Nelonen Median kevään 2023 tv-ohjelmisto on nyt julki!

Nelonen Median kanavien kevään 2023 tv-ohjelmistossa on luvassa monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Nelosen kevään ohjelmiston valovoimaisia tähtiä ovat mm. ensimmäisen täysin oman ohjelmansa Neloselle tuova Christoffer Strandberg sekä Haluatko miljonääriksi? -visailun lisäksi toisenkin ohjelman puikkoihin hyppäävä Antti Holma. Antti juontaa keväällä uutta Mestarileipurit-kilpailua.

Nelosella pureudutaan keväällä myös hyvin ajankohtaiseen aiheeseen, kun eduskuntavaalien alla starttaa uusi Luokan edessä -ohjelma, jossa suurimpien puolueiden puheenjohtajat kohtaavat sen kriittisimmän yleisön: luokkahuoneellisen koululaisia.

Luvassa on myös rakastettua musiikkiviihdettä, kun The Voice of Finlandin 12. kausi valtaa kotikatsomot tammikuussa. Myöhemmin keväällä nähdään vielä vauhdikas uusi Tähdet, tähdet sekä kansainvälisistä klassikkobiiseistä kotimaisia versioita tähtiartistien esittämänä luova uutuusohjelma Suomi soi!

Ruutu tuo isot kotimaiset elokuvat katsottavaksi suoraan valkokankailta! Sekä Häät ennen hautajaisia että Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva nähdään Ruudussa alkukeväästä. 

Tutustu alta koko Nelonen Median kevään 2023 monipuoliseen tv-ohjelmistoon!

 


 

The Voice of Finland

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 27.1.

The Voice of Finland

The Voice of Finland palaa ruutuihin tammikuussa! Uudella kaudella tähtivalmentajien joukkoon liittyy aikaisemmin mukana ollut räppäri Elastinen. Edellisen kerran hänet nähtiin tähtivalmentajana The Voice of Finlandin kolmannella tuotantokaudella vuonna 2014.

”Tuntuu aivan mahtavalta palata takaisin melkein yhdeksän vuoden tauon jälkeen! Odotukseni kauden suhteen ovat todella korkealla. Hienoa palata taas riviin”, Elastinen hehkuttaa.

Muina tähtivalmentajina nähdään Anna Puu, Toni Wirtanen, Sipe Santapukki ja Maija Vilkkumaa. Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin 27.1.2023 alkaen.

 

Christoffer Strandberg Show

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Christoffer Strandberg Show

Christoffer Strandberg Show on keväällä alkava uusi viihdeohjelma, jossa viihteen todellinen supertaituri Christoffer Strandberg kutsuu tunnettuja suomalaisia vieraakseen upeaan studioonsa.

”Oman ohjelman tekeminen on ollut tv-urani suurin unelma. Kun Nelonen lähestyi minua mahdollisuudella toteuttaa tuo unelma, tajusin että nyt jos koskaan on pakko uskaltaa ja heittäytyä. Saan yhdessä huikean tiimini kanssa luoda jotain täysin uutta ilman tiukkoja formaattirajoja”, Christoffer hehkuttaa.

Hän lupaa heittää itsensä likoon ja haastaa itsensä niin esiintyjänä kuin ihmisenä.

"Tässä show’ssa nähdään rohkeampi ja villimpi Christoffer. Aion valjastaa ja haastaa kaiken osaamiseni ohjelman juontajana, isäntänä, koomikkona ja näyttelijänä. Tätä ohjelmaa tehdään samalla tavalla kuin järjestän juhlia: teen kaikkeni, jotta vieraat viihtyvät – eikä missään säästellä. Yleensä myöskään yllätyksiltä ei vältytä."

Vaikka Christoffer Strandberg Show’ssa nähdään ajankohtaisia vieraita, ei siinä kuitenkaan tehdä perinteisiä haastatteluja ja kysellä ilmeisimpiä kuulumisia.

