The Voice of Finland

The Voice of Finland

Suomen suosituimman laulukilpailun The Voice of Finlandin yhdeksäs tuotantokausi nähdään Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20!
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina jatkavat huikeat Anna Puu, Redrama sekä Toni Wirtanen. Uusina valmentajina nähdään Juha Tapio ja Sipe Santapukki! Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.
 

#tvof
#tvofanna
#tvofjuha
#tvofredrama 
#tvofsipe
#tvoftoni 

193 uutta julkaisua

The Voice of Finlandin finalistinelikko on nyt selvillä! Upea kausi huipentuu perjantaina finaaliin – lavalle nousevat myös Anna Puu ja JVG

Nelosen The Voice of Finlandin suora semifinaalilähetys päättyi juuri Turun Logomossa. Lähetyksessä selvisi koko kevään kestäneen upean kauden neljä viimeistä kilpailijaa, jotka jatkavat ensi perjantaina TVOF:n suoraan finaalilähetykseen!

Perjantai-iltana nähdyssä semifinaalissa esiintyi kaksi laulajaa jokaisen tähtivalmentajan tiimistä. Finaalipaikkoja oli jaossa kuitenkin vain neljä. Kahdeksannen kauden The Voice of Finland -finalistit ovat: Markus Salo Olli Lindholmin tiimistä, Jasse Jatala Toni Wirtasen tiimistä, Sara Jagrouny Anna Puun tiimistä ja Redraman joukkueesta tiensä finaaliin selvitti Roope Palmu.

Semifinaalissa tähtivalmentajat antoivat omille laulajilleen pisteet, joihin laskettiin yhteen yleisön antamat äänet, ja eniten yhteenlaskettuja ääniä saaneet laulajat jatkoivat finaaliin. Olli Lindholmin tiimin laulajista tähtivalmentajat päättivät yhdessä, kumpi heidän mielestään ansaitsi enemmän valmentajaääniä.

Näin kotimatkalle joutuivat Linda Smirnova Olli Lindholmin tiimistä, Sarina Kettunen Toni Wirtasen tiimistä, Jhayden Aleo Anna Puun tiimistä ja Joli Malki Redraman tiimistä.

Ensi viikon perjantaina 26.4. vuorossa on koko TVOF-kauden huipentava suuri finaali, jossa Logomon lavalle nousevat kaikki neljä upeaa finalistia, eli yksi laulaja kustakin tiimistä.

Finalistien lisäksi ensi perjantaina huikeassa finaalissa lavalle nousevat myös Anna Puu ja JVG.
Finaalissa vain yleisön äänillä on merkitystä ja katsojien ääni ratkaisee, kuka voittaa The Voice of Finlandin!

The Voice of Finland -finaali perjantaina 26.4. kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Haku The Voice of Finlandin uudelle kaudelle on nyt auki – Täytä hakemuksesi tästä!

The Voice of Finlandin käynnissä olevan kauden live-lähetykset nähdään syksyllä Nelosella, mutta haku kaudelle 2021 on nyt auki  hae mukaan!

Rakastatko laulamista ja esiintymistä? Oletko jo kauan odottanut elämäsi tilaisuutta ja haaveillut tähteydestä? Jos vastaus kaikkiin on kyllä, ilmoittaudu mukaan ohjelmaan.

Alaikäraja osallistumiseen on 16 vuotta ja mukaan mahtuvat myös duot.

Hakuprosessissa eteneviin ollaan yhteydessä elokuun loppuun mennessä. 

Ennen kuin aloitat hakemuksen täytön, varmista että sinulla on ääninäyte (video) sekä kuva itsestäsi valmiina. Kuvan tulee olla edestä päin otettu, käsittelemätön ja kasvojen ja silmien tulee olla selkeästi esillä.

Täytä hakemus TÄSTÄ

Team Redrama odottaa innolla tulevia live-lähetyksiä – "Redi pistää haastetta tulemaan ja me vastataan"

Kauden viimeisessä Knockoutissa valittiin Team Redraman live-laulajat. Suorissa lähetyksissä nähdään Redin tiimistä Matilda Aliina, Etni Khan, Jessica Tünn sekä Noora Karppanen. The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!