Supertähdet

Supertähdet

Kiekkolegenda Teemu Selänne on kutsunut luokseen joukon kotimaisen urheilun supertähtiä. Supertähdet-sarjan toisella kaudella Selänteen vieraina Matti Nykänen, Sami Hyypiä, Eva Wahlström, Peetu Piiroinen, Toni Kohonen ja Minea Blomqvist viettävät unohtumattomia hetkiä Las Vegasissa. Reissun aikana näyttävän uran tehneet huippu-urheilijat osallistuvat toistensa järjestämiin vauhdikkaisiin aktiviteetteihin. Samalla tutustutaan henkilöön urheilusuorituksen takana. Kotimainen viihdeohjelma.

40 uutta julkaisua

Nämä huippunimet Teemu Selänne on kutsunut Supertähtien uudelle kaudelle

Se mitä tapahtuu Vegasissa, ei todellakaan jää Vegasiin. Kiekkolegenda Teemu Selänne isännöi jälleen Supertähtiä Amerikassa. Tällä kertaa suunnataan syntiseen Las Vegasiin.
Supertähdet on taatusti puheenaiheita nostattava ja vauhdikas viihdeohjelma, jossa tutustutaan seitsemän urheilun supertähden elämään, uraan ja henkilöön menestyksen takana.

Viime kevään puhutuimpiin viihdeohjelmiin kuulunut Supertähdet tulee jälleen! Tällä kertaa Teemu Selänteen isännöimä porukka kokoontuu casinoistaan ja villistä viihde-elämästään tunnettuun Las Vegasiin.

Teemu Selänne on kutsunut mukaan vauhdikkaan kuusikon, jonka mukana päästään kauden aikana muun muassa taitolentämään, ajamaan motocrossia, salsaamaan ja pomppimaan trampoliinipuistossa. Lisäksi luvassa on avoimia keskusteluja, rehellisiä katsauksia tähtien urien varrelle ja hauskanpitoa Vegasin hulppeissa puitteissa.

Mukana on kaikkien aikojen mäkikotka Matti Nykänen, nyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström, suomalaisen jalkapallon legenda ja Liverpool-ikoni Sami Hyypiä, kaikkien aikojen suomalainen pesäpalloilija Toni Kohonen, pitkän linjan golfammattilainen Minea Blomqvist sekä lumilautailun supertähti ja olympiamitalisti Peetu Piiroinen.

Joukkio suuntaa Las Vegasiin huomenna. Jännitys ja innostus ovat läsnä jokaisella lähtijällä.

"Odotan tältä aika paljon. Tapaan uusia ihmisiä ja luon uusia kontakteja. Odotan erityisesti innolla toisten urheilijoiden mielipiteitä mäkihypystä ja siitä, miten suomalainen mäkihyppy saataisiin nousemaan", mäkikotka Matti Nykänen tuumaa.

Peetu Piiroinen seurasi sarjaa innokkaasti jo viime keväänä.

"Silloin kävi mielessä, että tohonhan voisi olla mahdollisuus ehkä joskus päästä mukaan. Nyt on ainakin pakko päästä ottamaan se tennismatsi Teemun kanssa".

Sami Hyypiä tunnetaan rauhallisena miehenä, joka ei turhia elostele. Tuppisuuksi hän ei kuitenkaan aio jäädä.

"Yleensä olen ryhmässä enemmän se tarkkailija kuin se joka on  aina äänessä, mutta vuodet ulkomailla ovat kyllä opettaneet vähän avoimemmaksi ihmiseksi. En aio istua nurkassa hiljaa tuppisuuna. Heittäydyn mukaan ja uskon, että meille tulee kiva reissu".

Rempseä ja nauravainen golfässä Minea Blomqvist jännittää eniten muiden urheilijoiden järjestämiä aktiviteetteja.
"Mä oon oikeesti joskus koulun juoksukilpailussa kaatunut ja multa on revennyt kieli. Kyllä mua ne urheilusuoritukset jännittää", Minea nauraa.

Supertähdet alkaa huhtikuussa 2017 Nelosella.

Eva Wahlström on joutunut todistamaan paikkansa nyrkkeilijänä – loukkaantui Teemun sovinismista: "Meni ihon alle"

Supertähdet viettävät sunnunaina viimeistä päiväänsä syntisessä Las Vegasissa. Illallisen ääressä Teemu kysyy Evalta, onko mielikuva muista urheilijoista muuttunut reissun aikana.

"Mä en tienny, et sä oot tommonen sovinisti!" Eva laukoo Teemulle.

"En mä oo mikään sovinisti", puolustautuu kiekkolegenda välittömästi.

Myöhemmin yksin ollessaan Eva avaa kameralle kommenttinsa taustoja:

"Mä oon siinä Teemun kans samaa mieltä, että naisella ja miehellä on eri roolit ja erilainen fysiikka ja niin edelleen. Mut silti se tapa miten Teemu alkupäivinä toi asian esille meni vähän ihon alle, koska mä oon naisnyrkkeilijänä kohdannu niin paljon paskaa ja käyny läpi aika paljon tosi ikäviä juttuja, koska on ollu pakko todistaa paikkansa. Ja mä kuulen sitä samaa Teemun sanoissa ja äänessä", hän kertoo.