”Tämä ei oikeastaan ole talk show, vaan kokonaisvaltainen viihdeohjelma, jossa seikkaillaan niin studiossa kuin sen ulkopuolella. Haluan tarjota vierailleni ja katsojille mahtavia kokemuksia ja mahdollisuuden nauraa sekä kanssani että kustannuksellani. Ennen kaikkea haluan tuoda ihmisille iloa, lämpöä ja huumoria arkeen. En malta odottaa ohjelman alkua!” 

Christoffer Strandberg Show Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Piiritys

Alkaa Ruudussa torstaina 6.1. 

Piiritys

Ruudun uusi alkuperäissarja Piiritys on sekä jännittävä trilleri että henkilötutkielma yhdestä Suomen rikoshistorian mieleenpainuvimmasta hahmosta, Ilpo Larhasta.

Vuonna 1992 suoritettu Suomen historian ensimmäinen palkkamurha johti 55 tuntia kestäneeseen panttivanki- ja piiritystilanteeseen, jota koko maa seurasi. Piiritys on näihin tositapahtumiin perustuva rikossarja, jossa avataan ainutlaatuista rikosvyyhtiä sekä rikollisten että poliisin näkökulmasta. Sarjan kehyksen muodostaa piiritystilanne, jossa rikoskomisario Esko Heinonen (Jussi Vatanen) neuvottelee kerrostaloasuntoon panttivankien kanssa linnoittautuneen Ilpo Larhan (Elias Salonen) kanssa. Eskon tavoitteena on ratkaista tilanne ilman uhreja. Jotta tämä onnistuisi, hänen on sukellettava syvälle Larhan mieleen ja luotava luottamus rikollisen kanssa.

Kuusiosainen Piiritys alkaa Ruudussa 6.1. ja näkyy vain Ruutu+-tilaajille. 

 

 

Mestarileipurit

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Mestarileipurit

Nyt laitetaan kahvit tippumaan ja nisua pöytään! Mestarileipurit on Antti Holman luotsaama makeaan leivontaan keskittyvä uusi kilpailureality, jossa kisataan pareittain. Tässä kilpailussa laatu korvaa määrän, ja leivontaan hurahtaneiden kilpailijoiden luovuudelle annetaan tilaa. Jokaisessa jaksossa parit laitetaan paremmuusjärjestykseen monipuolisten tehtävien perusteella, ja finaaliin pääsevät vain parhaimmat.

Tehtävien arvioinnista vastaa pullantuoksuinen ja asiantunteva, kolmesta mummosta koostuva tuomaristo. Antin ja mummojen muodostama nelikko takaa kilpailijoille kannustavan ja lämpimän ilmapiirin, mutta myös aavistuksen pölyttyneellä huumorilla varustetun tunnelman.

Yhdysvaltalaiseen Baking it -formaattiin perustuva Mestarileipurit alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

 

Haluatko miljonääriksi?

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Haluatko miljonääriksi?

Miljoonajahti alkaa jälleen! Supersuosittu Haluatko miljonääriksi? palaa ruutuihin maaliskuussa. Ohjelman juontajana jatkaa Antti Holma, mikä tarkoittaa sitä, että miljoonan euron pääpotin tavoittelu on sekä jännittävää että hauskaa.

Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista.

 

 

Suomi soi!

Alkaa Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

Suomi soi!

Suomi soi! on Nelosen uudenlainen musiikkiohjelma, joka sovittaa maailman suurimmat hitit suomeksi. Ohjelmassa on mukana kuusi kotimaista huippuartistia, jotka ovat valikoineet joukon koko maailman tuntemia kansainvälisiä klassikkokappaleita, joista kuullaan nyt tuoreet versiot – suomeksi.
 
