The Voice of Finland: All Stars

The Voice of Finland: All Stars

Syksyllä Nelosella starttaa ainutlaatuinen The Voice of Finland: All Stars! Lavalle nousevat tällä kertaa kilpailemaan aiemmilta The Voice of Finland -kausilta tutut kilpailijat. Jokainen heistä on omalla kaudellaan yltänyt mukaan aina livelähetyksiin asti. Nyt he ovat takaisin lavalla ja kisaavat The Voice of Finland: All Starsin voitosta! Edessa¨ on tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle ja vain ääni ratkaisee. Kääntyvätkö tähtivalmentajien tuolit, ja tunnistavatko he pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet takaisin mukaan kisaan? Kotimainen musiikkiohjelma.

8 uutta julkaisua

Jesse Kaikuranta – Vihreän joen rannalla

Tarja Turusen tiimin Jesse Kaikuranta esittää The Voice of Finland: All Starsin semifinaalissa Eppu Normaalin kappaleen Vihreän joen rannalla.

The Voice of Finland: All Stars -kauden kaikki jaksot Ruudussa. #tvof

TVOF: All Stars -voittaja on Andrea Brosio! Tähtivalmentaja Michael Monroe: “Olemme jo tehneet musiikkia yhdessä”

The Voice of Finland: All Stars -kauden voitti yleisöäänestyksellä Michael Monroen tiimin finalisti Andrea Brosio. 34-vuotias Andrea oli viimeksi mukana ohjelman 6. kaudella vuonna 2017 Michaelin tiimissä ja sijoittui silloin finaalissa kolmanneksi.

Tähtivalmentaja Michael Monroe on Andrean All Stars -voitosta äärettömän innoissaan.

”Ihanalta tuntuu, kun Andrea on niin järisyttävän kova laulaja, että pois alta! Tässä maassa ei ole tuollaista laulajaa ja tän tyylisiä laulajia tarvitaan, että pidetään aitoa rock-musiikkia yllä”, Michael hehkuttaa.

”Andrea on ihana ihminen, kilteimpiä ihmisiä, joita olen ikinä tavannut. Todella meni voitto oikeaan osoitteeseen, enkä tarkoita itseäni, vaan Andreaa, sillä hän on aivan huikea persoona”, Michael sanoo.

Michael muistelee yllättävää hetkeä All Stars -kauden alusta, kun hän ei tunnistanut oman tiiminsä vanhaa laulajaa äänestä.

”Ääni ratkaisee -jaksossa mä en tiennyt, että se on Andrea. Viimeiseen asti mä kuuntelin, että jumankauta, tällä jätkällä ei ole mennyt yhtäkään nuottia pieleen. Olin, että nyt on pakko kääntyä, on oikeusmurha, jos kukaan ei käänny ja otan tämän, jos vain saan. Sitten mä tajusin, että se on Andrea, olisi pitänyt arvata!” Michael sanoo.

Andrea kertoo olevansa häkeltynyt Suomen ensimmäisen All Stars -kauden voitosta.

”Tuntuu uudenlaiselta ja hienolta. Ensin olin yllättynyt, että saan toisen tilaisuuden osallistua kilpailuun ja myöhemmin, kun sain tietää, että Mike on mukana, se oli kuin déjá vu. Saimme mahdollisuuden jatkaa, mitä olimme tehneet”, Andrea toteaa.

Michael Monroe paljastaa, että kaksikko on työskennellyt yhdessä jo pitkään tuotantokausien välissä. Michael on ollut mukana kirjoittamassa, tuottamassa ja laulamassa biisejä Andrean White Cloud Fire -nimiselle yhtyeelle.

”Olemme kirjoittaneet muutaman biisin yhdessä. Libérta on biisi, jonka teimme yhdessä. Tuotin sen ja kirjoitettiin biisi kimpassa. Laulan siinä myös mukana, Andrea oli aloittanut sen säveltämistä ja sävelsimme sen loppuun kimpassa. Siitä löytyy myös juuri tekemämme video netistä”, Michael kertoo.

”Olemme olleet yhteistyössä pitkään. Tämä on parasta, mitä olisi voinut tapahtua. Mietin, mitä voisin tehdä auttaakseni Andreaa eteenpäin vielä ja nyt tuli Voice All Stars. Aivan huikea matka, olen onneni kukkuloilla!” Michael iloitsee.

”Olet hyvä ystävä minulle ja ystävyytemme jatkuu”, Andrea toteaa Michaelille.

Andrea ei vielä tiedä varmuudella, minkälaista musiikkia haluaa tehdä tulevaisuudessa.

”Musiikista ei voi koskaan saada tarpeekseen. Yksi genre on mukava juttu, mutta tykkään tutkia ja kokeilla. Aika näyttää, mutta olen innoissani siitä, mitä tulee tapahtumaan”, Andrea pohtii.

”Mitä tulevaisuus tuokaan, tulet pärjäämään hienosti, koska juttusi on vahvalla perustalla. Olen niin iloinen ja ylpeä!” Michael huudahtaa.

”Jatketaan hauskanpitoa”, Andrea sanoo.

The Voice of Finland: All Stars -kauden kaikki jaksot Ruudussa. #tvof