuhteet vaikuttavat heidän arkeensa. 

Rekkakuskit Suomi toteutetaan yhteystyössä Volvo Trucksin kanssa.

Haluatko miljonääriksi

Haluatko miljonääriksi?

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syksyllä.

Miljoonajahti alkaa jälleen! Supersuosittu Haluatko miljonääriksi? palaa ruutuihin syksyllä. Ohjelman juontajana jatkaa Antti Holma, mikä tarkoittaa sitä, että miljoonan euron pääpotin tavoittelu on sekä jännittävää että hauskaa.

Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista.

Korkeasaari

Korkeasaari

Alkaa Nelosella ja Ruudussa marraskuussa.

Suuren suosion saavuttanut Korkeasaari jatkuu syksyllä toisen kauden jaksoin! Kuulemme tuttujen eläinten ja eläintarhan työntekijöiden kuulumiset ja tapaamme lisää oman alansa asiantuntijoita, eläintarhaan saapuvia eläimiä sekä syntyviä poikasia.
 
Loikkaamme keskelle Korkeasaaren talvea, jossa karhut heräävät talviuniltaan lumileikkeihin ja amurintiikereiden pennut varttuvat. Kevät tuo eläimille iloisia poikasuutisia ja Villieläinsairaalaan melkoisen monta pulaan joutunutta kuuttia. Kesätyöntekijöiden matkassa näemme Korkeasaaren arkea uusin silmin. Eläimellinen meno jatkuu saaren ulkopuolella, kun autamme saimaannorppien suojeluhankkeessa, päivystämme eläinpelastusauton kyydissä ja käymme katsomassa kuuluisaa mursua.
 
Korkeasaaressa tehdään suurella sydämellä töitä eläinten hyväksi vuoden jokaisena päivänä. Eläintarha on kokonainen maailma yhdellä saarella ja saamme nähdä sen nyt työntekijöiden näkökulmasta. Luvassa on jälleen liikuttavia, jännittäviä ja yllättäviä kohtaamisia eläinten kanssa! 

Ohjelma on tehty yhteistyössä Korkeasaaren kanssa.

Syke

Syke

15. kausi alkaa Ruudussa alkusyksystä.

Sykkeen uusi kausi starttaa Ruudussa jo alkusyksystä! 15. kaudella traumapolilla nähdään monta uutta kasvoa, mutta myös useita tuttuja hahmoja menneisyydestä. Luvassa on yllättäviä uudistuksia traumapolin hierarkiaan, mustasukkaisuutta ja orastavia suhteenalkuja.

15. kaudella mukana ovat Sykkeen rakastetut traumapolilaiset Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Vilma (Janni Hussi), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn), Uffe (Pedram Notash) sekä nimekkäitä vierailijoita.

Lahti

Lahti 2001

Alkaa Ruudussa marraskuussa.

Loppuvuonna Ruudussa nähtävä Lahti 2001 kertoo Suomen urheiluhistorian suurimmasta dopingskandaalista fiktion keinoin. Kuusiosaisessa draamasarjassa pureudutaan kipeään menneisyyteen – mitä tapahtui ja miksi? Sarja on tarina intohimosta, häpeästä, äärimmäisestä paineesta ja valinnan hetkistä, jotka voivat määrittää ja muuttaa koko elämän. Lahti 2001 ei tuomitse vaan pyrkii ymmärtämään ihmisiä tekojen takana. 

Sarjan juoni kulkee useassa aikatasossa, mutta päähuomio on vuoden 2001 tapahtumissa Lahden MM-kisojen ympärillä. Draamasarjan ohjaavat Lauri Nurkse ja Riku Suokas, ja sarjan pääosassa nähdään Mikko Leppilampi. Muissa rooleissa nähdään Johannes HolopainenMinka KuustonenTobias ZilliacusPertti SveholmJon-Jon GeitelKai VaineMarc Gassot sekä norjalainen Veslemøy Mørkrid.

Lahti 2001 -sarjan tuottaa Take Two Studios, osatuottajana Aurora Studios. Take Two Studiosin vastaavina tuottajina toimivat Sara Norberg, Eero Hietala ja Lasse Koskinen. Sarja toteutetaan yhteistyössä Lahden kaupungin kanssa, ja sitä rahoittavat Suomen elokuvasäätiö, Business Tampere ja Finnish Impact Film Fund. Sarjan ovat ideoineet Ilkka Hynninen ja Riku Suokas. Käsikirjoittajina toimivat Riku Suokas ja Heikki Syrjä

Utö

Utö

Alkaa Ruudussa loppuvuodesta.

