Keskellä helteisintä heinäkuuta juhlitaan Suomalaisen musiikin superviikonloppua – tutustu monipuoliseen ohjelmistoon täällä!

Radio Suomipop isännöi suurta suomalaisen musiikin viikonloppua 14.-17. heinäkuuta 2022. Radio Suomipop haluaa olla suomalaisen musiikin elinvoimaisuuden puolestapuhuja juuri nyt ja tulevaisuudessa. Ja jos joskus, niin kesällä kotimainen musiikki yhdistää meitä – haluamme nauttia siitä mökeillä, festareilla, autossa tai missä ikinä olemmekin. Mukana suomalaista musiikkia kunnioittamassa ovat useat eri radiokanavat sekä Nelonen, Ruutu ja Supla.

Viihde on hyväksi – myös musiikki on hyväksi! Tutustu alta musiikkisisältötarjontaan eri kanavissamme ja poimi talteen omat suosikkisi:

Radio Suomipop

Torstai 14.7.
Suomipop Festivaalit valtaa Oulun Kuusisaaren ja Jyväskylän Lutakonaukion! Kolmepäiväisillä festareilla lavalle nousevat muun muassa Tehosekoitin, Lauri Tähkä, JVG, Anna Puu, Kaija Koo sekä Arttu Wiskari. Liput ja lisätiedot täällä.

Perjantai  15.7.
Klo 16–20 Menopaluu soittaa Suomen parhaat biisit teillä liikkuville

Lauantai 16.7.
klo 7–10 Juha Tapio TOP 20 -lista
Klo 10–18 TOP 100 2000-luvulta (sijat 200-101 )
Klo 18–19 Maija Vilkkumaa & Ystävät -keikka livenä Oulun Suomipop Festivaaleilta
Klo 19–22 Kesähitit vuodesta -90 vuoteen 2022 pyörittää DJ PETE

Sunnuntai 17.7.
Klo 8–16 TOP 100 2000-luvulta (sijat 100-1 )
Klo 16–20 Menopaluu soittaa Suomen parhaat biisit teillä liikkuville
Klo 20–22 Vain elämää TOP 20 -suosikkibiisit vuosien varrelta

Kuuntele Suomipoppia läpi Suomalaisen musiikin viikonlopun täältä

 

Radio Rock

15.7. on suomalaisen rockin perjantai! Radio Rock juhlistaa suomalaisen musiikin superviikonloppua soittamalla koko päivän vain ja ainoastaan kotimaista rockmusiikkia. 100-prosenttisesti suomalaista rockia!

Kuuntele Suplan nettiradiota missä vain koko perjantain ajan täältä

 

Aito Iskelmä

Perjantai 15.7.
Klo 16-17 iltapäivä: Suomalaiset Finnhitsit -tunti
Klo 19-20 kesäilta: TOP 12 -juhannuslista 2022

Lauantai 16.7.
Klo 13-14 Aito Iskelmän kuuntelijoiden äänestämät Aito Iskelmän Ikonit TOP12 -lista
Klo 18-20 Lauantaitanssit: Aitoa suomalaista tanssilavatunnelmaa

Sunnuntai 17.7.
Klo 15-16 Aito Iskelmän TOP 12 Parasta kesämusaa -lista

Kuuntele Aito Iskelmää täältä.

 

HitMix

Lauantaina 16.7.
Klo 22 Parhaat suomalaiset ysärit -lista

Sunnuntaina 17.7.
Klo 22 Parhaat suomalaiset tuutausarit -lista

Kuuntele Hitmixiä täältä.

 

TV

Nelonen esittää viikonlopun kunniaksi suomalaisia musiikkielokuvia parhaaseen katseluaikaan!

