The Voice of Finland

The Voice of Finland

Suomen suosituimman laulukilpailun The Voice of Finlandin yhdeksäs tuotantokausi nähdään Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20!
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina jatkavat huikeat Anna Puu, Redrama sekä Toni Wirtanen. Uusina valmentajina nähdään Juha Tapio ja Sipe Santapukki! Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.
 

#tvof
#tvofanna
#tvofjuha
#tvofredrama 
#tvofsipe
#tvoftoni 

1472 uutta julkaisua

Nämä biisit kuullaan finaalissa – mukana myös upeat artistivieraat!

The Voice of Finlandin suorassa finaalilähetyksessä kuullaan Turun Logomossa vaikuttava biisitarjonta. Kauden voitosta kisaavat Michael Monroen joukkueen Jennie Storbacka, Tarja Turusen Miia Kosunen, Olli Lindholmin Jani Klemola ja Redraman Jesper Anttonen.

Lisäksi lavalle nousevat huippusuositut artistivieraat. Robin ja Elastinen esittävät medleyn Elastisen uuden levyn Vahva-biisistä ja Robinin perjantaina julkaistavasta kappaleesta Kipinän hetki. Kansainväliseksi vierailijaksi saapuu Ruotsin euroviisuedustaja Måns Zelmerlöw, jonka Heroes-kappaleelle vedonlyöntitilastot povaavat jo voittoa Wienissä.

The Voice of Finland -finalistit laulavat kaksi kappaletta, joista toisen he esittävät oman tähtivalmentajansa kanssa duettona. Esityksissä kuullaan biisi kunkin tähtivalmentajan omasta tuotannosta. Jesperin ja Redraman esittämänä on luvassa räppärin kokonaan uusi kappale!

Duettoina kuullaan seuraavat biisit:
Jennie Storbacka ja Michael Monroe: ”Don’t You Ever Leave Me”

Miia Kosunen ja Tarja Turunen: ”Never Enough”

Jani Klemola ja Olli Lindholm: ”Ihmisen poika”

Jesper Anttonen ja Redrama: ”Forcefield”

Illan sooloesityksinä kuullaan Jennie Storbackalta ”Mamma Knows Best”, Miia Kosuselta ”Bed on Fire”, Jani Klemolalta ”Sinä ansaitset kultaa” ja Jesper Anttoselta ”All of Me”.

Kuka laulaa tiensä tämän kauden voittajaksi? Katso The Voice of Finlandin jännittävä finaali Nelosella perjantaina 17. huhtikuuta kello 20!

Haku The Voice of Finlandin uudelle kaudelle on nyt auki – Täytä hakemuksesi tästä!

The Voice of Finlandin käynnissä olevan kauden live-lähetykset nähdään syksyllä Nelosella, mutta haku kaudelle 2021 on nyt auki  hae mukaan!

Rakastatko laulamista ja esiintymistä? Oletko jo kauan odottanut elämäsi tilaisuutta ja haaveillut tähteydestä? Jos vastaus kaikkiin on kyllä, ilmoittaudu mukaan ohjelmaan.

Alaikäraja osallistumiseen on 16 vuotta ja mukaan mahtuvat myös duot.

Hakuprosessissa eteneviin ollaan yhteydessä elokuun loppuun mennessä. 

Ennen kuin aloitat hakemuksen täytön, varmista että sinulla on ääninäyte (video) sekä kuva itsestäsi valmiina. Kuvan tulee olla edestä päin otettu, käsittelemätön ja kasvojen ja silmien tulee olla selkeästi esillä.

Täytä hakemus TÄSTÄ

Team Redrama odottaa innolla tulevia live-lähetyksiä – "Redi pistää haastetta tulemaan ja me vastataan"

Kauden viimeisessä Knockoutissa valittiin Team Redraman live-laulajat. Suorissa lähetyksissä nähdään Redin tiimistä Matilda Aliina, Etni Khan, Jessica Tünn sekä Noora Karppanen. The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!