Maija Vilkkumaan ja Aliisa Syrjän uusi kappale Bond-kampanjan tunnusmusiikiksi!

Maija Vilkkumaan ja Aliisa Syrjän yhteisduetto Mulle ei sovi tänään julkaistiin 12.4. ja se sai ensiesityksensä The Voice of Finlandin toisessa live-lähetyksessä. Kappale on valittu Bond-kampanjan tunnusmusiikiksi Nelosella, ja on siten historian ensimmäinen uusi suomenkielinen kappale, joka kuullaan Bond-elokuvakampanjan yhteydessä.
 
”Kappale on dramaattinen ja hieno, ja heti ensikuulemalta siitä tuli mieleen ikoniset Bond-elokuvat ja niiden tunnarit. Bond-elokuvissa ei ainakaan vielä ole nähty pääroolissa naisoletettua, eikä niiden tunnuskappaleen esittäjänä ole ollut kahta naisartistia. Onkin upeaa, että saimme tällaisen kotimaisten, valovoimaisten ja vahvojen naisten esittämän ja tekemän kappaleen osaksi kampanjaamme”, iloitsee kampanjasta vastannut Nelonen Median Head of Marketing Matti Markkola.
 
Elokuvallinen ja tiivistunnelmainen teos syntyi Maijan ja Aliisan hyppysissä nopeasti. Kappaleen inspiraationa toimivat ikoniset Bond-elokuvien tunnaribiisit, ja sen tuotannosta vastasivat artistien luottotuottajat Atso Soivio ja Elias Heikkinen yhdessä Maija Vilkkumaan kanssa.
 
”Olen aina harmitellut sitä, etten suomalaisena lauluntekijänä koskaan tule pääsemään tekemään Bond-tunnaria. Olikin ihan mieletöntä kun kuulin, että biisistämme tulee Bond-tunnusmusiikki Nelosen kampanjaan! Kappale on elokuvallinen ja lyyrinen teos, jossa taistelemme näkymättömiä voimia vastaan ja nousemme. Ehkä vähän entistä rikkinäisempinä, mutta nousemme silti. Biisissä soi tuska ja samaan aikaan valtava elämänhalu. Me sanomme kuolemalle: ei sovi tänään!”, kertoo Maija.
 
”Biisistä tuli teos! Se on kunnianhimoinen ja voimakas biisi ihmisen loputtomasta sitkeydestä selvitä, ja uhosta päättää nousta – oli suo kuinka upottava tahansa”, Aliisa komppaa.
 

Nelonen esittää kesän aikana kaikki Bond-elokuvat 27.5. alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 21. Mulle ei sovi tänään -kappale kuullaan kaikessa Nelosen Bond-mainonnassa koko kesän ajan.


Katso kampanjan video täältä!

Kuuntele Mulle ei sovi tänään-kappale täältä!