Kullakin jaksolla on oma teemansa, joka kuljettaa jaksoa eteenpäin. Artistit ovat valinneet teemoihin sopivat suosikkikappaleet, jotka ovat jollain tavalla olleet myös tärkeässä roolissa heidän omissa elämissään. Suomi soi! -ohjelmassa ikivihreät maailmanhitit tulevatkin entistä lähemmäksi katsojaa artistien omien kokemusten ja omien tulkintojen kautta.
 
Unohtumattomien esitysten ohessa kuullaan artistien omakohtaisia muistoja ajasta ja tapahtumista, joissa kyseinen biisi on heidän elämäänsä koskettanut.
 
Ohjelman juontaa Heikki Paasonen, joka on ollut myös keskeisessä roolissa täysin uuden Suomi soi! -formaatin kehittämisessä. Ohjelman kuusi tähtiartistia julkistetaan myöhemmin.

 

 

Tähdet, tähdet

Alkaa Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.

Tähdet, tähdet

Suosikkiohjelma Tähdet, tähdet nähdään ensi keväänä uudistuneena Nelosella ja Ruudussa.

Kilpailemassa ovat: stand up -koomikko Sami Hedberg, artistilegenda Meiju Suvas, mestari-imitaattori Jarkko Tamminen, laulaja Maria Lund, musiikkiteatterin taituri Lauri Mikkola, laulaja Sara Siipola, Portion Boys -yhtyeestä tuttu Mikael Forsby sekä ohjelmaan paluun tekevä näyttelijä ja Tähdet, tähdet -voittoaan puolustava Konsta Hietanen.

Tähdet, tähdet perustuu kansainväliseen The Ultimate Entertainer -formaattiin, joka eroaa perinteisistä laulukilpailuista siten, että siinä kilpaillaan ensisijaisesti parhaan viihdyttäjän tittelistä. 

Ohjelmasta nähdän keväällä seitsemän jakson kausi, jonka tuomareina toimivat Hanoi Rocks -legenda Sami Yaffa, Radio Suomipopilta tuttu Juuso Mäkilähde ja Suomen kansallisoopperan taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi. Kauden juontaa ihastuttava Susanna Laine, joka on musiikkiteatterin ammattilainen itsekin.

 

 

Luokan edessä

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 16.2.

Luokan edessä

Eduskuntavaalien alla suurten puolueiden puheenjohtajilla on edessään se kaikkein haastavin vaalitentti: millaisia vastauksia he antavat luokkahuoneelliselle koululaisia? 

Luokan edessä -ohjelmassa alakouluikäiset lapset laittavat puoluejohtajat koville. 

Jokaisessa jaksossa Suomen ykköspoliitikot ovat yksin koululuokan edessä. Oppilailla on liuta kysymyksiä aiheista, jotka heitä itseään mietityttävät, ja he odottavat selkokielisiä ja ymmärrettäviä vastauksia. Sen lisäksi testataan puheenjohtajien yleistietoa, kieliosaamista ja heittäytymiskykyäkin. Lasten kanssa voi tulla vastaan mitä vain.  

Luokan edessä on uusi sarja, jossa lasten into ja vauhti antavat mahdollisuuden kurkistaa poliitikkojen asiallisen kuoren taakse. Ohjelma perustuu kansainväliseksi ilmiöksi nousseeseen formaattiin. Luokan eteen ovat maailmalla joutuneet muun muassa Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja Saksan liittokansleri Olaf Scholz

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n kanssa.

 

 

Diili

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Diili

Diili-ohjelma on tulevana keväänä suurempi kuin koskaan.
Uudella kaudella mukana on jälleen joukko piinkovia bisneksentekijöitä ja kunnianhimoisia osaajia valmiina kilpailemaan paikasta start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin operatiivisena johtajana

Sen verran voidaan tässä vaiheessa jo paljastaa, että kauden tehtävät ovat aiempaa isompia ja näyttävämpiä, uudella kaudella tullaan näkemään yksi Suomen Diili-historian suurimpia tuottoja sekä vastapainoksi myös kaikkien aikojen huonoin tulos. Kausi on myös aiempaa pidempi ja kilpailijoiden osaaminen ja voitontahto on kovalla tasolla. Diili on siis suurempi kuin koskaan!

