Vain elämää

Vain elämää

Vain elämään 12. kausi alkaa 24.9. kello 20 Nelosella ja Ruudussa! Satulinnaan saapuvat Anssi Kela, Arttu Wiskari, Chisu, ABREU, Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Suvi Teräsniska ja Pyhimys! #vainelämää

22 uutta julkaisua

ABREUn aiemmin julkaisematon Yksinäisii kahdestaan jäi vuosiksi pöytälaatikkoon – ensiesitys kuullaan Pelastakaa Lapset -jaksossa!

ABREU esittää Vain elämää: Pelastakaa Lapset -jaksossa uuden kappaleen Yksinäisii kahdestaan.

”Pari vuotta sitten me tehtiin biisi, joka jäi pöytälaatikkoon lojumaan. Sitten, kun mä kuulin, että meillä on tämä jakso, niin tajusin heti, että vitsi, tämä sopii tähän ihan täydellisesti”, ABREU sanoo.

”Tämä biisi kertoo siitä, kun on paljon ihmisiä, joille ne läheisimmät tyypit tai ne, jotka ymmärtää ja näkee sut sellaisena, kuin olet, ei välttämättä ole tässä lähellä just nyt. Ne saattaa olla puhelimen päässä tai jossain muualla kaukana, mutta silti tosi lähellä”, ABREU kertoo.

Vaikuttava uutuuskappale on haikea lattarioodi kaukana oleville läheisille.

”Ihan sairaan hyvä biisi!” Chisu hehkuttaa.

Arvostan erittäin paljon kaikkien versioita, mutta hienoa, että me ollaan saatu jo kaksi uutta laulua tälle illalle! Molemmat on biisejä, jotka on jääneet jonnekin ja nyt ne kuullaan täällä ekaa kertaa, huippua”, Arttu Wiskari iloitsee.
Vain elämää -ohjelman 12. kauden jaksot Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20. #vainelämää

Chisu ja aviomies Jori yllättävät Vain elämää -artistit vielä kerran! – pariskunta muokkasi Jori Sjöroosin bändin kappaleesta suomenkielisen jouluversion!

Chisu esittää 12. Vain elämää -kauden päätösjaksossa Magenta Skycode -yhtyeen kappaleen King of Abstract Painters. Yhtyeen solistina on toiminut Chisun puoliso Jori Roosberg (o.s Sjöroos). Pariskunta on muokannut alkuperäisestä kappaleesta yhteisen joulubiisin.

”Tämä viimeinen biisi, jonka esitän, on mulle tosi tärkeä joulubiisi ollut. Tämä ei siis ole koskaan ollut joululaulu. Kirjoitin siihen uuden tekstin suomeksi. Nyt tämän kappaleen nimi on Antaa tulla vaan (Roosbergien joulu)”, Chisu paljastaa.

Vain elämää -yhtye on pukeutunut kauden viimeisen esityksen kunniaksi tonttulakkeihin ja lavalle saadaan myös vieraileva artisti!

”Eihän nyt Berg ilman Roosia voi tätä laulaa, niin kutsutaanpa Roosbergin toinen osapuoli Jori Sjöroos paikalle laulamaan tämä minun kanssa! Kappaleen tekijä myös”, Chisu kuuluttaa.

Satumaisen uuden joulukappaleen aikana Krapin pajan katosta alkaa sataa lunta! Artistit kerääntyvät esityksen jälkeen halaamaan esiintyjiä.

Vain elämää -ohjelman 12. kauden jaksot Ruudussa. #vainelämää

Jukka Pojan uusi Joulu meidän näköinen -kappale saa sydämellisen vastaanoton – Chisulta nähdään yllättävä kunnioituksen ele!

Jukka Poika esittää 12. Vain elämää -kauden päätösjaksossa uutuuskappaleen Joulu meidän näköinen.

”Mua jäi mietityttämään tämä joulu ja sen olemus, että mikä se oikeastaan on? Se taitaa olla se tunnelma tai fiilis. Kaikki tämä kaupallinen, materiaalinen ja myös sosiaalinen hässäkkä, mitä tässä syntyy, se perustuu vain fiilikseen. Siitä päästään tähän biisiin”, Jukka kertoo.

Esityksen jälkeen artistit rientävät antamaan ryhmähalin Jukka Pojalle!

”Miten tämä on mahdollista? Sä vain hihasta vetelet tuollaisia biisejä! Tuon haluaa aina kuulla uudestaan ja uudestaan”, Tuure Kilpeläinen ällistyy.

”Tuo kuulosti ihan siltä, kuin olisi aina ollut tuo joulukappale olemassa!” Arttu Wiskari kehuu.

Artistit nostavat Chisun ehdotuksesta maljan artistille.

