×

Warning message

Submissions for this form are closed.

Talent Suomi

Talent Suomi

Maailman kuumin viihdeilmiö Talent Suomi on nyt päässyt semifinaalivaiheeseensa! Ensimmäinen semifinaali kisataan Helsingissä sunnuntaina 20. marraskuuta kello 20 lähtien ja lähetetään suorana Nelosella! Toinen semifinaali käydään 27. marraskuuta ja finaali 4. joulukuuta!

Talent Suomi Radioshow Radio Aallolla sunnuntaisin kello 16–18 ja torstaisin kello 18–20 – juontajana Jari "Sohvis" Peltola!

Finaaliin menijät valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Ohjeet äänestämiseen löydät täältä!

Talent Suomi nähdään Nelosella syksyllä 2016! Rekry on käynnissä – hae mukaan!

Maailman kuumin viihdeilmiö vyöryy Neloselle syksyllä, kun Talent Suomi saapuu kruunaamaan kanavan viikonloppukattauksen. Tähtituomareina ohjelmassa nähdään huikea kolmikko: maamme suosituin viihdetaiteilija Jari Sillanpää, heittämällä hauskin stand up -koomikko Sami Hedberg sekä kansainväliseen tähteyteen noussut monilahjakkuus Sara Forsberg. Jokaisessa jaksossa nähdään myös vieraileva tuomari, joka on kotimainen tai kansainvälinen supertähti. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.

Mutta nyt, Suomi, Talentit esiin! Ohjelmassa etsitään vuoden lahjakkainta ja lupaavinta viihdekykyä. Kuka tahansa voi osallistua, oli sitten vanha tai nuori, lyhyt tai pitkä, harrastaja tai ammattilainen. Jos osaat jotain poikkeuksellisen hyvin, ilmoittaudu mukaan, sillä Talent Suomi odottaa ehkä juuri sinua! Ohjelman voittaja kuittaa 30 000 euron potin.

Karsintavaiheen kuvaukset järjestetään Helsingissä 9.-10. ja 16.-17. elokuuta.

Hae mukaan tai ilmoita tuttu talentti täyttämällä oheinen kaavake. Liitä myös näytevideo taidoistasi, tai kuvaile se ainakin mahdollisimman tarkasti.

Voit ilmoittaa mukaan myös taitavan tuttusi – parhaan talentin ilmiantajalle on luvassa 1000 euron palkinto!

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!