The Voice of Finland

The Voice of Finland

Suomen suosituimman laulukilpailun The Voice of Finlandin livelähetykset nähdään suorana Nelosella perjantaisin kello 20!
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina jatkavat huikeat Anna Puu, Redrama, Juha Tapio sekä Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.
 

#tvof
#tvofanna
#tvofjuha
#tvofredrama 
#tvoftonijasipe

2983 uutta julkaisua

Tähtivalmentajat liekeissä Ingan laulusta: "Parasta mitä tähän asti ollaan kuultu!"

Inga Söderin upea tulkinta kappaleesta Who You Are sai tähtivalmentajat, Lauria lukuunottamatta, innostumaan. Paulan ja Miken mielestä Ingan suoritus oli parasta, mitä he ovat tähän asti kuulleet. Inga päätyi valitsemaan Elastisen joukkueen.

Maija Vilkkumaa on uusi TVOF-tähtivalmentaja! – "Pärjään tässä skabassa sydämellä"

The Voice of Finlandin 10. kaudella nähdään yksi täysin uusi tähtivalmentaja: Maija Vilkkumaa!

"Viime aikoina on tuntunut siltä, että on mahdollista olla mukana tällaisessa laulukilpailussa silleen, että pystyy oikeesti auttaa ihmisiä sillä omalla ammattitaidollaan, mitä on kertynyt tässä melkein 30 vuoden aikana", Maija pohtii.

Maija kertoo etsivänsä tiimiinsä laulajia, jotka eivät välttämättä edes mahdu siihen perinteisimpään poptähden muottiin.

"Mä haluun mun joukkueeseen tyyppejä, jotka on kiinnostuneita siitä oman tarinansa kertomisesta. Siitä, että haluaa välittää jonkunlaisen oman maailmankuvan. Eikä niinkään tula tähdeksi jotenkin Suomen poptaivaalle. Koska uskon, että se oman maailmankuvan välittäminen tarvitaan siihen, että voi tulla tähdeksi."

Valmentajakollegoistaan, Redramasta, Tonista, Sipestä ja Juhasta, Maijalla on hyvä fiilis.

"Tiedän, että he ovat hirveän kivoja, fiksuja ja hauskoja tyyppejä ja kovasti kilpailuhenkisiä tyyppejä. Se on musta mielenkiintoista ja jännittävää, että mitä siitä tulee. Mä olen aina ajatellut, että mä olen hyvin epäkilpailuhenkinen, mutta tykkään tästä formaatista ja tästä tulee sellainen fiilis, että tämä on kiva leikki", Maija iloitsee.

"Uskon, että tästä tulee suorastaan kutkuttava kokemus. Mä todella näytän niille, joista mä olen fiiliksissä ja innostunut, että mä voisin auttaa, mä tajuan ja pystyn auttamaan heitä löytämään oman äänensä. Mä kerron tämän heille mahdollisimman rehellisesti. Mä pärjään tässä skabassa sydämellä."

The Voice of Finlandin 10. kausi nähdään Nelosella alkuvuodesta 2021. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja keskustele tunnisteella #tvof !

Tervetuloa The Voice of Finlandin 10. kauden Ääni ratkaisee -yleisöön – Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tervetuloa yleisöön!

The Voice of Finlandin kuvaukset alkavat ja yleisöilmoittautuminen uuden kauden Ääni ratkaisee -vaiheeseen on alkanut. Sinulla on jälleen mahdollisuus päästä mukaan kannustamaan huikeita laulajiamme. Studio sijaitsee Porvoon Taidetehtaalla osoitteessa Läntinen Aleksanterinkatu 1.

Kuvausaikatauluun ja ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ. 

Toni Wirtanen: Tämä tekijä siivitti Juffin The Voice of Finlandin voittoon – ”Suomen kansa rakastaa ennen kaikkea…”

The Voice of Finlandin 9. kausi huipentui tänään Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin finalistin Juffi Seponpojan voittoon. Tuoreessa haastattelussa valmentajat paljastavat, mikä heidän mielestään on syy Juffin voittoon sekä valottavat, miten kolmikon yhteistyö jatkuu tästä edespäin. Juffi puolestaan kertoo, mitä on valmentajiltaan oppinut.

The Voice of Finlandin 9. kausi kokonaisuudessaan nyt Ruudussa! Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja keskustele tunnisteella #tvof.

Vesala kruunaa TVOF-finaalin Uusia unelmia -kappaleella! Säkenöivässä esityksessä mukana hurmaava lapsikuoro

The Voice of Finlandin suoran finaalilähetyksen päätteeksi Turun Logomon lavan ottaa haltuun Vesala. Kimmeltävässä esityksessä estradilla kuullaan artistin lisäksi Turun konservatorion ja musiikkiopiston lapsilaulajia, jotka esittävät yhdessä Vesalan kanssa liveyleisölle kappaleen Uusia unelmia.

The Voice of Finlandin jaksot Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!