The Voice of Finland

The Voice of Finland

Suomen suosituimman laulukilpailun The Voice of Finlandin livelähetykset nähdään suorana Nelosella perjantaisin kello 20!
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina jatkavat huikeat Anna Puu, Redrama, Juha Tapio sekä Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.
 

#tvof
#tvofanna
#tvofjuha
#tvofredrama 
#tvoftonijasipe

2253 uutta julkaisua

Tässä ovat neljännen kauden The Voice of Finland -tähtivalmentajat!

Huippusuositun The Voice of Finlandin neljännellä kaudella uusina tähtivalmentajina aloittavat Olli Lindholm, Redrama ja Tarja Turunen. Jo neljättä kautta mukana on Michael Monroe, joka luotsasi viime keväänä suojattinsa Siru Airistolan voittoon.

Olli Lindholm

Porissa 1964 syntynyt Olli Lindholm perusti Yö-yhtyeen syksyllä 1981. Jo yhtyeen debyyttilevyä Varietee myytiin 84 000 kappaletta. Yhteensä Yö on tehnyt 20 studioalbumia sekä lukuisia kokoelma- ja live-levyjä. Yön saavutuksiin kuuluu myös ainutlaatuinen Kolmen illan varietee, jossa bändi soitti kolmena iltana peräkkäin RMJ-2006-tapahtumassa; ohjelmistossa oli joka ilta eri vuosikymmenen tuotantoa yhtyeen uralta. Keikat tallennettiin dvd:ksi ja live-levyksi.
 
2000-luvulla Yö on tehnyt yli 200 konserttisalikeikkaa – noin tuhannen muun keikan lisäksi. Yhtyeen 30-vuotiskiertue Kiitos ja kunnia keräsi huikeat 57 000 kuulijaa 20 paikkakunnalla; esimerkiksi Hartwall Areenalle tiensä löysi yli 12 000 ihmistä.
 
Yö on saanut yhteensä 29 kappaletta kulta-, timantti-, platina-, tuplaplatina, triplaplatina ja quattroplatinalevyjä. Syksyllä 2013 Yön levymyynti rikkoo 900 000 myydyn levyn rajan.
 

Redrama

Lasse Mellbergin eli Redraman nimi nousi esille myös hip hop -piirien ulkopuolella 2002, kun hän kirjoitti sopimuksen EMI:n alamerkin Virginin kanssa. Seuraavana vuonna julkaistu Everyday Soundtrack vei hänet Euroopan-kiertueelle hip hop -legenda Gang Starrin kanssa. 2005 Redrama voitti European Boarder Breaker -palkinnon ja julkaisi levyn Street Music, joka toi hänelle vuoden hip hop / dance -albumin Emma-patsaan.
 
2008 Redrama teki dancehall-legenda Shaggyn ja tuottaja JS16:n kanssa jalkapallon EM-kisojen tunnuskappaleen Like a Superstar.
 
2012 Redrama teki sopimuksen Sony Musicin Rokka-merkin kanssa. Uuden levyn ensisingle Kickstart oli hitti, mutta kolmantena julkaistu Clouds räjäytti pankin. Se nousi soitto- ja singlelistan ykköseksi Suomessa, ja sen videota on katsottu YouTubessa lähes kaksi miljoonaa kertaa ja kuunneltu Spotifyssa lähes neljä miljoonaa kertaa. Kappaleella vierailee Redraman vanha ystävä, Backstreet Boysista tuttu A.J. McLean.
 
Seuraavan kerran Redrama oli radiosoittolistan ykkönen singlellään, jossa on mukana amerikkalainen laulaja-näyttelijä Kristinia DeBarge. Redraman neljäs soololevy Reflection julkaistiin helmikuussa 2014. Se on tehty yhteistyössä tuottaja MGI:n kanssa, ja se julkaistiin Rokkan ja Redraman oman Non-Genre-merkin yhteistyönä.
 
