The Voice of Finland

The Voice of Finland

Suomen suosituimman laulukilpailun The Voice of Finlandin yhdeksäs tuotantokausi nähdään Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20!
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina jatkavat huikeat Anna Puu, Redrama sekä Toni Wirtanen. Uusina valmentajina nähdään Juha Tapio ja Sipe Santapukki! Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.
 

#tvof
#tvofanna
#tvofjuha
#tvofredrama 
#tvofsipe
#tvoftoni 

25 uutta julkaisua

Riikka Hänninen saa tulkinnallaan tähtivalmentajat kyyneliin – Anna Puu: ”Tämä oli murhaa"

Sunnuntain The Voice of Finlandissa Logomon lavalle nousee Redraman Knockout-tiimi. Uniikeilla esityksillään hurmannut syntymästään astia sokea Riikka Hänninen, 39, esittää illan päätteeksi Liisa Tavin kappaleen Elämälle kiitos.

Kun esitys on ohi, koko Logomon yleisö sekä tähtivalmentajat nousevat osoittamaan suosiotaan seisten. Sipe Santapukki on selvästi mykistynyt esityksestä, ja Anna Puu pyyhkii kyyneliään.

"Riikalle kiitos! Me sinulta paljon saatiin", aloittaa Toni Wirtanen.

"Vedit meidätkin vähän sanattomaksi, ja se on saavutus. Meiltä yleensä lähtee läpyskää tosta vaan. Mykistävä esitys, koskettava. Kiitos, että lauloit meille", saa Sipe sanotuksi.

"Laululla ei voi opettaa eikä julistaa, mutta sillä voi parhaimmillaan muistuttaa siitä, mikä elämässä on tärkeää, ja tämä kumpuaa jostakin syvemmästä lähteestä", pohtii Juha Tapio.

"Mullehan tämä oli murhaa. Kyynelkanavat aukesi välittömästi, mutta ei ne aukea, jos laulaja ei välitä sitä viestiä aidosti ja oikeasti. Sä olit aivan mielettömän ihana. Kiitos! Ja elämälle kiitos!" sanoo Anna.

Redramalla on edessään vaikea päätös siitä, jatkaako livelähetyksiin Riikka vai 18-vuotias Matilda Aliina.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!

Haku The Voice of Finlandin uudelle kaudelle on nyt auki – Täytä hakemuksesi tästä!

The Voice of Finlandin käynnissä olevan kauden live-lähetykset nähdään syksyllä Nelosella, mutta haku kaudelle 2021 on nyt auki  hae mukaan!

Rakastatko laulamista ja esiintymistä? Oletko jo kauan odottanut elämäsi tilaisuutta ja haaveillut tähteydestä? Jos vastaus kaikkiin on kyllä, ilmoittaudu mukaan ohjelmaan.

Alaikäraja osallistumiseen on 16 vuotta ja mukaan mahtuvat myös duot.

Hakuprosessissa eteneviin ollaan yhteydessä elokuun loppuun mennessä. 

Ennen kuin aloitat hakemuksen täytön, varmista että sinulla on ääninäyte (video) sekä kuva itsestäsi valmiina. Kuvan tulee olla edestä päin otettu, käsittelemätön ja kasvojen ja silmien tulee olla selkeästi esillä.

Täytä hakemus TÄSTÄ

Team Redrama odottaa innolla tulevia live-lähetyksiä – "Redi pistää haastetta tulemaan ja me vastataan"

Kauden viimeisessä Knockoutissa valittiin Team Redraman live-laulajat. Suorissa lähetyksissä nähdään Redin tiimistä Matilda Aliina, Etni Khan, Jessica Tünn sekä Noora Karppanen. The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!