Suomalainen menestysresepti

Seuraavat tv-esitykset

pe 10.7. 19.00 Kausi 1 - Jakso 3 - Kohti kauppojen hyllyjä
Kausi 1. Jakso 3/10. Kohti kauppojen hyllyjä. Finaalikuusikko on valittu. Kilpailijat pääsevät ensimmäisen tehtävän pariin ja tuotekehitys jatkuu. Pitää selvittää, miten tuote sai alkunsa ja kuinka sen tarina tuodaan tutuksi kuluttajalle? Ensimmäiset pisteet jaetaan. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
su 12.7. 17.10 Kausi 1 - Jakso 3 - Kohti kauppojen hyllyjä
Kausi 1. Jakso 3/10. Kohti kauppojen hyllyjä. Finaalikuusikko on valittu. Kilpailijat pääsevät ensimmäisen tehtävän pariin ja tuotekehitys jatkuu. Pitää selvittää, miten tuote sai alkunsa ja kuinka sen tarina tuodaan tutuksi kuluttajalle? Ensimmäiset pisteet jaetaan. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
ma 13.7. 20.00 Kausi 1 - Jakso 4 - Tuotekonsepti kuntoon
Kausi 1. Jakso 4/10. Tuotekonsepti kuntoon. Kilpailijat pohtivat tuotteensa konseptia. Missä on kilpailuetu, jolla erotutaan hyllystä? Lapin Maria hapuilee konseptin suuntaa, onneksi nyhtökauran kehittäjä Maija Itkonen antaa kullanarvoista sparrausta. Kenen kehityksen suunnasta tuomarit ovat huolissaan? Kotimainen viihdeohjelma. (42')
ke 15.7. 19.00 Kausi 1 - Jakso 4 - Tuotekonsepti kuntoon
Kausi 1. Jakso 4/10. Tuotekonsepti kuntoon. Kilpailijat pohtivat tuotteensa konseptia. Missä on kilpailuetu, jolla erotutaan hyllystä? Lapin Maria hapuilee konseptin suuntaa, onneksi nyhtökauran kehittäjä Maija Itkonen antaa kullanarvoista sparrausta. Kenen kehityksen suunnasta tuomarit ovat huolissaan? Kotimainen viihdeohjelma. (42')
pe 17.7. 19.05 Kausi 1 - Jakso 4 - Tuotekonsepti kuntoon
Kausi 1. Jakso 4/10. Tuotekonsepti kuntoon. Kilpailijat pohtivat tuotteensa konseptia. Missä on kilpailuetu, jolla erotutaan hyllystä? Lapin Maria hapuilee konseptin suuntaa, onneksi nyhtökauran kehittäjä Maija Itkonen antaa kullanarvoista sparrausta. Kenen kehityksen suunnasta tuomarit ovat huolissaan? Kotimainen viihdeohjelma. (42')

Suomalainen menestysresepti

Suomalainen menestysresepti -sarjassa etsitään suomalaisen ruokakulttuurin uutta supertähteä! Ohjelman voittaja saa kehittämänsä tuotteen ruokakauppojen hyllyille koko Suomen maisteltavaksi. Kilpailijoita sparraa ruoan, markkinoinnin ja kaupan alan ammattilaisista koostuva tuomaristo. Sarjaa luotsaavat kokki ja ruoan monialayrittäjä Jyrki Sukula sekä juontaja ja ruokakirjailija Anni Hautala. Kotimainen viihdeohjelma.

