Temptation Island Suomi

Temptation Island Suomi

Temptation Island Suomi on kiimaisen somesuosion saavuttanut huippureality, jossa pariskunnille annetaan tilaisuus testata, kestääkö oma parisuhde vai onko paratiisin kielletty hedelmä sittenkin houkuttelevampi. Neljä paria matkustaa kolmen viikon ajaksi paratiisiin luksusolosuhteisiin, missä selviää syy joko jatkaa yhdessä tai erota lopullisesti. Lomaa ei kuitenkaan vietetä yhdessä pariskuntana, vaan naisille seuraa pitää joukko toinen toistaa komeampia sinkkumiehiä, ja miesten seuralaisina puolestaan on upeita sinkkunaisia. Villit yöt kosteine bileineen sekä unelmatreffit sinkkujen kanssa panevat parisuhteet koetukselle.

Kuinka moni pareista selviää yhdessä läpi Suomessa kuvatulta viettelysten saarelta? Uusi TIS-kausi alkaa 30. syyskuuta!

#tisuomi

15 uutta julkaisua

Viivi ja Lance lähtivät Temppareihin yksillä avaimilla – toisen kierroksen vaikeus yllätti: "Ei se ollut niin helppoa"

Viivin ja Lancen matka Temptation Islandilla päättyi ennen aikojaan kun Viivin henkinen kunto romahti toisen iltanuotion jälkeen. Samin kanssa tilanteesta keskusteltuaan hän päätti, että parin oli aika poistua Temppareista. Tilanteen yllättämä Lance tuki siinä hetkessä surevaa puolisoaan ja ilmoitti, että jos molemmista ei tunnu hyvältä, on parempi poistua.

Temppareiden jälkeen Viivin ja Lancen elämä on mullistunut aika tavalla. Toisen TIS-kierroksen vaikeus yllätti parin, joka oli jo ensimmäisen kerran jälkeen tehnyt paljon töitä suhteensa eteen.

"Mä ajattelin kun lähdettiin uudestaan reissuun, että tämä olisi jotenkin helpompi", Viivi pohjustaa.

Hän kertoo, että toista kertaa houkutusten saarelle saapuessa ei ollut enää naiivi sen suhteen, mihin oli ryhtymässä. Hän lisää, että toisella kierroksella heittäytyminen oli ensimmäistä vaikeampaa, vaikka alkuun tuntuikin siltä, että homma pelataan heittämällä läpi.

"Meillähän oli yhdet avaimet siellä! Kun me ajateltiin, että tullaan varmasti yhdessä takaisin. Naiivit paskat. Sitten se yllättikin, että ei se ole niin helppoa", Viivi kommentoi.

Lance kertoo, että hän lähti kesällä uudelle TIS-kaudelle intoa puhkuen.

"Nyt vähän tiesi mitä odottaa tällä uudella kaudella. Oli vähän pohjaa silloin kuudennelta kuitenkin haettu", hän sanoo.

Lancen ilon ollessa ylimmillään ilmoitus kotiinlähdöstä koitti kuitenkin pian. Viivi kertoo, että asiasta päättäminen saarella oli hänelle todella vaikeaa.

"Se hetki kun mulle tuli se, niin mä olin tosi shokissa ja mulla oli paniikkikohtaus, ahdistuskohtaus ja kaikki päällä, niin mä en muista täysin siitä tilanteesta. Mä en oikeastaan antanut itselleni edes lupaa ajatella, että täältähän voisi lähteä kesken. Lance on aina sanonut, että 'me ei sit ikinä lähdetä kesken ja me ei olla tuollaisia nössöjä', niin mä ajattelin asiaa tosi paljon Lancen kautta. Sit kun mä huomasin itkeneeni pari tuntia sitä, et Lance jättää mut, jos me lähdetään kesken niin huomasin, että jos Lance oikeasti rakastaisi minua ja välittäisi minusta, niin sille olisi tärkeintä mun hyvinvointi", Viivi kertoo päätöksestään.

Lance kertoo, että lähtöilmoitus tuli hänelle shokkina.