Ruudun uusi alkuperäissarja Utö on kahdeksanosainen mysteeritrilleri, jossa suomalaisen ulkosaariston asukkaat kohtaavat oudon ilmiön: kaikki yhteydet ulkomaailmaan katkeavat ja saarelaiset tajuavat olevansa täysin eristyksissä. Rauhallinen yhteiselo saa synkkiä käänteitä, kun pelko, valtataistelu ja menneisyyden demonit alkavat repiä asukkaita erilleen toisistaan. Samalla he yrittävät epätoivoisesti selvittää, mistä mysteerissä on kyse. Kuinka pitkälle ihminen on valmis menemään pelastaakseen itsensä ja perheensä? 

Utö-sarjaa tähdittävät Elena LeevePihla Viitala, Ville VirtanenTurkka MastomäkiJoonas SaartamoKati OutinenMax OvaskaJuha-Tapio ArolaIida-Maria HeinonenArttu KapulainenAamu MilonoffNoa LangeAmos Brotherus sekä Petja Lähde. 

Sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Lassi Vierikko ja Petja Lähde, dramaturgina toimii Tatiana Elf Lucy Loves Drama Oy:stä. Sarjan ohjaa Teppo Airaksinen, jakso-ohjaajina toimivat Rane Tiukkanen ja Johannes Salonen. Utön tuottaa Lucy Loves Drama Oy, tuottajina Oskari Huttu ja Marko Antila sekä vastaavana tuottajana Mikko Räisänen

Suomen Huutokauppakeisari

Suomen huutokauppakeisari

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Suomen huutokauppakeisarin uudella kaudella nähdään supersuositut Aki ja Heli Palsanmäki sekä Markku Saukko uusien vauhdikkaiden haasteiden edessä.

Jaksaako Aki työntää simahtaneen traktorin Hirvaskankaalle? Voittaako Aki vai Markku kiihdytyskisan? Oppiiko Markku tiktokkaamaan? Myyjissä on monipuolinen kattaus uusia mutta myös legendaarisia kasvoja julkisuudesta: muun muassa Stig, Portion Boys, Jani Halme, Tiisu, Sofia Zida, Nina Mikkonen ja Meiju Suvas. Markku tuunaa kotona ja puutarhassa. Mitä kasveja löytyy myytäväksi Markun omalta pihamaalta?

Suomen huutokauppakeisari on ollut suomalaisten rakastama ohjelma jo 15:n kauden verran. Uusi 16:s tuotantokausi tarjoaa katsojille jälleen ruudun täydeltä huumoria, hauskoja kohtaamisia ja tietysti kaupankäyntiin kuuluvaa tinkausta.

Suomen huutokauppakeisarin 16. tuotantokausi Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Los Angelesin kuningas

Los Angelesin kuningas

Alkaa Ruudussa 18. kesäkuuta.

Upouusi draamakomedia kertoo jääkiekkoilija Eero Lahdesta, jonka ammattilaisura Yhdysvalloissa joutuu katkolle ja tähtistatus alkaa hiipua vääjäämättömästi. Kaiken kukkuraksi Eeron puoliso Anni on kyllästynyt olemaan lätkävaimo ja haluaa avioeron, joka jäädyttää parin yhteiset varat.

Sarjaa tähdittävät Mikko Leppilampi, Luottomies-kaksikko Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi sekä Yhdysvalloissa asuva Anna Easteden.

Koskinen

Koskinen

3. kausi alkaa Ruudussa 7. kesäkuuta.

Koskisen uusi kausi käynnistyy noin seitsemän kuukautta toisen kauden tapahtumien jälkeen. Koskinen on monella tavalla uuden edessä: pitkä liitto Raija-puolison kanssa on päättynyt, hän on muuttanut pois Hervannan omakotitalosta ja välit Antti-poikaan rakoilevat. Koskisen elämässä ei vaikuta olevan enää mitään muuta tarttumapintaa kuin työ. 

Kauden aikana Koskinen tiimeineen joutuu nokikkain ulkomaisen rikollisjärjestön, harhaisen psykopaatin, äärioikeiston edustajien, jenginuorten, KRP:n ja sarjamurhaajan kanssa. Sarjaa tähdittävät Eero Aho, Maria Ylipää, Turkka Mastomäki ja Jon-Jon Geitel. 3. kaudella joukkoon liittyy myös uusi poliisi, jota näyttelee Irina Isberg. Lisäksi uudella kaudella nähdään liuta upeita vierailevia näyttelijöitä, muun muassa Heli SutelaEsko KoveroIikka Forss ja Heikki Silvennoinen.

