Aito Iskelmän uusi aamujuontaja on sanavalmis tangokuningas! "Mä olen vähän sellainen lipsauttelija"

Radiokanava Aito Iskelmä saa tammikuussa uuden aamushow'n.

Aito Iskelmän aamuissa kuullaan maanantaista 2.1. alkaen Elina Otsalaa ja Marko Maunukselaa.
Elina Otsala on juontanut Aito Iskelmän aamuja jo 1,5 vuotta, nyt uudeksi tutkapariksi hyppää pitkän uran artistina tehnyt Marko Maunuksela. Elinan ja Markon aamu show'ta kuullaan Aito Iskelmällä joka arkiaamu klo 06–10.

"Meillä synkkasi Elinan kanssa jo ensitapaamisella! Luvassa on varmasti tunneskaalaa ihan laidasta laitaan. Mä ainakin olen vähän sellanen lipsauttelija, ettei varmasti voida aina sammakoiltakaan välttyä. Luvassa on siis varmasti jos jonkinlaisia juonipaljastuksia omasta elämästä, ja siitä matkasta, kuinka pohjalainen tuore pappa lähti yks kaks silmät ymmyrkäisenä kohti isoa maailmaa", Marko kuvailee.

"Odotan innolla, uteliaana ja hyvällä mielellä. Ja vähän jännittääkin. Tottakai meidän yhteinen matka on vasta alussa, mutta fiilis on sellainen, että meistä hitsautuu loistava aamutiimi Aito Iskelmän tiiviiseen radioperheeseen", Marko jatkaa.

Marko Maunuksela tunnetaan artistina ja musiikkiteatterin ammattilaisena sekä tangokuninkaana vuosimallia 2010. Maunukselaa on kuultu radiossa aiemmin Yle Kajaanin sekä Yle Radio Suomen kanavilla. 

Elina Otsala löytää heti Markosta ja itsestään yhdistäviä tekijöitä.

"Mä aistin helposti ihmisen energiat ja Markossa on älytön määrä positiivista energiaa. Me myös taidetaan kumpikin tykätä poikkeuksellisen paljon googlettamisesta ja pienten nippelitietojen kaivamisesta, joten lähetyksissä taustalta kuuluu varmaan jatkuvaa tietokoneeen näpytystä. Mä olen itse joskus innostunut laulamaan säätiedotteet, mutta nythän studiossa on jatkossa ihan oikea laulaja, joten lauletaan varmaan kilpaa. Marko pysyy nuotissa, minä en", Elina sanoo.

Aito Iskelmä on tuplannut kaupallisen kuunteluosuutensa 45–64-vuotiaiden kohderyhmässä viimeisen kolmen vuoden aikana ja on kohderyhmässään neljän kuunnelluimman kaupallisen radion joukossa.
Aito Iskelmä soittaa eniten aitoa iskelmää 60-luvulta tämän päivän suosituimpiin iskelmähitteihin saakka ja on hyväntuulinen radio aikaansa seuraaville aikuisille. Elina Otsalan ja Marko Maunukselan aamujen lisäksi Aito Iskelmän keskipäivissä seuraa pitää Hanna Kinnunen, iltapäivisin Milla Mattila, iltaisin Jenni Alexandrova sekä viikonloppuisin Krista Baars.