"Se oli aika kova paikka jopa", mies myöntää.

Temppareista lähdön jälkeen Viivi ja Lance päätyivät lähtemään eri teille.

"Sitten päädyttiin Viivin kanssa kyllä eroon. Mun mielestä se oli ainut oikea ratkaisu siinä kohtaa. Suhde ei toiminut minun mielestäni, niin sitten erottiin", Lance toteaa.

Viivi kertoo, että pitkästä suhteesta irrottautuminen ei ole ollut helppoa. Menneisyyden soutamisesta ja huopaamisesta huolimatta tarkoitus olisi olla palaamatta enää yhteen.

Ex-parin molemmat osapuolet kertovat voivansa nyt hyvin, elämän turbulenssista huolimatta. Viivi sanoo muistelevansa entistä suhdettaan hyvällä erimielisyyksistä huolimatta.

"Mä ajattelen Lancesta niin, et se on ihminen, joka on opettanut mulle ihan helvetisti. Se on ollut ja on edelleen mulle todella rakas ihmisenä, mutta se ei ole se ihminen, jonka kanssa mun kuuluu olla ja se ei ole se ihminen, jonka kanssa mulla on ehkä myöskään hyvä olla. Olen kuitenkin onnellinen siitä, että Lance oli se ihminen, joka särki mun sydämen. Tästä jää niin paljon käteen", Viivi muotoilee tuntojaan.

Paljon omaan elämäänsä, ystäviinsä ja harrastuksiinsa viime aikoina keskittynyt nainen aikoo puida suhteensa päättymistä jatkossa terapiassa.

"Terapia alkaa, koska mä haluan käydä tämän asian oikeasti läpi niin, ettei nämä asiat seuraa esimerkiksi seuraaviin suhteisiin", hän järkeilee.

Amalia selittää vaisua käytöstään houkutusten saarella – Taustalla raskaita kokemuksia: "Alkaa vieläkin itkettää"

Temptation Island Suomi -kauden viimeisessä jaksossa vieraillaan kaikkien Thainuussa nähtyjen parien luona. Parit kertovat kokemuksestaan Temppareissa sekä kuulumisiaan nyt.

Matka houkutusten saarelle oli sekä Aarnelle ja Amalialle opettavainen kokemus. Pariskunta pohtii matkaansa yhteisen asuntonsa keittiössä. Amalia sanoo, että hän oppi reissussa pitämään omia puoliaan.

"Pelkäsin, että se ryhmäpaine on niin kova, että alan juomaan siellä ja teen asioita, jotka ei tunnu minusta hyvältä", hän tarkentaa.

Amalian käytös Temppareissa saattoi vaikuttaa joidenkin katsojien silmään varautuneelta. Esimerkiksi ohjelman omissa somekanavissa ihmeteltiin jatkuvasti sitä, miksi Amalia ja Aarne olivat ylipäänsä lähteneet ohjelmaan mukaan. Nyt Amalia ottaa kantaa siihen, miksi käyttäytyi saarella niin kuin käyttäytyi.

"Mä en siellä saarella sitä nostanut esille, koska mä en silloin halunnut, mutta mulla on menneisyydessä rikottu niitä mun fyysisiä rajoja. Se alkaa vieläkin itkettää ja en halua nostaa niitä asioita esille", hän kertoo ja murtuu.

"Se jännitti tosi paljon, että mitä jos niitä rikotaan taas. Se oli jotenkin tosi vaikeaa", nainen sanoo kyynelehtien.

Amalia selittää, että lähtiessään Temppareihin hän luuli pystyvänsä jo luottamaan muihin ihmisiin, rankoista kokemuksistaan huolimatta. Todellisuudessa vanhat pelot nostivat päätään, kun Amalia ei voinut olla varma häntä lähestyvien sinkkujen aikeista.

Amalia stressaantui saarella myös siitä, kun muut ihmettelivät, miksi hän ei halua osallistua leikkeihin tai juoda niin paljon alkoholia.

