The Voice of Finland

The Voice of Finland

Suomen suosituimman laulukilpailun The Voice of Finlandin 10. kausi nähdään Nelosella tammikuussa 2021!
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina nähdään huikeat Redrama, Juha Tapio sekä Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki sekä uutena vahvistuksena Maija Vilkkumaa. Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.
 

#tvof
#tvofmaija
#tvofjuha
#tvofredrama 
#tvoftonijasipe

2669 uutta julkaisua

Uusi Knock out -vaihe alkaa kahden jakson putkella – he pääsevät esittämään bravuurinsa

The Voice of Finlandin uusi Knock out -vaihe polkaistaan näyttävästi käyntiin, sillä tällä viikolla The Voice of Finland nähdään sekä perjantaina 14.3. että lauantaina 15.3. kello 20!

Knock out -vaiheessa kaksi saman tähtivalmentajan laulajaa nousee lavalle ja esittää vuorollaan itse valitsemansa kappaleen. Parit on valinnut heidän oma tähtivalmentajansa, eikä laulajilla ole tietoa siitä, kenet he saavat vastaansa lavalle tai tuleeko pariksi nainen vai mies. Toinen laulajista jatkaa matkaa live-lähetyksiin, ja toisen tähtivalmentaja lähettää kotiin. Vain neljä laulajaa jokaisesta joukkueesta pääsee jatkamaan matkaansa kohti suoria lähetyksiä. Tähtivalmentajat ovat nyt tiukkojen valintojen edessä – enää ei kaapata eikä pelasteta ketään!

Uudessa Knock out -vaiheessa aloittaa myös The Voice of Finlandin uusi backstage-juontaja Jenni Alexandrova. Jenni on tullut tutuksi Radio Rockin aamuohjelmasta ja Nelosen Kuninkaalliset häät -ohjelmasta. Backstagella kilpailijat näkevät ensi kertaa, kuka heidän parikseen lavalle nousee. Jennin luona myös arvotaan parien esiintymisjärjestys perinteisesti kolikkoa heittämällä.

Perjantaina 14.3. lavalle nousevat:

Alexis Hjelt (Helsinki): Chasing Cars
Camilla Bäckman (Helsinki): Read All About It
Elina Hjelt (Helsinki): Who Knew
Emma Schnitt (Helsinki): Clarity
Erik Niemi (Tampere): Who’s Loving You
Juho Schroderus (Oulu): Hiljaisuus
Laura Tuhkala (Oulu): Kun aika on
Netta Pietilä (Littoinen): Feeling Good
Sini Tuominen (Tampere): Undressed
Siru Airistola (Tampere): Nobody’s Wife

Lauantaina 15.3. lavalle nousevat:

Anne Carlsson (Lohja): Skyfall
Hulda Jokinen (Pori): Balladi
Jarmo Kantola (Kiviniemi): Sixteen Tons
Johanna Johnson (Helsinki): I Have Nothing
Kazumi Tanaka (Tampere): My Heart Will Go On
Lee Angel (Helsinki): Walking the Dog
Maija Aflatuni (Turku): Dream on
Maya Kurki (Espoo): Come Together
Sofia Tarkkanen (Vantaa): Lonely Boy
Suvi Salmimies (Kouvola): Fucking Perfect
Roni Leppä (Kausala): Heaven in Your Eyes
Ville Pyykönen (Joensuu): Pettävällä Jäällä

The Voice of Finland: All Stars nähdään syksyllä Nelosella!

Syksyllä Nelosella starttaa ainutlaatuinen The Voice of Finland: All Stars! Lavalle nousevat tällä kertaa kilpailemaan aiemmilta The Voice of Finland -kausilta tutut kilpailijat. Jokainen heistä on omalla kaudellaan yltänyt mukaan aina livelähetyksiin asti. Nyt he ovat takaisin lavalla ja kisaavat The Voice of Finland: All Starsin voitosta!
 
Edessä on tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle ja vain ääni ratkaisee. Kääntyvätkö tähtivalmentajien tuolit, ja tunnistavatko he pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet takaisin mukaan kisaan?
 
The Voice of Finland: All Stars on upouusi ohjelma, joka nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa.

The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajat ja kilpailijat julkistetaan myöhemmin.

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

Redrama jättää The Voice of Finlandin seitsemän vuoden jälkeen – tätä liikuttunut tähtivalmentaja jää ikävöimään eniten

Redrama paljasti perjantaina jättävänsä The Voice of Finlandin tähtivalmentajan pestin. Konkarivalmentajaksikin kutsuttu Redrama on ollut ohjelmassa mukana 4. kaudesta asti eli seitsemän vuoden ajan. Nyt artistilla on kuitenkin uusia suunnitelmia, joita hän raottaa hieman haastattelussa. Videolla Redrama jakaa myös lämpimimmät muistonsa ohjelman teosta ja paljastaa, mitä ohjelman myötä saatu ystävyys on tuonut miehen elämään.

The Voice of Finlandin juhlakausi Ruudussa nyt! Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja keskustele tunnisteella #tvof.

Kalle Virtanen on uusi The Voice of Finland! Voittajalta yksiselitteinen toive valmentajalleen - "Toivon, että häirintä jatkuu"

The Voice of Finlandin juhlakausi huipentui perjantaina Juha Tapion finalistin Kalle Virtasen voittoon! Videolla Kalle ja Juha kertovat tuoreet tunnelmansa heti tv-kameroiden sammuttua. Kaksikko raottaa myös tulevaisuuden mahdollisia yhteistyökuvioitaan.

The Voice of Finlandin juhlakausi Ruudussa nyt. Seuraa ohjelmaa somessa @thevoiceoffinland ja keskustele tunnisteella #tvof.