Luottomies-elokuvan suosiolle ei näy loppua – jo yli 150 000 katsojaa!

Luottomies-elokuva: All In on osoittautunut suureksi hitiksi alle kahdessa viikossa.

Kari Ketosen käsikirjoittama, ohjaama ja tähdittämä Luottomies-elokuva: All In sai ensi-iltansa 16. helmikuuta. Elokuva on noussut suureksi hitiksi, ja sen on nähnyt alle kahdessa viikossa jo yli 150 000 katsojaa. Tähän mennessä elokuva on kerännyt kaikkiaan 153 567 katsojaa.

Luottomies-elokuva jatkoi toista viikonloppua putkeen Suomen katsotuimpana elokuvana, ja toisena viikonloppunaan sitä kävi katsomassa 47 800 ihmistä.

Kari Ketonen on häkeltynyt elokuvan suosiosta.

Olen suunnattoman iloinen ja kiitollinen siitä, että olemme onnistuneet tarjoamaan ihmisille sukupolvia yhdistävän, viihdyttävän ja tunteita herättävän elokuvan, joka on otettu näin hyvin vastaan, Ketonen sanoo.

Elokuvan tuottaja ja toinen pääosan esittäjä Antti Luusuaniemi on otettu katsojien osoittamasta innosta ja intohimosta Luottomiestä kohtaan.

Luottomies-elokuva: All in on saanut kaiken ikäiset katsojat nauttimaan vuoden isoimmasta komediasta. Erityisesti meitä tekijöitä on lämmittänyt palaute siitä, että elokuvateatterissa on saanut nauraa pitkästä aikaa sydämen pohjasta. Olemme tavoittaneet myös uusia katsojia TV-sarjan fanien lisäksi, Luusuaniemi hehkuttaa.

Nelonen Media on toiminut kotimaisten elokuvien levittäjänä vuodesta 2019 asti. Luottomies-elokuva: All In on tähän mennessä suurimmaksi noussut Nelonen Median levittämä elokuva.

On mahtavaa nähdä, että kotimainen komedia vetää katsojia elokuvateattereihin näin suuria määriä. Luottomies-elokuva kerää kehuja, ja sen suosio kasvaa entisestään. Olemme erittäin ylpeitä levittämästämme elokuvasta, joka on iskenyt elokuvakansan nauruhermoon, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen iloitsee.

Luottomies-elokuva: All In nyt elokuvateattereissa!