"Kun mä sain kuulla siitä jatkuvasti, et miks sä et juo tai miksi olet noin tylsä, niin tuntui, että nyt olen jotenkin viallinen", Amalia sanoo Aarnelle.

Amalia kertoo halunneensa lähteä Temppareihin oppiakseen asettamaan ja sanoittamaan omat rajansa. Aiemmin hän on ollut mielestään liian halukas miellyttämään ja laittanut muiden ihmisten halut omiensa edelle.

Alun hankaluuksista huolimatta Amalia alkoi lopulta tuntea olevansa turvassa TIS-sinkkujen seurassa:

"Kyllä mulla lopussa oli jo vähän parempi olla, kun tuli ihmisiä, jotka olivat läheisempiä. Sain puhuttua heille enemmän, he oppivat tuntemaan mut ja mä opin tuntemaan heidät. Kaikkien kanssa paranee se luottamuksen tunne kun vaan tutustuu."

Kuvausten jälkeen Jonna puhui pitkän puhelun Inkun kanssa – Paljastui karu totuus Jussin puuhista saarella

Temptation Island Suomen kahdeksannen kauden viimeisessä erikoisjaksossa kuullaan, mitä kaikille Thainuussa nähdyille pareille kuuluu nyt. Jaksossa Jonna paljastaa keskustelleensa puhelimitse sinkku-Inkun kanssa saaren tapahtumista kuvausten jälkeen.

"Se oli ollut mulle tosi kiva kuvausten jälkeen. Sitten mä mielestäni kysyin, että miten se ei sitten johtanutkaan teillä siihen seksiin, koska Jussihan itse sanoi siellä, että pettäisi, jos ei olisi kameroita. Niin sitten Inkku sanoi, että kyllä he oikeasti harrastivat seksiä", Jonna kertoo.

Jonna on ystävystynyt Temppareista toisen iltanuotion jälkeen poistuneen Viivin kanssa kuvausten jälkeen. Nyt naiset ihmettelevät sinkku-Veikan kanssa sitä, miksi Jussi ei ollut saaren tapahtumista rehellinen. Itse miehen toiminta ei kuitenkaan tullut Jonnalle yllätyksenä.

"Ei se ollut yllätys, mitä Jussi siellä teki. Kyllä mä tiedän periaatteessa mitä se on ulkomaailmassakin tehnyt, ja se on tehnyt paljon pahempaa täällä. Halusin kyllä uskoa, että ei se tekisi mitään, koska tuolla on kuitenkin kamerat ja kaikki noi, ja sille on se oma ego niin tärkeä. Ilmeisesti ei ollut sitten humalassa hänellekään niin tärkeä se", Jonna pohtii.

Torstaina kello 21 nähdään, mitä Jussi itse kommentoi Inkun uskoutumisesta Jonnalle.

Jonna on laatinut viimeiselle iltanuotiolle listan Jussin hyvistä ja huonoista puolista: "Epäluotettava, ällöttävä, valehtelee!"

Jonnan ja Jussin matka Temptation Islandilla on ollut myrskyisä. Parin kummallakaan osapuolella ei ole ollut toisesta paljoa hyvää sanottavaa, sillä iltanuotiovideot ovat aiheuttaneet kerta toisensa jälkeen vakavia pettymyksiä molemmilla puolilla. Jonna on rikkonut pariskunnan fyysisiä rajoja harrastamalla useita kertoja seksiä sinkku-Tinon kanssa. Jussi sen sijaan on viihtynyt omalla puolellaan alusta lähtien sinkku-Inkun kanssa, ja ilmoitti viimeisessä bileissä jo rakastuneensa häneen.

Jonnan ja Jussin viimeinen iltanuotio ei suju kovinkaan lämpimissä merkeissä. Sami pyytää Jonnaa lukemaan Jussille ennalta laatimansa listan asioista, joita haluaa sanoa ääneen. Käy ilmi, että Jonna on kirjannut listaan ylös Jussin hyvät ja huonot puolet.

"Näitä oli siis todella vaikea keksiä. Mulla on 9 plussaa ja 21 miinusta", Jonna alustaa ja purskahtaa nauruun.