 Jaajon rinnalla Diilin johtoryhmässä istuvat tälläkin kaudella brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde sekä yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström.

 

 

Farmi Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Farmi Suomi

Keväällä taas kanat kaakattavat ja lampaat määkivät, kun joukko julkisuudesta tuttuja kisaajia saapuu Farmille.
Mukana kisassa ovat: Kyläkauppias Sampo Kaulanen, yleisurheilija Jade Nyström, yrittäjä Susanna Penttilä, Miss Suomi Essi Unkuri, manageri Meri Aalto, laulaja Helena Lindgren, psykologi Veltto Virtanen, näyttelijä Johanna Puhakka, kokki Teemu Laurell, toimittaja Katri Utula, somepersoona Joona Puhakka, laulaja Mariko Pajalahti sekä hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores.

Farmille ilmestyvät kauden aikana uusintakierrosta hakevat ex-mäkihyppääjä Janne Ahonen sekä kauneusalan yrittäjä Henny Harjusola. Heistä Janne putosi 2021 keväällä nähdyllä kaudella monien yllätykseksi ensimmäisenä, Henny sen sijaan sinnitteli viime kevään kaudella mukana kolmanteen jaksoon saakka. Kumpikin on nyt valmiina ottamaan kunnon revanssin.

Farmi Suomen neljännellä kaudella juontajan kumisaappaisiin hyppää jälleen Susanna Laine. Vanha tuttu pehtoori Terho Häkkinen jatkaa farmilaisten suorittamien tehtävien tinkimättömänä tuomarina, ja koko kisan voittaja kuittaa itselleen kauden lopuksi 30 000 euroa.

 

 

Huvila & Huussi – parhaat remontit

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Huvila & Huussi - parhaat remontit

Huvila & Huussi – parhaat remontit on täynnä ikimuistoisia kohteita, tiukkaa asiaa, herkullisia paljastuksia, naurua ja kullanarvoisia vinkkejä jokaiselle mökkiremppaajalle ja mökkipuutarhurille. Suunnittelijat käyvät juontaja Anni Ihamäen johdolla läpi menneitä kohteita, valottavat remppojen taustoja ja suuntaavat katseensa kohti tulevaa mökkikesää.

Katsojat pääsevät palaamaan uudestaan upeimpiin, yllättävimpiin ja hauskimpiin muutoskohteisiin, kun joka jaksossa sukelletaan eri teemojen alla jo vuodesta 2008 esitetyn ohjelman huippuhetkiin. Tulevan kauden teemoja ovat muun muassa suurimmat muutokset, hauskimmat kohdehenkilöt, suomalaisten pihojen kestosuosikit sekä kestävä tulevaisuus.

Studiokeskusteluissa ei jätetä yhtään kiveä kääntämättä, kun suunnittelija Mikko Vesaselta tivataan, mitä kaikkea tiimi onkaan herkältä gurulta pimittänyt, tai miksi Kati Jukarainen innostuu pergoloista ja Eva Wuite inhoaa puutarhatonttuja? Mukana keskustelussa ovat myös rakastetut, suunnittelijoiden visioita toteuttavat taiturit Vilja Schepel, Teemu Luostarinen ja Niko Lindström.

Huvila & Huussi – parhaat remontit -ohjelmassa palaamme ikimuistoisimpien mökki- ja pihamuutosten pariin ja paljastamme mitä kaikkea kameran takana on tapahtunut. Lisäksi jaamme Viljan johdolla vinkkejä ihanaan tulevaan mökkikesään!