Seuraavat tv-esitykset

pe 10.7. 19.00 Kausi 1 - Jakso 3 - Kohti kauppojen hyllyjä
Kausi 1. Jakso 3/10. Kohti kauppojen hyllyjä. Finaalikuusikko on valittu. Kilpailijat pääsevät ensimmäisen tehtävän pariin ja tuotekehitys jatkuu. Pitää selvittää, miten tuote sai alkunsa ja kuinka sen tarina tuodaan tutuksi kuluttajalle? Ensimmäiset pisteet jaetaan. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
su 12.7. 17.10 Kausi 1 - Jakso 3 - Kohti kauppojen hyllyjä
Kausi 1. Jakso 3/10. Kohti kauppojen hyllyjä. Finaalikuusikko on valittu. Kilpailijat pääsevät ensimmäisen tehtävän pariin ja tuotekehitys jatkuu. Pitää selvittää, miten tuote sai alkunsa ja kuinka sen tarina tuodaan tutuksi kuluttajalle? Ensimmäiset pisteet jaetaan. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
ma 13.7. 20.00 Kausi 1 - Jakso 4 - Tuotekonsepti kuntoon
Kausi 1. Jakso 4/10. Tuotekonsepti kuntoon. Kilpailijat pohtivat tuotteensa konseptia. Missä on kilpailuetu, jolla erotutaan hyllystä? Lapin Maria hapuilee konseptin suuntaa, onneksi nyhtökauran kehittäjä Maija Itkonen antaa kullanarvoista sparrausta. Kenen kehityksen suunnasta tuomarit ovat huolissaan? Kotimainen viihdeohjelma. (42')
ke 15.7. 19.00 Kausi 1 - Jakso 4 - Tuotekonsepti kuntoon
Kausi 1. Jakso 4/10. Tuotekonsepti kuntoon. Kilpailijat pohtivat tuotteensa konseptia. Missä on kilpailuetu, jolla erotutaan hyllystä? Lapin Maria hapuilee konseptin suuntaa, onneksi nyhtökauran kehittäjä Maija Itkonen antaa kullanarvoista sparrausta. Kenen kehityksen suunnasta tuomarit ovat huolissaan? Kotimainen viihdeohjelma. (42')
pe 17.7. 19.05 Kausi 1 - Jakso 4 - Tuotekonsepti kuntoon
Kausi 1. Jakso 4/10. Tuotekonsepti kuntoon. Kilpailijat pohtivat tuotteensa konseptia. Missä on kilpailuetu, jolla erotutaan hyllystä? Lapin Maria hapuilee konseptin suuntaa, onneksi nyhtökauran kehittäjä Maija Itkonen antaa kullanarvoista sparrausta. Kenen kehityksen suunnasta tuomarit ovat huolissaan? Kotimainen viihdeohjelma. (42')
2 uutta julkaisua

Suomalainen menestysresepti -tuomaristo tukkanuottasilla kakkoslaadun tomaateista – "Te olette väärässä!"

Suomalainen menestysresepti on Nelosella starttaava sarja, jossa juhlitaan kotimaisia ruokainnovaatioita. Ruoka-alan yrittäjät ympäri Suomen tuovat kekseliäitä herkkujaan viisihenkisen tuomariston maistettavaksi, ja lopulta voittajatuote saa paikan S-ryhmän kauppojen hyllyiltä. Tuomaristossa nähdään kokki Jyrki Sukula, juontaja ja ruokakirjailija Anni Hautala, Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila, johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä sekä tutkimusjohtaja Suvi Luoma Foodwestistä.

Jo ensimmäisessä jaksossa nähdään, ettei tuomaristo aina ole yksimielinen.

Äänenvoimakkuus nimittäin kohoaa, kun Heikki pirkanmaalaiselta Penttilän tilaltaan tuo tuomaristolle tomaattikastikettaan, joka on kehitetty tilan perunagnocchien kaveriksi. Kaikki kastikkeen ainesosat tulevat suomalaisilta tiloilta.

"Ei löytynyt sopivia juttuja, niin ruvettiin tekemään itte", Heikki kertoo kastikkeestaan.

Kaikki tuomariston jäsenet pitävät soosia herkullisena. Erimielisyyttä tulee siitä, että tomaatit ovat "kakkoslaatua".

"Tuleeks tää sieltä sivuvirroista?" Ilkka Alarotu kysyy.

Penttilän tilan isäntä myöntää asian:

"Kotimainen tomaattihan on aika arvokasta, niin on nimenomaan lähdetty siitä, että tähän aikaan vuodesta tehdään kakkostavaraa, joka on liian isoa, liian pientä tai haljennutta tai muuta", Heikki sanoo.

Jukka Kurttila ei paljastuksesta ilahtu:

"Mainion makuinen minunkin mielestä, mutta älä ikinä kerro, että se on kakkosluokan tomaattia. Se saa ton maistumaan pahalta mun suussa", Kurttila sanoo.

Suvi Luoma nyökyttelee vieressä, mutta Anni Hautala on vahvasti eri mieltä:

"Muhun se teki taas vaikutuksen, se sivuvirta. Ettei tule hävikkiä", Hautala sanoo ja jatkaa kehumalla tuotteen kotimaisuutta ja sokerittomuutta.

"Syötätkö perhettäsi kakkosluokan ruoilla vai?" Kurttila keskeyttää.

Hautala protestoi, sillä kakkosluokan tomaateissa ei sinänsä ole mitään vikaa, ne ovat vain vähemmän kauniita.

Jyrki Sukula korottaa nyt ääntään:

"Mä olen samaa mieltä Annin kanssa. Kyllä se on tätä päivää..." mies protestoi.

Kurttila keskeyttää Sukulan heti alkuunsa:

"Mutta te olette väärässä!"

Koko tuomaristo purskahtaa nauruun.

"Totta kai me ollaan väärässä, mutta me nyt ollaan täällä, koska meidän mielipidettä on kysytty!" Sukula näpäyttää.

Suomalainen menestysresepti maanantaisin kello 20 Nelosella.

Tuomaristo lyttää Rostiksen julisteen ja radiomainoksen – "Kotiläksyjä tekemään!"