”Tuo oli tosi kaunis kappale”, Chisu kehuu.

Vain elämää -ohjelman 12. kauden jaksot Ruudussa. #vainelämää

Arttu Wiskari tulkitsee vaikuttavasti Kirkan Pyydä vain -kappaleen – Anssi Kela: ”Jos Kirka olisi vielä täällä, niin ihan varmasti olisi istunut tämän pöydän ääressä”

Arttu Wiskari esittää 12. Vain elämää -kauden päätösjaksossa Kirkan kappaleen Pyydä vain.

”Lupasin jo viimeksi, että mä en vedä mitään joululauluja, pidän siitä kiinni. Nyt ei tule mitään joululaulua. Tähän oli vaikea keksiä aasinsiltaa, mutta sitten tajusin, että karaokehan oli meidän jouluinen juttu. Mä laulan teille mun karaokebravuurin”, Arttu paljastaa.

Vaikuttava tulkinta edesmenneen artistin kappaleesta saa Vain elämää -artisteilta ihailevan vastaanoton.

”Ymmärrän, miksi tämä on sun bravuuri!” Tuure Kilpeläinen toteaa.

”En tiedä, Arttu, olenko mä muistanut sanoa sulle tätä, mutta sä olet kova laulaja”, Jukka Poika kehuu.

”Kuunnellessa tuli mieleen myöskin, että jos Kirka olisi vielä täällä, niin ihan varmasti olisi istunut tämän pöydän ääressä aikaisemmin. Siinä oli niin ainutlaatuinen laulaja, maailman mittakaavassakin. Ei ole toista samanlaista ääntä”, Anssi Kela kommentoi.

”Tuo on sellainen, mitä vedetään keikka-autossakin jätkien kanssa. Meillä on siis karaokelaitteet keikkabussissa. Tuo vedetään aika usein yhden reissun aikana”, Arttu kertoo.

Vain elämää -ohjelman 12. kauden jaksot Ruudussa. #vainelämää

Anssi Kela esittää Valkea Joulu -klassikkokappaleen hurmaavasti taustalaulajien kanssa – Suvi Teräsniska: ”Voisin Anssin joulukonserttia lähteä katsomaan!”

Anssi Kela esittää 12. Vain elämää -kauden päätösjaksossa White Christmas -kappaleen suomenkielisen version Valkea Joulu.

Pehmeätunnelmaisen esityksen kruunaavat ihastuttavat taustalaulajat Hanna-Maria Helenius, Hannemaija Kahila ja Jenni Taari!

”Kyllä mä voisin Anssi Kelan joulukonserttia lähteä katsomaan”, Suvi Teräsniska kommentoi ihastuneena.

”Kyllä, jos se tällaisella pieteetillä toteutetaan!” Jukka Poika sanoo.

”Mun täytyy myöntää, että kyllä mä mietin heti, että Valkea Joulu, eikö se olisi Anssin joulu, eikö se musta ole kuitenkin se juttu… Mutta sieltä se tuli kuitenkin, se oli viety vielä pidemmälle”, Pyhimys kommentoi viitaten Anssi Kelan ikonisen mustaan vaatetyyliin.

Vain elämää -ohjelman 12. kauden jaksot Ruudussa. #vainelämää

Pyhimys esittää pysäyttävän rap-version M. A. Nummisen Joulupukki puree ja lyö -kappaleesta: ”En ole Coca-Cola-pukin ystävä”

Pyhimys esittää 12. Vain elämää -kauden päätösjaksossa M. A. Nummisen kappaleen Joulupukki puree ja lyö.

”Joudun valitettavasti… No, en mä nyt halua sanoa, että pilaamaan tämän tunnelman, mutta viemään sen ainakin taas vähän erilaiseen paikkaan. Voisi sanoa jopa, että tämä on ihan vakavahko kappale. En ole itse tällaisen Coca-Cola-pukin ystävä, vaan enemmän sellainen suomalainen pukki, joka on vähän epäilyttävä”, Pyhimys kertoo.

Pyhimys esittää kappaleesta uhkaavan rap-version, joka saa artisteilta ristiriitaisen riemastuneen vastaanoton.

”Ehdottomasti tämä oli hyvä, mutta että tuliko hyvä mieli?” ABREU pohtii nauraen.

”Hyvä paha mieli! Ehdotan maljaa lapsuuden ja nuoruuden sankarille, ja on hän vieläkin. Kiitoksia miehelle”, Jukka Poika sanoo. Artistit nostavat maljan kappaleen alkuperäiselle esittäjälle.

”Musta huumori, pieni kevennys tähän”, Pyhimys miettii.

”Pieni pimennys!” Chisu nauraa.

Vain elämää -ohjelman 12. kauden jaksot Ruudussa. #vainelämää