 

 

Rikkaat ja rahattomat

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat vaihtavat jälleen 4. tuotantokaudella elämiä ja lompakkojaan viikoksi! Lämminhenkinen ohjelma haastaa osallistujat miettimään rahaa ja sen tuomaa onnellisuutta.

Rikkaat kokevat vaikeuksia selvitä pienellä viikkobudjetillaan, kun taas rahattomat eivät käsitä mihin ihmeeseen jättimäisen budjetin saa tuhlattua. Ennakkoluulot hälvenevät puolin ja toisin, kun osallistujat pääsevät astumaan toistensa saappaisiin. Luvassa on yllätyksiä ja oivalluksia koko rahan edestä!

Rikkaiden ja rahattomien 4. tuotantokausi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

 

Burgerimiehet Pohjois-Amerikassa

Alkaa Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.

Burgerimiehet Pohjois-Amerikassa

Monissa liemissä marinoidut burgerimiehet Akseli Herlevi ja Ossi Lahtinen palaavat Amerikkaan! Ravintoketjun huipulla kaahaavien kaverusten burgerinmakuinen road trip alkaa Tyynen meren rannalta Seattlesta ja kulkee Kalliovuorten läpi Teksasiin, jatkuu Mississippi-jokea pitkin Memphisiin ja Nashvilleen ja päättyy Alabaman kautta Atlantaan ja Atlantin valtamerelle.

Tärkeintä ei tietenkään ole päämäärä, vaan itse matka. Suurkaupungit on nähty, nyt rouhitaan Amerikan sydänmailla ja pikkukaupunkien burger-jointeissa. Kaikki syödään mitä vastaan tulee ja loput kokataan itse. Jokaisen jakson päätteeksi väsätään tietysti uusi äärimmäisen tymäkkä street food -resepti parhailla tuoreilla reissufiiliksillä.
Mikään ei pysäytä burgerimiehiä, kun tarjolla on tupla-annos americanaa, kanaa, kissakalaa, burgereita, pekaanipiirasta ja kantria! Täältä tullaan Amerikka, se on rautaa alle, kutonen silmään ja puita!  

 

 

Koti koiralle

Alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 18.1.

Koti koiralle

Suomessa on koronavuosien valtavan koirabuumin jälkeen entistä enemmän koiria, jotka tarvitsevat nyt uusia koteja. Koti koiralle -ohjelmassa pääsemme seuraamaan ratkaisevan tärkeitä kohtaamisia, kun loppuelämän kotia vailla olevat koirat tapaavat mahdolliset uudet omistajansa ensimmäistä kertaa.

Näemme myös sydäntä särkeviä hetkiä, kun ihmiset joutuvat luopumaan rakkaista koiristaan. Luvassa on herkkiä hyvästejä, mutta myös riemukkaita ensikohtaamisia, hännänheilutusta, märkiä pusuja ja onnenkyyneleitä!
 
Tällä kaudella ohjelmassa käsitellään erilaisia teemoja eroahdistuksesta eettiseen jalostukseen ja vastuulliseen koiran hankintaan. Ohjelmassa puhutaan myös oikean rodun valinnasta ja rotujen ominaisuuksista ja koiran kouluttamisesta.
 
Uutta kotia etsii eri ikäiset koirat pennuista senioreihin ja laaja rotukirjo pörröisistä seurakoirista aktiivisiin työkoiriin. Huolella valitut uudet omistajaehdokkaat pääsevät kohtaamaan koiran ensimmäistä kertaa kameroiden edessä ja saamme jännittää yhdessä, löytyykö yhteinen sävel uuden karvaisen perheenjäsenen kanssa.
 
Ohjelmaa luotsaavat jälleen eläinrakas juontaja Janni Hussi ja koiramaailman erityisasiantuntija Tommy Wirén. Rakastavia koteja koirille etsitään yhteistyössä Suomen tunnetuimman koiranruokabrändin Hau-Hau Championin kanssa.
 

 

Nyt jos koskaan

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 16.1.

