Kotimaiset

Jenni Kynnös tekee röyhkeän tarjouksen Leijonan luola Suomessa: "Tarjoan mitä pyysitte, mutta ette saa kuunnella jätkiä"

Huippusuosittu kansainvälinen bisnesformaatti Leijonan luola alkaa maanantaina uudistuneena Nelosella ja Ruudussa. 

Maanantaina Nelosella ja Ruudussa alkava Leijonan luola Suomi saa sähäkän startin, kun yrittäjäkolmikko Jatta Nissilä ja siskokset Nelli ja Noora Heinonen saapuvat luolaan esittelemään kehittämäänsä Eezybeezy- kengännauhabrändiä.
Naiset ovat kehittäneet kengännauhoihin magneettikiinnikkeen, jota on myyty jo yli 100 000 eurolla lanseerauksen jälkeen. Nyt he ovat tulleet pyytämään leijonilta 40 000 euron sijoitusta 20 prosentin omistusta vastaan.

Leijonista Jenni Kynnös innostuu ideasta eniten ja hän haluaakin eliminoida miesleijonat pois tarjouskilpailusta välittömästi.

– Mä rakastan tätä. Mä rakastan teitä. Mä rakastan teidän valuaatiota. Mä tarjoan just sen, mitä te pyysitte, mutta ehtona on se, että te ette saa kuunnella jätkiä, Jenni toteaa tiukasti.

Jari Sarasvuo, Sami Hedberg, Kim Väisänen ja Elias Aalto hämmentyvät tilanteesta silminnähden. Jari lähtee kuitenkin rohkeasti uhmaamaan Jennin tarjousta ja tuplaa sen tarjoamalla naisille 40 000 euroa vain 10 prosentin omistuksesta.

– Mä oon hyvin harvoin sanaton. Nyt mä oon sanaton, Kim Väisänen äimistelee.

Eezybeezy kertoo, että heidän tavoitteenaan on lähteä valloittamaan Baltiaa. Jari heittää lisää löylyä kiukaalle ja kehaisee omistavansa jo toimiston Tallinnassa.

Jenni ei lähde nostamaan tarjoustaan rahallisesti, mutta lupaa antaa projektille sielunsa.

– Mutta siis teillä on tarjous kaksinkertaisesta valuaatiosta, kuin mitä te pyysitte ja tämä ei ole suoraan kättely? Elias Aalto ihmettelee ääneen.

 

VIDEO: Jenni Kynnös tekee röyhkeän tarjouksen Leijonan luola Suomessa: "Tarjoan sen mitä pyysitte, mutta..."

 

Yrittäjät ottavat lyhyen aikalisän pohtiakseen päätöstä. He tarjoavat leijonille vielä mahdollisuutta lähteä diiliin mukaan yhdessä, mutta Jenni vastaa tiukasti, että ei suostu siihen. 

Jokaisessa Leijonan luola Suomen jaksossa joukko suomalaisia yrityksiä astelee leijonien eteen esittelemään bisneksensä, toiveenaan saada joku Leijonista sijoittamaan yritykseensä. Uudella kaudella Leijonina nähdään palkittu yrittäjä ja enkelisijoittaja Kim Väisänen, itsekin Leijonan luolasta aikanaan startin omalle bisnekselleen saanut Noora Fagerström, alle 30-vuotiaana miljonääriksi noussut yrittäjä Jenni Kynnös, kotimaisen bisneskentän legenda Jari Sarasvuo, yhtenä Woltin perustajista tunnettu Elias Aalto sekä yritysmaailmassa vaikuttava koomikko ja esiintyjä Sami Hedberg.

Jokainen Leijonista on valmis sijoittamaan lupaaviin yritysideoihin omaa rahaansa ja aikaansa – mutta vain, jos Leijonan luolaan saapuvat yrittäjät ovat ideoissaan ja myyntipuheissaan tarpeeksi innovatiivisia ja onnistuvat vakuuttamaan Leijonat.

 

  • Leijonan luola Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 11.9.
Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Leijonan luola Suomi