Jussi provosoituu naisen reaktiosta vakavassa tilanteessa.

"Mitä hauskaa sä näet tässä? Mua on ihmetyttänyt muuten tosi paljon se, että sun haastatteluissa on tullut ilmi, että sä naureskelet tälle kaikelle", Jussi ihmettelee.

Jonna ilmoittaa ärsyyntyneen oloisena, että pariskunnan koko reissu houkutusten saarelle on ollut hänen mielestään yksi iso vitsi. Jussi ei tunnu olevan puolisonsa kanssa samaa mieltä, mutta väittely aiheesta keskeytyy Jonnan alkaessa lukea listaansa.

Jussin hyviksi puoliksi Jonna mainitsee sen, että mies ulkoiluttaa koiraa, tekee ruokaa, tuntee Jonnan hyvin, osaa pyytää anteeksi ja osaa mielistellä. Miinusten lista onkin sitten jo pidempi.

"Epäluotettava, ällöttävä, valehtelee, pettäisi, jos ei olisi kameroita, raivokas, puhuu toista ja tekee toista, ei anna mun näyttää tunteita, lakaisee huonot asiat maton alle, puhuu juuri sitä mitä minä haluan kuulla, eikä sitä, mitä itse haluaisi sanoa ja sitten uhriutuminen", Jonna lopettaa listansa.

Jussi myöntää tunnistavansa itsensä osasta listalla mainituista asioista.

Sami kysyy, onko todella niin, että omista tunteista ei saa Jussin seurassa puhua.

"Kyllä mä koen, että saa ja ehdottomasti pitääkin puhua, koska muuten ne asiat jää roikkumaan. Vähän niin kuin nyt on käynyt, että tänne lähdetään tilanteessa jossa kaikki on hyvin, mutta sitten kaikki vanhat asiat alkavat yhtäkkiä muutaman viikon jälkeen vaikuttamaan taas."

Sami pohtii, onko asioita kuitenkaan koskaan käsitelty riittävästi. Juontaja kysyy, onko Jonna koskaan antanut Jussin aiempia hölmöilyjät anteeksi.

"No joo, ainakin ne ihan vanhimmat. Kyllä ne silti kun ne ovat niin vakavia mun mielestä… En tiedä, miksi olen antanut silloin anteeksi ja halunnut uskoa toisesta aina parasta", Jonna tilittää.

"Siksi mä sulta silloin tammikuussa kysyin, että olethan valmis elämään niiden vanhojen asioiden kanssa, jotta niihin ei enää palata", Jussi kommentoi.

"Sit tuli se sekoilu siellä mun naapurissa!" Jonna vastaa kipakasti.

Jonnan ja Jussin viimeinen iltanuotio keskiviikkona Nelosella ja Ruudussa kello 21!

Unelmatreffeillä surkuhupaisa asetelma – Jussi vuodattaa ihastustaan Inkkuun, mutta nainen itse on toisella linjalla

Jussi on valinnut viimeisille vuorokauden kestäville unelmatreffeilleen kumppanikseen Inkun. Mies on viihtynyt kauniin sinkun kanssa alusta lähtien, vuodattaen hänelle vahvaa ihastumistaan, ja lopulta jopa rakastumistaan.

Jussi tuntuu palvovan Inkkua, jonka kanssa kohtaavat niin kiinnostuksen kohteet kuin huumorikin. Ajan kuluessa Inkun ajatukset varatusta Jussista ovat kuitenkin muuttuneet ja orastava ihastus on muuttanut muotoaan toisenlaiseksi tunteeksi.

"Musta tuntuu, että me ollaan ehkä vähän liikaa vietetty jo Jussin kanssa aikaa yhdessä, että pienet jutut alkaa jo ärsyttämään. Jussissa on ehkä alkanut ärsyttää sellaiset pienet jutut, mitä se tekee. Siitä ensimmäisestä kerrasta kun se sanoi mulle vähän silleen jyrkemmin, niin siitä asti on olleet fiilikset vähän erilaiset", Inkku kertoo unelmatreffeillä.