Perjantai 15.7.
Klo 18.35 Elokuva: Teit meistä kauniin    

Lauantai 16.7.
Klo 18.45 Elokuva: Juice   

Sunnuntai 17.7.
Klo 18.50 Elokuva: Veljeni vartija

Lisäksi Happoradion 20-vuotisjuhlakonsertin taltiointi saa ensiesityksensä Nelosella lauantaina 16.7. klo 17!

 

Ruutu

Nelosella nähtävien suomalaisten musiikkielokuvien lisäksi löydät Ruudusta suomalaisen musiikin superviikonloppuna myös muita suomalaisen musiikin täyteisiä leffoja, mm. Badding (Markku Pölönen, 2000) ja Love Records – Anna mulle Lovee (Aleksi Mäkelä, 2016).

Ruudusta löydät myös tuoreet stadionkonsertit: Apulanta – A30 (2.7.) ja Sunrise Avenue (9.7.) Voit katsoa historialliset stadikkataltioinni osoitteesta ruutu.fi/live. Stadionkeikat nähdään Ruudussa erillisinä kertamaksullisina tapahtumina (Pay-Per-View), eivätkä ne sisälly Ruutu+-tilaukseen.

Lisäksi ohittamaton Ruutu+ -tarjous Suomalaisen musiikin superviikonlopun ajan: Koodilla ”suomipop22” kaksi kuukautta Ruutu+-tilausta yhden hinnalla! (2 kk –50 %). Käytä koodi ja lunasta tarjous täältä

Kampanjaehdot: Ruutu+ 2 kk kertamaksulla 9,95 €, tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana normaalihintaan 9,95 €/kk.

 

Supla

Radio Suomipop tarjoaa Supla+:n hintaan 0 €/1kk! Lunasta tarjous täältä.

Suplasta löydät valtavan määrän huippusisältöjä kotimaisen musiikin ympäriltä! Tutustu muun muassa seuraaviin äänikirjoihin ja podcasteihin:

Mikko Kuustonen – Omaelämäkerta
Samuli – Pimeydestä valoon
Tohtori Mustajärvi, otaksun – Pate Mustajärven sanoituksia
Ismo Alanko
Pyhimys
Diskokuningatar Eini
Samu Haber – Forever Yours Deluxe
Kaija Koo – Taipumaton
Edu Kettunen
Antti Tapani – Kultaturbo
LOIRI.
Access All Areas -podcast
Säv. San. Sov. -podcast

 

Nelonen Media Live:

Suomalaisen musiikin superviikonlopun fyysinen koti ja viikonlopun huipennus on samanaikaisesti kahdella eri paikkakunnalla, Jyväskylässä ja Oulussa järjestettävät Suomipop Festivaalit. Esiintyjinä toimivat suomalaisen musiikin koko kerma, muun muassa Juha Tapio, Tehosekoitin, Apulanta, JVG, Kaija Koo, Behm, Vesala, Lauri Tähkä. Tervetuloa juhlimaan Suomalaisen musiikin superviikonloppua sen parhaassa muodossa – livemusiikin parissa! Tarkemmat tiedot ja liput löydät täältä.  

Radio Suomipop striimaa lauantaina 16.7. klo 17.55 alkaen suorana radiolähetyksenä Suomipop Festivaaleilta Oulusta suursuosikki Maija Vilkkumaan keikan. Maija esiintyy yhdessä uudella näyttävällä yhtyeellään Maija Vilkkumaa & Ystävät. Kyseessä on yksi yhtyeen harvoista esiintymisistä tänä kesänä. Kuulemme kaikki hitit entistäkin upeamman bändin vetäminä! Viritä taajuus tai tule paikan päälle Oulun Kuusisaareen!

Koko Suomi, festareilla, kotisohvalla tai mökillä, voi osallistua Suomalaisen musiikin superviikonloppu -peliin, joka julkaistaan ennen festariviikonloppua. Pääpalkintona on VIP-liput itselle ja kaverille Suomipop-festivaaleille vuodelle 2023! Klikkaa tietovisapeliin tästä!