The Voice of Finland

The Voice of Finland

Suomen suosituimman laulukilpailun The Voice of Finlandin yhdeksäs tuotantokausi nähdään Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20!
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina jatkavat huikeat Anna Puu, Redrama sekä Toni Wirtanen. Uusina valmentajina nähdään Juha Tapio ja Sipe Santapukki! Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.
 

#tvof
#tvofanna
#tvofjuha
#tvofredrama 
#tvofsipe
#tvoftoni 

344 uutta julkaisua

Olli Lindholm varastaa show’n – tähtivalmentajat nauravat kömmähdyksille vedet silmissä

Tähtivalmentaja Olli Lindholm tekee hulvattoman kömmähdyksen The Voice of Finlandin Ääni ratkaisee -vaiheessa jutellessaan kisaajalle.

Lauluvuorossa on 20-vuotias Veera Vento Joensuusta ja Olli muotoilee tälle sanansa erikoisella tavalla.

”Mä kysyn sulta pari kysymystä, että mä voin sitten aatella sua”, Olli letkauttaa.

Monitulkintainen lause saa tähtivalmentajat nauramaan vedet silmissä.

”Asiat voi käsittää monella tavalla! Minusta sinussa on ainesta. Nyt ruvetaan hommiin! Siis soittohommiin”, Olli koittaa korjata sanojaan ja nauraa.

”Älä kaiva enempää nyt sitä kuoppaa”, Heikki Paasonen nauraa takahuoneessa.

Tapahtuma naurattaa tähtivalmentajia pitkään ja tunnelma studiossa on valtavan hyväntuulinen.

”Tämän naurun myötä huomasin yhden asian. Nää rakastaa mua, nää oli onnellisia mun puolesta, että vaikka mulla on vähän kömpelöt ilmaukset, niin eivät ruvenneet mököttämään tai häpeämään, vaan uskaltavat nauraa”, Olli miettii.

The Voice of Finland torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland. Kannusta suosikkiasi ja keskustele tunnisteella #tvof!

Haku The Voice of Finlandin uudelle kaudelle on nyt auki – Täytä hakemuksesi tästä!

The Voice of Finlandin käynnissä olevan kauden live-lähetykset nähdään syksyllä Nelosella, mutta haku kaudelle 2021 on nyt auki  hae mukaan!

Rakastatko laulamista ja esiintymistä? Oletko jo kauan odottanut elämäsi tilaisuutta ja haaveillut tähteydestä? Jos vastaus kaikkiin on kyllä, ilmoittaudu mukaan ohjelmaan.

Alaikäraja osallistumiseen on 16 vuotta ja mukaan mahtuvat myös duot.

Hakuprosessissa eteneviin ollaan yhteydessä elokuun loppuun mennessä. 

Ennen kuin aloitat hakemuksen täytön, varmista että sinulla on ääninäyte (video) sekä kuva itsestäsi valmiina. Kuvan tulee olla edestä päin otettu, käsittelemätön ja kasvojen ja silmien tulee olla selkeästi esillä.

Täytä hakemus TÄSTÄ

Team Redrama odottaa innolla tulevia live-lähetyksiä – "Redi pistää haastetta tulemaan ja me vastataan"

Kauden viimeisessä Knockoutissa valittiin Team Redraman live-laulajat. Suorissa lähetyksissä nähdään Redin tiimistä Matilda Aliina, Etni Khan, Jessica Tünn sekä Noora Karppanen. The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!