Kape Aihinen laittaa apua tarvitsevien kotikokkien ruokailutottumukset uusiksi – Kapen keittiökaappaus alkaa Nelosella!

Huippukokki Kari ”Kape” Aihinen palaa ruutuihin kaappaamaan suomalaisten kotikokkien keittiöt ja palauttaa kokkaamisen ilon koko perheelle. Kapen keittiökaappaus alkaa Nelosella ja Ruudussa syksyllä.

Nirsoilu, napostelu ja tylsät ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape Aihinen palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita kotiruokia. Oli haasteena sitten osaamattomuus, erilaiset mieltymykset tai rohkeuden puute, saa Kapelta apua ja ideoita.

Kapen keittiökaappaus -ohjelmassa Kape viettää kunkin apua tarvitsevan kanssa kolme päivää. Sinä aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat noutoruoat, einekset, sokerikoukut ja epäterveelliset tavat – tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus ja taloudellisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia.

Mahtavaa päästä taas tekemään tätä ohjelmaa! Ohjelma on ollut minun tekemäni vuodesta 2012 asti. Tällä hetkellä hävikkiä on paljon, on inflaatiota ja maailman tilanne on mikä on. Ihmiset varmasti tarvitsevat apuani. Tässä on ollut muutama vuosi taukoa ohjelman tekemisestä, ja nyt pääsemme tekemään sitä tuorein silmin Nelosella, Kape hehkuttaa.

Ohjelmaan osallistujien haku on nyt käynnissä. Kape toivoo ohjelmaan aidosti apua haluavia ihmisiä ja perheitä.

Olivat hakijat sinkkuja tai perheellisiä, hakekaa mukaan tositarkoituksella! Toivon ihmisten hakevan ohjelmaan sen takia, että he todella haluavat apua – tv:ssä näkyminen ai saa olla syynä. Haluaisin painottaa, että ohjelmaan pääsy on iso asia, valitut henkilöt ovat rohkeita ja uskaltavat näyttää koko Suomen kansalle jääkaappinsa, arkensa ja elämänsä. Hakekaa rohkeasti mukaan, lupaan antaa teille kaikkeni!

Kapen keittiökaappaus alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.