Nyt jos koskaan

Nyt jos koskaan palaa ruutuihin uusien unelmien kera! Ohjelmassa Sami Kuronen yllättää ohjelmaan valitut ihmiset heidän suurimmilla unelmillaan ja auttaa tekemään haaveista totta yhdessä julkisuudesta tuttujen, inspiroivien henkilöiden kanssa.

Uudella kaudella unelmaoppaina nähdään Jani Toivola, Marco Bjurström, Lotta Hintsa, Viki Eerikkilä, Ellen Jokikunnas, Ellu Gee, Harri Gustafsberg ja Arja Koriseva.

Jokaisessa jaksossa toteutetaan yhden ihmisen kolme unelmaa. Unelmat on kätketty Samin hallussa olevan kultaisen unelmapallon sisään, ja jokaisen jakson päätteeksi pienet ja jopa suuremmat unelmat ovat käyneet toteen.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Pohjola Vakuutuksen kanssa

Nyt jos koskaan Nelosella ja Ruudussa 16. tammikuuta alkaen.

 

 

Emma Gaala

Suora lähetys Nelosella ja Ruudussa perjantaina 3.2. 

Emma Gaala

Emma Gaala juhlii 40. juhlavuottaan näyttävästi! Kotimaisen musiikkivuoden parhaimmisto palkitaan Emma Gaalassa perjantaina 3.2.2023. Helsingin Jäähallissa järjestettävä suomalaisen musiikin suurin juhla nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa.

Emma Gaalan juontaa Heikki Paasonen.

Gaalassa tullaan tuttuun tapaan näkemään useita huippuesiintyjiä ja ainutlaatuisia esityksiä, joista ensimmäisinä on julkistettu jo VV, Isac Elliot ja Vesala. Lisää artistikiinnityksiä julkistetaan myöhemmin. Liput gaalan yleisöön myy lippu.fi

Vuoden 2022 Emma-ehdokkaat julkistetaan torstaina 8.12.2022. 

 

 

Erikoisjoukot 

Kesällä Ruudussa nähty menestyskausi alkaa nyt ensimmäistä kertaa Nelosella 2.1.!

Erikoisjoukot

Erikoisjoukot on Suomen televisiohistorian rajuin kilpailureality, jossa 14 julkisuuden henkilöä osallistuu erikoisjoukkojen pääsykokeisiin valmistavalle koulutusleirille. Viime kesänä Ruudussa ilmiöksi noussut uutuussarja nähdään nyt ensimmäistä kertaa Nelosella.

Mukana erikoisjoukkojen koulutusleirillä ovat:  ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi, Miss Suomi Viivi Altonen, muusikko Elias Kaskinen, malli Sara Chafak, toimittaja Kimmo Ohtonen, missikeisarinna Sunneva Sjögren, somepersoona Sauli Koskinen, ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen, dj ja mediapersoona Amanda Harkimo, somepersoona James Nikander, europarlamentaarikko Henna Virkkunen, ex-sulkapalloilija Ville Lång, ex-lumilautailija Heikki Sorsa sekä kansanedustaja Tom Packalén.

Erikoisjoukoissa tehtävä joko suoritetaan tai lennetään pihalle. Sarja antaa katsojalle ainutlaatuisen välähdyksen erikoisjoukkokoulutuksen pääsykoevaiheesta. Kurssilla suoritetaan fyysisesti ja henkisesti brutaaleja harjoitteita, joiden kaltaisista erikoisjoukkoihin pyrkivän on päästävä läpi. Kouluttajat ovat entisiä eliittisotilaita, joilla on kokemusta erikoisjoukko-operaatioista mm. Irakissa, Afganistanissa ja Somaliassa. Pääkouluttajana toimii Janne Lehtonen, rinnallaan kouluttajat Jan Knutti, Robin Hendry ja Matias Petäistö.