Soolouransa ohessa Redrama on esiintynyt kokoonpanoissa Conscious Youths, GG Caravan sekä Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana. Lisäksi hän on kirjoittanut, säveltänyt ja tuottanut biisejä muun muassa A.J. McLeanille, Anna Abreulle, Asalle, Madconille, Brädille ja Jontte Valosaarelle.
 

Tarja Turunen

Tarja Turunen syntyi vuonna 1977 Puhoksen kylässä, Kiteellä. Hän kävi Savonlinnan Taidelukion musiikkilinjan ja aloitti 18-vuotiaana klassisen laulun ja kirkkomusiikin opiskelut Kuopion Sibelius-Akatemiassa.

Tarja lauloi Nightwish-yhtyeen vokalistina vuosina 1996–2005. Hän oli mukana Nightwishin yhdeksällä levyllä ja lukuisilla kiertueilla ympäri maailman. Tämä ei pysäyttänyt Tarjaa jatkamasta vuonna 2002 klassisen laulun opintoja Karlsruhen musiikkiyliopistossa Saksassa.
 
Nykyisen soolouransa Tarja aloitti 2005. Hän oli Nightwish-yhtyeen vokalisti Once-albumin maailmankiertueen lokakuussa 2005 järjestettyyn päätöskonserttiin asti.
 
Ensimmäisen sooloalbuminsa My Winter Storm Tarja julkaisi 2007. Albumi myi Suomessa kultaa ilmestymispäivänään ja on sittemmin myynyt kultaa ja platinaa myös monissa muissa Euroopan maissa. Tarja on levyttänyt yhteensä viisi sooloalbumia.
 
Tarja on esiintynyt Savonlinnan Oopperajuhlilla, Kansallisoopperassa, musikaaleissa sekä tehnyt lukuisia rock-sekä klassisen musiikin konserttikiertueita ympäri maailman. Hän on levyttänyt ja konsertoinut erilaisten kokoonpanojen kera musiikkigenrerajoja ylittäen; hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Scorpionsin, Mike Oldfieldin, Jose Curan, Alice Cooperin ja Within Temptationin kanssa.
 
I am not crossing over different music styles but melting them together.
– Tarja Turunen 

 

Michael Monroe

The Voice of Finlandin tähtivalmentajana ohjelman alusta saakka ollut Michael Monroe luotsasi viime kaudella suojattinsa Siru Airistolan koko kisan voittoon. Hänet tunnetaan tähtivalmentajana, joka kannustaa ja opastaa suojattejaan energisesti, rakentavasti ja täydellä sydämellä.
 
Michael Monroe luotsaa menestyksekkäästi myös nimeään kantavaa yhtyettä, jonka tuorein albumi Horns and Halos ilmestyi syksyllä 2013. Michaelin kansainvälinen ura on jatkunut jo neljännesvuosisadan; hänen 1979 perustamaansa Hanoi Rocksia pidetään kaikkien aikojen menestyneimpänä suomalaisbändinä.
 
Tuoreimman tunnustuksen tästä Michael sai kesäkuussa, kun hänet kutsuttiin Lontooseen Metal Hammer -lehden Golden Gods -gaalaan vastaanottamaan Hanoi Rocksille myönnetty Inspiration-palkinto. Kyseessä on harvinaislaatuinen tunnustus, joka annetaan nimensä mukaisesti erityisen inspiroiville bändeille – yhtyeille, joiden uralla on ollut ja on edelleen erityinen merkitys rockille.
 
 “On hienoa kuulla, että meillä, Hanoi Rocksilla, on yhä positiivinen vaikutus nykypäivän rock-maailmassa. Tämä palkinto on suuri kunnia, ja arvostamme sitä todella. Razzlen, jonka upea henki elää, Gyp Casinon, Nasty Suiciden, Andy McCoyn, Sami Yaffan ja minun itseni puolesta – kiitos!” Michael kiteytti tunnelmansa palkinnon saamisen jälkeen.

Maija Vilkkumaa on uusi TVOF-tähtivalmentaja! – "Pärjään tässä skabassa sydämellä"

The Voice of Finlandin 10. kaudella nähdään yksi täysin uusi tähtivalmentaja: Maija Vilkkumaa!

