218 uutta julkaisua

Ruudun jalkapallokesä on startannut – Veikkausliiga-studion isäntänä nähdään Tero Karhu!

Ruudun kotimainen jalkapallotarjonta täydentyy, kun Veikkausliiga alkaa 1. heinäkuuta. Uudistunutta Veikkausliiga-studiota saapuu isännöimään Tero Karhu ja asiantuntijavieraina nähdään Marko Rajamäki sekä Pekka Lagerblom. 
 

Ruudun kotimainen jalkapallokausi alkoi tänä vuonna kesäkuussa, kun Suomen Cup ja Kansallinen liiga starttasivat. Veikkausliiga täydentää tarjontaa 1. heinäkuuta alkavalla uudella kaudella. 

Tuleva kausi tuo mukanaan uudistuksia Ruudun lähetyksiin. Luvassa on muun muassa lyhyitä keskustelusisältöjä ottelutauolla sekä uusi graafinen ilme. Lisäksi Veikkausliigastudio uudistuu, kun isännän rooliin hyppää tunnettu jalkapallopersoona Tero Karhu.

"On mahtavaa päästä taas tauon jälkeen tekemään Veikausliigaa ja suomifutista. Suomalainen jalkapallo kehittyy koko ajan ja Veikkausliigastakin on ponnistanut Huuhkajiin lukuisia pelaajia. Tämän kauden joukkueista on tyrkyllä maajoukkueeseen useampi pelaaja, joita on mukava seurata", kertoo FC Jokereissa, Myllykosken Pallossa ja FC KooTeePeessa pelannut Karhu.  

Studion asiantuntijana jatkaa suosittu Marko Rajamäki. Hän saa aisaparikseen Pekka Lagerblomin, joka päätti upean pelaajauransa viime kauteen ja on kerännyt mainetta myös ulkomaisilla pelikentillä. Studion tuottajan roolissa jatkaa Maarit Korhonen

"Olemme hyvin innoissamme siitä, että Veikkausliiga pääsee viimein starttaamaan. Uskon, että upean viime kauden jälkeen pitkään odotetut Veikkausliiga-lähetykset tarjoavat faneille kaivattuja jalkapalloelämyksiä! Kansallisen liigan ja Suomen Cupin katsojaluvut ovat jo näyttäneet, että kotimaista jalkapalloa on selvästi ikävöity", Nelosen vastaava tuottaja Tuomas Saarela kertoo.

Ruutu näyttää suorana kaikki Veikkausliigan, Kansallisen liigan ja Suomen Cupin pelit. Pelien tallenteet ovat katsottavissa Ruudusta jälkikäteen. Lisäksi Ruudusta voi seurata Jalkapallon Kakkosen fanikameralähetyksiä.