Inkku toteaa, että hänen mielestään Jussin matka Temptation Islandilla on mennyt totaalisesti penkin alle. Inkku sanoo Jussin kertoneen oppineensa matkan aikana paljon, mutta sinkku on miehen valaistumisesta toista mieltä.

"Jussi hirveästi vähättelee silti aina omia tekemisiään ja yrittää vaan mustamaalata Jonnaa meille tytöille. Toimiiko Jussi aina noin kun hän on eroamassa, että alkaa sitten jauhamaan tuollaista turhanpäiväistä paskaa ja yrittää sillä korostaa itseään, että alentaa toista", Inkku kyseenalaistaa.

Jussi näkee suhteensa Inkkuun eri tavalla kuin nainen itse. Jussi kertoo, että ei ole koskaan aiemmin ollut vastaavassa tilanteessa.

"Tuntuu, että vieressä on tosi hyvä ystävä, joka vaikuttaa ymmärtävän kaiken, mitä sanon ja mitä ajattelen. Kyllä siinä on kuitenkin myös se fyysinen puoli, jota varmasti kenenkään kaverin kanssa ei olisi. Kyllä sen vetovoiman toisistamme huomaa!" Jussi hehkuttaa yhteyttään Inkun kanssa.

Inkku on eri mieltä kaksikon keskinäisestä vetovoimasta sekä sen henkisessä että fyysisessä olomuodossa. Inkun mukaan Jussin hallitseva luonne söi totaalisesti pohjan hänen ihastumiseltaan.

"Mulle on jäänyt sellainen kuva, että Jussi yrittää vaikka minuakin alentaa näyttääkseen itse paremmalta", Inkku toteaa.

Jenna odottaa kauhulla Juuson kohtaamista viimeisellä iltanuotiolla: "Jännittää aivan v***sti"

Temptation Island Suomi -kausi on edennyt siihen pisteeseen, että ensimmäisen ohjelman parin tulevaisuutta pohditaan viimeisellä iltanuotiolla tällä viikolla. Tulevana torstaina pölkylle pääsevät istahtamaan Juuso ja Jenna.

Juuso ja Jenna tulivat Temppareihin tarkoituksenaan kasvattaa molemmille vahvempaa itseluottamusta ja parempaa itsetuntoa. Molemmat kertovat onnistuneensa tavoitteessa tahoillaan. Jenna on kuitenkin huolissaan siitä, miten hänen läheinen suhteensa sinkku-Jesseen on vaikuttanut Juusoon. Hän odottaa puolisonsa tapaamista viimeisellä iltanuotiolla huolestuneena.

Nähtyään koostevideon Juuson matkasta saarella, Jennan epäilyt Juuson tunteista osoittautuvat tosiksi.

"Se oli aika lailla niin kuin ajattelin, että hän on pettynyt", Jenna toteaa Samille.

Hänen mukaansa osa videolla Juusoa huolettaneista asioista eivät ole niin vakavia, kuin mitä miehen iltanuotiovideot ovat ehkä antaneet ymmärtää. Esimerkiksi Jessen sitominen sänkyyn käsiraudoilla ei ollut Jennan mukaan seksuaalinen teko.

"Ihan kuka vaan olisi voinut hänet siihen laittaa", Jenna kertoo.

"Mietitkö itse missään vaiheessa, että se mitä tuolla teidän puolella tapahtuu, saattaisi loukata Juusoa?" Sami kysyy.

Jenna vastaa miettineensä asiaa koko ajan. Jessen seura kuitenkin veti puoleensa.

"Hänen kanssaan oli aina niin helppo olla", Jenna perustelee.

Jenna toivoo, että suhde Juusoon ei muutu hänen tekojensa jälkeen ainakaan huonompaan suuntaan, jos saarelta päädytään poistumaan yhdessä.

"Jännittääkö sua Juuson näkeminen?" Sami kysyy.

"Jännittää aivan vitusti", Jenna vastaa vakavana.