Munkkivuori

Munkkivuori

Alkaa Ruudussa 17. elokuuta.

Neljä Kultainen Venla -palkintoa kerännyt sarja nähdään Ruudussa elokuussa! Idyllisestä Munkkivuoren lähiöstä katoaa 1980-luvun kesällä pieni lapsi ja pihapiirin aikuiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä traagisin seurauksin. Pihan lapsille tapahtumista valuu vain tiedonmurusia ja pääsemme seuraamaan tarinaa heidän näkökulmastaan.

Sarjaa tähdittävät mm. Laura Birn, Viljami Loponen, Joonas Saartamo, Eero Milonoff, Paavo Kinnunen, Olavi Uusivirta ja Anna-Maija Tuokko

Huvila & Huussi Asuntomessuilla

Huvila & Huussi Asuntomessuilla 

Alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 22.8.

Huvila & Huussi Asuntomessuilla on neljän jakson erikoisohjelma, jossa sisustusarkkitehti Mikko Vesala ja juontaja Anni Ihamäki tutustuvat Loovisan Asuntomessuilla Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuvan merellisen Kuningattarenrannan asuinalueeseen.

Jokaisessa Huvila & Huussi Asuntomessuilla -jaksossa on oma teemansa. 

Huvila & Huussi Asuntomessuilla -ohjelma toteutetaan yhteistyössä Asuntomessujen kanssa. Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Loviisassa.

Daniel Ahola: Poliisia ja rosvoa

Daniel Ahola: Poliisia ja rosvoa

Alkaa Ruudussa 14. elokuuta.

Daniel Ahola on parikymppinen sosiaalisen median ammattilainen ja sisällöntuottaja, joka on hurmannut yleisönsä positiivisilla ja hulluilla haasteillaan. Nyt Danielin YouTubesta tuttu, satoja tuhansia näyttökertoja saanut Poliisia ja Rosvoa -konsepti laajenee osaksi Ruudun ohjelmistoa!

Tässä jännitystä tihkuvassa sarjassa seuraamme ajojahtia poliisien ja rosvojen välillä suurissa suomalaisissa kaupungeissa. Jaksojen rosvopoppoot ovat suomalaisille tuttuja kasvoja. Mukana on muiden muassa tubetrio Iha just imus, Duudsonien Jarppi ja Jarno, Syke-sarjasta tutut Valtteri Lehtinenja Janne Saarinen sekä Meemitalo-kollektiivista tutut Santtu, Helmi ja Weksi.

Daniel Ahola toimii itse poliisina jaksoissa vaihtuvien kumppaniensa kanssa (Lotta Toivonen ja Andreas Tolonen). Rosvojengi kamppailee paineiden ja vainoharhaisuuden kanssa, sillä he eivät tiedä poliisien sijaintia – mutta poliisi tietää heidän sijaintinsa, ainakin melkein. Mikäli rosvot pääsevät onnistuneesti pakoon Danielin poliisitiimiä, voittavat he tuhannen euron rahapalkinnon.

Nelosen, Livin, Jimin ja Heron kansainvälisiä ohjelmauutuuksia

 

NELONEN
Poliisikoira Rex (Kommissar Rex)
5. kausi 10.10. alkaen tiistai- ja keskiviikkoiltapäivissä 
6. kausi 28.11. alkaen tiistai- ja keskiviikkoiltapäivissä 
 
LIV
Sinkkuillallinen (Dinner Date), 12. kausi
15.8. alkaen maanantasta torstaihin klo 18
 
Remppa vai muutto UK (Love It or List It UK)
6. kausi 22.8. alkaen maanantaista torstaihin klo 20
7. kausi 5.9. alkaen maanantaista torstaihin klo 20
 
Remppa vai muutto (Love It or List It)
10. kausi 20.9. alkaen maanantaista torstaihin klo 20
 
Koti koiralle UK (The Dog House)
4. kausi 7.9 alkaen klo 22
 
JIM
New York 24/7 (New York: City that Never Sleeps), 1. kausi
28.8. alkaen klo 21
 
Alaskan jäälentokenttä (Ice Airport Alaska), 3. kausi
31.8. alkaen klo 21