437 uutta julkaisua

Vino Show’n kuvauksissa nauretaan katketakseen – edes helle ei hillitse riemua!

Syksyn huikeimman ohjelman, Vino Show’n kuvaukset ovat alkaneet Helsingin Herttoniemessä. Vaikka viihdeohjelmaa on kuvattu hikisen helteisissä tunnelmissa, kantautuu studiolta naurun lisäksi loistava tunnelma.

- Studiossa on todella kuumaa vaikka tuulettimet puhaltavat täysillä. Se ei kuitenkaan haittaa Minttu Mustakallion, Niina Lahtisen, Ville Virtasen ja Eero Ritalan fiilistä. Juontaja Robin Svartströmin paitaa vaihdetaan jo kolmatta kertaa, maskeeraaja korjaa meikkejä joka välissä ja näyttelijät ja yleisö juovat litroittain vettä, kertoo ohjelman tuottaja Unne Sormunen kuvausten keskeltä.

Kuuma studio ja haastavat helteet eivät ole häirinneet ilonpitoa. Yleisö nimittäin toivoo pääsevänsä paikalle hikoilemaan ja huvittumaan myös tulevia jaksoja kuvatessa.

- Tunnelma on aivan huikea ja yleisö nauraa katketakseen. Nauhoituksissa on ollut niin hauskaa, että moni yleisössä olisi ollut innokas tulemaan paikan päälle uudestaan ensi viikolla, kun kuvaukset jatkuvat, Sormunen kommentoi.

Syksyn hauskin ohjelma, Vino Show Nelosella 28.9. alkaen. Hyppää mukaan ilonpitoon ennakkoon Facebookissa!

Lisää aiheesta: 
Juttu liittyy ohjelmaan: 

Vino Show

Vino Show

Vino Show on huikea ja fyysinen viihdeshow, jossa yhdistyvät improvisointi ja käsikirjoitus. Sarjan päätähtinä nähdään näyttelijät Niina Lahtinen, Minttu Mustakallio, Ville Virtanen ja Eero Ritala. Juontajana toimii näyttelijä Robin Svartström. Vino Show on vuoden vinoin koko perheen viihdeohjelma, jossa paitsi päätähdet, myös muut Suomen huippunäyttelijät ja koomikot pääsevät näyttämään taitojaan erilaisissa improvisaatiotehtävissä. Ohjelma on alusta loppuun silkkaa hauskanpitoa, nyt on kyse puhtaasta viihteestä, ei kilpailusta.

Lavalla nähdään todellista heittäytymistä, kun kaikki illan esitykset syntyvät suoraan live-yleisön silmien edessä. Tässä ohjelmassa on kaikki mahdollista, nauru halpaa ja erilaisia yllätyksiä tiedossa. Näyttelijöiden taitoja haastetaan improvisaation, verbaalisen nokkeluuden, laulun, mimiikan ja visailujen parissa, kunnes ohjelma huipentuu 22 astetta vinossa olevassa huoneessa improvisoituun kohtaukseen. Näyttelijät joutuvat laittamaan kaikki taitonsa peliin tässä haasteessa, jossa pystyssä pysyminenkään ei ole itsestäänselvyys!

Arkkipiispa Niina saapuu seuraamaan pappi Eeron kastetilaisuutta Vinohuoneeseen, mutta Minttu ei ole keksinyt lapselleen nimeä!

Nuorella papilla Eerolla on edessään ensimmäinen kastetilaisuus. Vinoihin ristiäisiin saapuu arkkipiispa Niina valvomaan, että kaikki sujuu mallikkaasti. Mutkia on kuitenkin rutkasti matkassa, kun äiti Minttu ei ole keksinyt tyttärelleen vielä nimeä eikä arkkipiispa itsekään käyttäydy lainkaan pyhän protokollan mukaan.

Kielletyt sanat eivät ole AA-kokouksessa kauaa hukassa – Eero keksii sanan ”koppurainen” sekunneissa!

Kiellettyjä sanoja haetaan AA-tapaamisessa, jonne alkoholisoitunut Eero on tullut tapaamaan tukihenkilöään Niinaa. Alkoholiongelmasta huolimatta Eero on elämänsä vedossa, ja Niinan kiertoteitse ilmaisemat vaikeatkin sanat putoilevat Eeron huulilta vaivatta. Katso hulvaton suoritus!

Vino Show lauantaisin klo 20 Nelosella.