The Voice of Finland

The Voice of Finland

Suomen suosituimman laulukilpailun The Voice of Finlandin yhdeksäs tuotantokausi nähdään Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20!
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina jatkavat huikeat Anna Puu, Redrama sekä Toni Wirtanen. Uusina valmentajina nähdään Juha Tapio ja Sipe Santapukki! Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.
 

#tvof
#tvofanna
#tvofjuha
#tvofredrama 
#tvofsipe
#tvoftoni 

24 uutta julkaisua

Meri Jämsenin persoonallinen ääni saa tähtivalmentajilta ylistystä: ”Tulet jakamaan mielipiteitä”

Perjantain The Voice of Finlandissa nähdään Anna Puun tiimin Knockout-jakso. Lavalle nousee 17-vuotias Meri Jämsen, joka tulkitsee Dolly Partonin Jolene-kappaleen.

Ainutlaatuisella äänellään tähtivalmentajien mieliin jäänyt Meri herättää jälleen ihastusta esityksellään.

”Sä oot semmonen laulaja, että sä jaat varmasti kuuntelijat kahtia. Ja tämä on kaikista hienoin asia, koska se on se, mikä tekee susta artistin. Mä kuulun siihen jengiin, joka tykkää”, Redrama kehuu.

Tuplatuolilaiset Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki ovat myös hyvin ihastuksissaan esityksestä.

"Mä uskon ihan kaiken, mitä sä teet, ja mä en ihan välttämättä tiedä miksi", pohtii Toni Wirtanen.

"Ja kerrankin mä uskon Tonia, kun hän sanoo näin!" lisää Sipe Santapukki.

”Sulla on sädehtivä puku, mutta sä olisit sädehtinyt ilman sitäkin. Ehkä mä saan joskus sanoa, että mä olin paikalla, kun tähti syttyi”, ihailee puolestaan Juha Tapio.

”Se on totta että sä tuut jakamaan mielipiteitä. Me kaikki tiedetään, millainen sosiaalinen media voi olla ja mä toivon, että sä otat sen kaiken, mitä sieltä tulee vastaan ja muodostat siitä itsellesi voimavaran. Jos soraääniä kuuluu, niin silloin ne hyvät äänet, niitä on kymmenkertaisesti enemmän”, Anna Puu muistuttaa.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!

Haku The Voice of Finlandin uudelle kaudelle on nyt auki – Täytä hakemuksesi tästä!

The Voice of Finlandin käynnissä olevan kauden live-lähetykset nähdään syksyllä Nelosella, mutta haku kaudelle 2021 on nyt auki  hae mukaan!

Rakastatko laulamista ja esiintymistä? Oletko jo kauan odottanut elämäsi tilaisuutta ja haaveillut tähteydestä? Jos vastaus kaikkiin on kyllä, ilmoittaudu mukaan ohjelmaan.

Alaikäraja osallistumiseen on 16 vuotta ja mukaan mahtuvat myös duot.

Hakuprosessissa eteneviin ollaan yhteydessä elokuun loppuun mennessä. 

Ennen kuin aloitat hakemuksen täytön, varmista että sinulla on ääninäyte (video) sekä kuva itsestäsi valmiina. Kuvan tulee olla edestä päin otettu, käsittelemätön ja kasvojen ja silmien tulee olla selkeästi esillä.

Täytä hakemus TÄSTÄ

Team Redrama odottaa innolla tulevia live-lähetyksiä – "Redi pistää haastetta tulemaan ja me vastataan"

Kauden viimeisessä Knockoutissa valittiin Team Redraman live-laulajat. Suorissa lähetyksissä nähdään Redin tiimistä Matilda Aliina, Etni Khan, Jessica Tünn sekä Noora Karppanen. The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!