Lopuksi Eva kuitenkin myöntää, että Teemun asenne vaikuttaa muuttuneen yhdessä vietetyn viikon aikana.

"Ja hyvä niin", hän lopettaa.

Supertähdet sunnuntaina Nelosella klo 20. Lisää sisältöä löydät Facebookista, Instagramista ja Twitterista! #supertähdet

Teemu kertoo Amerikan meiningistä – jopa viisivuotiaan syntymäpäiville pitää allekirjoittaa vastuuvapautuslomake

Tällä viikolla Supertähdet viettävät viimeistä päiväänsä värikkäässä Las Vegasissa. Ohjelmassa on esimerkiksi tähtien välistä nokittelua sekä helikopterilento massiivisen Grand Canyonin yllä! Amerikan suureellisuus herättää edelleen ihmetystä jo vuosia maassa asuneessa Teemussa:

"Miks tääl Amerikassa pitää kaikki olla niin isoo", hän kysyy muilta Supertähdiltä ruokailun lomassa.

Miestä kummastuttaa myös jatkuva lakihaasteiden uhka. Joka paikkaan mennessään täytyy allekirjoittaa vastuuvapautuslomake, sillä Amerikassa on mahdollista haastaa ihmisiä ja yrityksiä oikeuteen suomalaisittain varsin erikoisten syiden varjolla.

"Täällä esimerkiks ku sä viet lapsen jonkun toisen lapsen synttäreille, niin vanhemmat antavat waiverin, että jos lapselle sattuu täällä jotain – emme ole vastuussa", Teemu kertoo.

Supertähdet sunnuntaina klo 20 Nelosella. Meidät löytää myös Facebookista, Instagramista ja Twitterista! #supertähdet

Toni Kohosen käsitys Matti Nykäsestä muuttui Vegasissa täysin: "Tietysti vaan lukenu mitä Matista on kirjotettu"

Sunnuntain Supertähdissä pöydän päässä istuu tällä kertaa pesäpallon lajilegenda Toni Kohonen. Matka antoi Tonille paljon energiaa, ja muihin urheilijoihin tutustuminen kannatti. Heiltä hän sai henkistä voimaa ja vinkkejä fyysisessä ammatissa pärjäämiseen:

"Moni urheilija on aika kovilla käyny oman uran aikana. Ja sitte tietysti miten ne on päässy ja selvinny niistä omista vaikeuksistaan", Toni kertoo.

Ennen Vegasiin lähtöä ainoastaan Teemu ja Sami olivat Tonille entuudestaan tuttuja. Uutena tuttavuutena tullut Matti yllätti ja mielikuva hänestä muuttui täysin:

"Tietysti vaan lukenu mitä Matista on kirjotettu, ja ihmisethän tekee sen perusteella vähän niitä ennakkoluuloja, mutta nyt tutustuin oikeeseen Mattiin tuolla ja ennakkoluulot pyörähti kyllä ympäri", mies myöntää.

Supertähdet sunnuntaisin Nelosella klo 20. Meitä voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissa. #supertähdet

Supertähdet erimielisiä töiden viemisestä kotiin – Eva tenttaa: "Miks asioista ei voi puhua?"

Sunnuntain Supertähdet-jaksossa tutustutaan pesäpalloilija Toni Kohoseen. Ruoan ääressä keskustelu kääntyy työn ja kodin suhteeseen. Eva on sitä mieltä, että päivän onnistumiset ja epäonnistumiset täytyy voida käydä perheen kanssa läpi. Muut tuntuvat olevan asiasta eri mieltä:

"Eiks se oo vähän itsekästä, et jos sul menee huonosti ja oot huonolla tuulella, ni tuot sen kotiin", kysyy Teemu Evalta.

Supertähdet sunnuntaisin Nelosella klo 20. Lisää sisältöä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissa. #supertähdet

Toni Kohosen uran kipein häviö otti koville: ”Räjähin ihan täyteen itkuun”

Tätä et näe TV:ssä! Sunnuntain Supertähdet-jaksossa tutustutaan pesäpallolegenda Toni Kohoseen. Tässä extrassa Toni kertoo mestaruusottelusta, jonka häviäminen otti erityisen koville:

"Meillä oli ratkaisun paikka itellä, ja me kämmättiin se niinku totaalisesti", hän aloittaa tapahtumien kertaamisen.

Häviön jälkeinen päivä meni eräänlaisessa huumassa, eikä tapahtuma ehtinyt vielä silloin iskeytyä tajuntaan. Asian käsittely seuraavana päivänä osoittautui kuitenkin raskaaksi:

"Se sunnuntaiaamu, ni se oli ehkä yks uran kovimmista. On tappiota ja hopeeta tullu ennenkin, mut kyl se oli se murtuminen siinä. Siis räjähin ihan täyteen itkuun, olin tunnin aivan rikki", mies myöntää muille urheilijoille.

Supertähdet sunnuntaisin Nelosella klo 20. Meitä voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissa. #supertähdet