"Viime aikoina on tuntunut siltä, että on mahdollista olla mukana tällaisessa laulukilpailussa silleen, että pystyy oikeesti auttaa ihmisiä sillä omalla ammattitaidollaan, mitä on kertynyt tässä melkein 30 vuoden aikana", Maija pohtii.

Maija kertoo etsivänsä tiimiinsä laulajia, jotka eivät välttämättä edes mahdu siihen perinteisimpään poptähden muottiin.

"Mä haluun mun joukkueeseen tyyppejä, jotka on kiinnostuneita siitä oman tarinansa kertomisesta. Siitä, että haluaa välittää jonkunlaisen oman maailmankuvan. Eikä niinkään tula tähdeksi jotenkin Suomen poptaivaalle. Koska uskon, että se oman maailmankuvan välittäminen tarvitaan siihen, että voi tulla tähdeksi."

Valmentajakollegoistaan, Redramasta, Tonista, Sipestä ja Juhasta, Maijalla on hyvä fiilis.

"Tiedän, että he ovat hirveän kivoja, fiksuja ja hauskoja tyyppejä ja kovasti kilpailuhenkisiä tyyppejä. Se on musta mielenkiintoista ja jännittävää, että mitä siitä tulee. Mä olen aina ajatellut, että mä olen hyvin epäkilpailuhenkinen, mutta tykkään tästä formaatista ja tästä tulee sellainen fiilis, että tämä on kiva leikki", Maija iloitsee.

"Uskon, että tästä tulee suorastaan kutkuttava kokemus. Mä todella näytän niille, joista mä olen fiiliksissä ja innostunut, että mä voisin auttaa, mä tajuan ja pystyn auttamaan heitä löytämään oman äänensä. Mä kerron tämän heille mahdollisimman rehellisesti. Mä pärjään tässä skabassa sydämellä."

The Voice of Finlandin 10. kausi nähdään Nelosella alkuvuodesta 2021. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja keskustele tunnisteella #tvof !

Tervetuloa The Voice of Finlandin 10. kauden Ääni ratkaisee -yleisöön – Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tervetuloa yleisöön!

The Voice of Finlandin kuvaukset alkavat ja yleisöilmoittautuminen uuden kauden Ääni ratkaisee -vaiheeseen on alkanut. Sinulla on jälleen mahdollisuus päästä mukaan kannustamaan huikeita laulajiamme. Studio sijaitsee Porvoon Taidetehtaalla osoitteessa Läntinen Aleksanterinkatu 1.

Kuvausaikatauluun ja ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ. 

Toni Wirtanen: Tämä tekijä siivitti Juffin The Voice of Finlandin voittoon – ”Suomen kansa rakastaa ennen kaikkea…”

The Voice of Finlandin 9. kausi huipentui tänään Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin finalistin Juffi Seponpojan voittoon. Tuoreessa haastattelussa valmentajat paljastavat, mikä heidän mielestään on syy Juffin voittoon sekä valottavat, miten kolmikon yhteistyö jatkuu tästä edespäin. Juffi puolestaan kertoo, mitä on valmentajiltaan oppinut.

The Voice of Finlandin 9. kausi kokonaisuudessaan nyt Ruudussa! Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja keskustele tunnisteella #tvof.

Vesala kruunaa TVOF-finaalin Uusia unelmia -kappaleella! Säkenöivässä esityksessä mukana hurmaava lapsikuoro

The Voice of Finlandin suoran finaalilähetyksen päätteeksi Turun Logomon lavan ottaa haltuun Vesala. Kimmeltävässä esityksessä estradilla kuullaan artistin lisäksi Turun konservatorion ja musiikkiopiston lapsilaulajia, jotka esittävät yhdessä Vesalan kanssa liveyleisölle kappaleen Uusia unelmia.

The Voice of Finlandin jaksot Ruudussa. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja kannusta suosikkiasi tunnisteella #tvof!