9 uutta julkaisua

Suklaan yhdistäminen leipään? Ei ongelma PetriS Chocolate Roomille!

Pariskunnan piti perustaa pieni suklaapuoti mutta toiminta räjähti käsistä. PetriS Chocolate Room alkoi Petrin ja tämän vaimon idyllisestä pienestä kahvilasta Fiskarsin raitilla vuonna 2009. Viisi vuotta myöhemmin kahviloita on kolme, työntekijöitä 13 ja kasvuvauhti kiihtyvä.

Itsevarma, laatutietoinen ja intohimoinen suklaamestari on laajalti kokemusta kerännyt kondiittori, joka yhdistelee makuja ennakkoluulottomasti. Petrin kahviloissa valikoima on valtava ja vaihtuu nopealla tahdilla. Asiakkaat ovat omaksuneet maistelukulttuurin eivätkä palaa aina saman lempikakun ääreen. Petrin valikoimasta löytyy yli 50 erilaista suklaalaatua ja kolme neljännestä kaikista raaka-aineista tuodaan maahan itse. Petrin periaatteena on tarjota parasta hinnasta huolimatta.

Petri Siren on työskennellyt pääkondiittorina Krullalla, Laurelilla ja saanut oppinsa Lohjan St. Honoresta. Mestari perusti työn ohessa omaan kellariin suklaalaboratiorion ja kiersi maailmaa saadakseen oppia suklaan käsittelyssä. Petrin apuna koditoriassa on Marianne Keskinen ja Sarianne Selenius, jotka vastaavat olemassa olevien tuotteiden valmistuksesta jotta Petrille jää aikaa kehitellä uutta.

Raaseporin alueen kolme leipomoa pannaan paremmussjärjestykseen Suomen paras leipomo -karsintajaksossa Jimillä tiistaina 17.2. klo 21.00.

Suomen paras leipomo -ohjelman finaali tänään - nämä kaksi leipomoa ottavat mittaa toisistaan!

Tänään selviää, mikä on Suomen paras leipomo! Vastakkain asettuvat nuorten innovatiivisten tekijöiden MBakery Turusta ja pitkän linjan perinneleipomo Huovisen leipomo Oulusta! Nyt leipomot joutuvat todellisen tulihaasteen eteen, kun tuomarit pyytävät heitä valmistamaan hääkakun Nasima Razmyarille!

Suomen paras leipomo -ohjelman finaalijakso tiistaina 17.3. klo 21.00 Jimillä.

Suomen paras leipomo -kisassa toinen semifinaali - katso ti klo 21!

Suomen paras leipomo -ohjelman kolmen karsintajakson voitokkaat leipomot - PetriS Chocolate Room Fiskarsista, Huovisen leipomo Oulusta ja Gagu Espoosta - kohtaavat huimassa semifinaalissa Helsingissä. Kisa nousee uudelle tasolle, kun leipomot joutuvat valmistamaan suuren määrän herkkuja muotinäytöksen yhteyteen.

Suomen paras leipomo tiistaisin Jimillä klo 21.00

Suomen parhaat leipomot semifinaalivaiheessa: nyt tehdään suuri määrä herkkuja katuruokatapahtumaan!

Kolme alueellisista jaksoista jatkoon päässyttä leipomoa ottaa toisistaan mittaa Suomen paras leipomo -semifinaalissa Helsingissä. Panokset kovenevat, kun leipomoiden täytyy valmistaa suuri määrä herkkuja katuruokatapahtumaan. Vastakkain asettuvat MBakery, Choco Deli & Bakery ja Cafe Herkkuhetki!

Katso Suomen paras leipomo -ohjelman ensimmäinen semifinaalilähteys Jimillä tiistaina 3.3. klo 21.00!

Konditoria Herkkuhetki on kahden ystävyksen elämäntyö

Cafe herkkuhetken leipomossa nauru raikaa kun orivesiläiset naiset taikovat herkkujaan. Vaaleanpunainen kahvila keskellä harmaata pikkukaupunkia on muotoutunut kaupunkilaisten kohtaamispaikaksi. Eivätkä Herkkuhetken vitriinit kalpene pariisilaisten kahviloiden rinnalla! Tiskit notkuvat perinteisiä herkkuja sekä viimeisimpien leipomistrendien mukaisia tuotoksia.

Ida ja Johanna ovat ystävykset, jotka ostivat kahvilan viisi vuotta sitten. Johanna on entinen kokki joka ajoi yhdeksän vuotta taksia ja Ida oli töissä leipomossa. Kun Johanna ehdotti kahvilan ostamista, ei Iidaa täytynyt kauaa houkutella. Vaikka yrittäjän elämä vaatii veronsa, elävät naiset nyt unelmaansa; omassa leipomossa saa itse päättää, mitä tekee.

Konditoria Herkkuhetki on mukana Suomen paras leipomo -ohjelman Pirkanmaan karsintajaksossa tiistaina 24.2. klo 21.00 Jimillä!

Henri Lehtimäki ei uskonut päätyvänsä leipomoyrittäjäksi - nyt mies johtaa Mikon leipää

Mikon leipä on perinteinen leipomo Tampereelta, jonka tuotevalikoima koostuu lähinnä leivistä. Isä Hannun tekemä Ruisvarras on tuotteista suosituimmasta päästä, samoin kuin perunarieska ja perunalimppu, jotka valmistetaan perunajauhon sijaan oikeista potuista. Nuoret herrat ovat ottaneet leipomossa vastuuta jo tovin. Toimitusjohtaja Henri ei osallistu leipomiseen, mutta pyörittää leipomoa. Kaksi nuorta Jania taas vastaavat tuotannosta.

Leipomo tunnettiin ennen Eklundin leipomona mutta edelliset 33 vuotta se on ollut Lehtimäen perheen omistuksessa. Leipomo myy tuotteita omassa suositussa kahvilassaan sekä toimittaa lähialueen kauppoihin.

Mikon leipä on mukana Suomen paras leipomo -ohjelman Pirkanmaan karsintajaksossa tiistaina 24.2. klo 21.00 Jimillä!