 

 

Syke

14. kausi alkaa Ruudussa kesällä.

Syke

Ikisuosikki Sykkeen 14. kaudella traumapolin henkilökunta on yllätysten kourissa. Sekä Ilmari että Marjut saavat järkyttäviä uutisia. Jannica ja Johanna löytävät yllättävää turvaa toisistaan. Jarin työura on vaarassa, kun taas Iiriksen uralla loistavat uudet mahdollisuudet. Vakava tapaturma vaarantaa sekä traumapolin potilaat että työntekijät. 

 

 

Koskinen

2. kausi nähdään Nelosella 24. tammikuuta alkaen ja upouusi 3. kausi Ruudussa kesällä!

Koskinen

Koskisen 2. kausi nähdään ensimmäistä kertaa Nelosella tammikuussa! Koskinen ja tiimi kohtaavat kauden aikana sarjahukuttajan, Kalevan Kiinanmuurin naapurustossa oudon vainoamisten sarjan, eri puolella maata tapahtuvien hyväksikäyttöjen ja kostonhimoisen väkivallan kierteen ja Tampereen raatihuoneen rappusilta löytyvän ihmisen pään. 2. kautta seurataan Nelosella tiistaisin 24.1. alkaen kello 21. 

Koskinen jatkuu myös täysin uusilla jaksoilla Ruudussa kesällä! 3. kaudella Sakari Koskisen elämässä puhaltavat uudet tuulet. Perhekoti on vaihtunut asuntovaunuun, rakas ystävä on menehtynyt ja ensimmäinen lapsenlapsi syntyy pian. Työrintamalla ei ole luvassa helpotusta ja Koskinen joutuu taistelemaan rakkaidensa puolesta. Vierailevina näyttelijöinä kaudella nähdään muun muassa Heli Sutela, Sami Hintsanen, Kari-Pekka Toivonen ja Heikki Hela.

 

 

Kotimaisia elokuvia suoraan valkokankailta!

Häät ennen hautajaisia

Häät ennen hautajaisia ilmestyy Ruutuun helmikuussa

Hääsuunnittelija Joannan (Iina Kuustonen) täytyy löytää itselleen kulissipoikaystävä, jotta hän voi piristää masentunutta isäänsä. Kuin tilauksesta Joannan elämään astelee omalaatuinen hautausurakoitsija Sakke (Antti Luusuaniemi), jolla niin ikään on omat motiivinsa tyttöystävän etsimiselle. Samaan aikaan Joanna saa mullistavia uutisia, eikä mikään voi palata enää ennalleen.
 

 

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva ilmestyy Ruutuun maaliskuussa

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvassa legendaarinen vanhempi konstaapeli Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) on ripustanut virkamerkkinsä naulaan ja viettää lepposia eläkepäivä mökillään. Rauha rikkoutuu kuitenkin äkisti, kun vanha taistelupari Auni Parmas (Elsa Saisio) tuo järkyttäviä uutisia Valkeakoskea uhkaavasta suuresta tuhosta.

 

 

Nelosen, Jimin, Livin ja Heron kansainvälisiä ohjelmauutuuksia

NELONEN
Poliisikoira Rex (Komissar Rex), kaudet 3 ja 4
Tiistai- ja keskiviikkoiltapäivisin  25.1. alkaen 

JIM
Panttilainaamon autospesialistit (Counting Cars), 8. kausi
maanantaisin 2.1. alkaen klo 21.00
 
Vuorien sankarit (Mountain Men). 9. kausi
maanantaista torstaihin 16.1. alkaen 19
 
Panttilainaamo (Pawn Star), 22. kausi 
maanantaisin ja tiistaisin 13.3. alkaen klo 19

LIV
Greyn anatomia, 19. kausi
maanantaisin 3.4. alkaen 21.00 
 
HERO
NCIS Los Angeles, 12. kausi
maanantaista torstaihin 2.1. alkaen klo 20