Kotimaiset

Hanna Kinnunen on Tähdet, tähdet -voittaja – Lilli Paasikivi ylisti: Olet jumalainen!

Tähdet, tähdet -kilpailu huipentui hetki sitten näyttelijä-juontaja Hanna Kinnusen voittoon. Toiseksi sijoittui näyttelijä Riku Nieminen, kolmannen sijan nappasi laulaja Teemu Roivainen.

Finaalissa Hanna esitti kaksi kappaletta: aikaisemmin ohjelmassa kuullun Popedan Lihaa ja perunaa sekä oman suosikkikappaleensa, Brandi Carlien The Story.

The Storya varten Hanna oli opetellut soittamaan kitaraa, ja hän taituroikin sähkökitaran kanssa esityksensä aikana.

Hanna on kerännyt tuomareita kehuja läpi kauden, ja kitaransoiton opettelu finaalia varten vahvisti tuomaristoon kuuluvalle Lilli Paasikivelle hänen ajatuksensa Hannasta esiintyjänä.

Otat riskejä, avaat sielusi, laulat koskettavasti, ryömit lihan ja perunalaatikon perässä lattialla ja heilutat peppuasi kuin Beyoncé. Laulat kuin enkeli, samalla sinussa on ihanaa elämäntuskaa äänessä. Se, että finaalissa lisäät mukaan tuollaisen stressitekijän, jos kitaransoittaminen ei ole tuttua, kertoo sinun olevan kova muija! Kuulut lavoille. Todella toivon, että löydät näyttämöiltä ja konserteista paikan itsellesi. Olen todellinen fani, olet jumalainen, Lilli ylisti Hannaa.

Lähetyksen lopussa Hanna seisoi lavalla muiden finalistien ja ohjelman juontajan Susanna Laineen kanssa. Susanna kertoi voittajan valinnan tapahtuvan kaikkien jaksojen äänten yhteenlaskulla. Lopulta useammassa lähetyksessä parhaaksi esiintyjäksi valittu Hanna nappasi koko kilpailun voiton.

Voittonsa jälkeen Hanna lausui kiitoksensa:

Ensimmäisenä kiitos, että sain tulla mukaan tähän. Kiitos bändi, olette tehneet minusta niin onnellisen. Kiitos kaikki kilpailijat, teidän kanssa on ollut hyvä olla ja tehdä ohjelmaa. Kiitos tuomarit, kiitos antamistanne palautteista. Kiitos koko tuotanto. Kiitos universumi! Kiitos, kun saan olla täällä tänään, Hanna sanoi.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Tähdet, tähdet