Suomalaisessa menestysreseptissä kisa kuumenee, kun kuusi finalistia on valittu. Kukin on saanut 15 000 euron tuotekehitystuen, ja ensimmäinen tehtävä on esitellä tuomaristolle tuotteen tarina, joka välittyy julisteesta ja radiomainoksesta.

Rostenin leipomon Katariina on saapunut puhumaan "Finpanadasta", jolla on nyt tuomariston pyynnöstä uusi nimi. Se on Rostis. Kyseessä on rukiiseen kuoreen leivottu riisipiirakka, jota on tarkoitus myydä kauppojen paistopisteillä.

"Teemana ois luonto ja kotimaisuus", Katariina kertoo esitellessään julistetta, jossa on kuvituksena itse tuotteen lisäksi kotimaisia kasviksia.

"Täs ois tarkoitus lähteä metsään", hän pohjustaa.

Radiomainoksessa soi Kun metsään haluat mennä nyt -melodia.

Tuomaristo ei pidä julisteesta eikä radiomainoksesta, vaikka he ovat varsin ihastuneita itse tuotteeseen maistettuaan sitä aiemmin.

"Teil on levähtänyt tää ihan käsiin, menny reisille asti", Jukka Kurttila sanoo.

"Reipas, rohkea, rukiinen... Se on kuin Tinder-kuvailu!" hän kritisoi radiomainosta.

Jyrki Sukula on vielä kriittisempi:

"Radiomainos kuvasi hyvin tätä teidän duunia – jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt. Kotiläksyjä tekemään!" mies komentaa.

Suomalainen menestysresepti maanantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Nämä ovat Suomalaisen menestysreseptin kuusi finalistia – mukana Huono äiti -yrittäjä Sari Helin

Suomalainen menestysresepti on sarja, jossa etsitään uutta supertähtituotetta ruokakauppojen hyllyyn. Kauden toisessa jaksossa selviää, ketkä ovat kuusi finalistia, jotka saavat 15 000 euron tuotekehitysrahan ideansa viilaamiseen.

Yksi finaalipaikan saajista on Sari Helin, yrittäjä Huono äiti -ilmiön takana. Hän osallistuu kisaan valmisruoalla.

Muut finaalituotteet ovat Kuusamon kalajalosteen kalakebab, Lapin Marian Villipesto, Elite Fitnessin Äidin patukka, Leipomo Rostenin Finpanadas-riisipiirakka sekä Snafu Oy:n viljelemä jännittävä vesikasvi lemna.

"Näin meillä on kuusi finalistia kasassa. Alkaa tiukka rypistys, jotta saadaan tuotteet siihen malliin, että ne kelpaavat kaupan hyllyyn", tuomariston puheenjohtaja Jyrki Sukula sanoo ja onnittelee finalisteja.

Suomalainen menestysresepti maanantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Suomalainen menestysresepti etsii ruokainnovaatioiden supertähteä kaupan hyllyyn!

Suomalainen menestysresepti on sarja, jossa viisihenkinen tuomaristo ruotii ruokainnovaatioita ja valitsee yhden tähtituotteen, joka pääsee S-ryhmän kauppojen hyllyille.

Tuomareina ohjelmassa nähdään juontaja ja ruokakirjailija Anni Hautala, kokki Jyrki Sukula, johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä, tutkimusjohtaja Suvi Luoma Foodwestistä sekä toimitusjohtaja Jukka Kurttila Finlaysonilta.

Sarja alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 22.6. kello 20!

Suomalainen menestysresepti -sarjassa etsitään uutta huipputuotetta kauppojen ruokahyllylle!

Suomalainen menestysresepti on sarja, jossa etsitään herkullista ja nerokasta supertähteä kauppojen ruokahyllylle! Satojen hakemusten joukosta valikoituneet kuusi uutuustuotetta kisaavat lopulta pääsystä suomalaisten kuluttajien suosikiksi.

Ruokabisneksessä on käynnissä vallankumous. Enää ei riitä, että tuote maistuu hyvältä, vaan sen tulee olla myös ekologinen, vastuullisesti tuotettu ja tehdä hyvää niin ihmiskeholle kuin maapallollekin. Arvostamme kotimaisia raaka-aineita, jotka tulevat läheltä ja suoraan puhtaasta luonnosta. Näistä lähtökohdista Suomalainen menestysresepti -sarja lähtee etsimään uutta kotimaista ruokainnovaatiota!

Ohjelma perustuu S-ryhmän järjestämään kilpailuun, jossa tarjotaan uusille ruokainnovaattoreille mahdollisuus kehittää markkinoille tuote, joka räjäyttää viime vuotisen voittajan Boltsin tavoin Suomen elintarvikemarkkinat. Kisan palkintona häämöttää paikka S-ryhmän kauppojen hyllyllä.

Sarjan alussa tuomaristo tapaa kymmeniä yrittäjiä erilaisine ideoineen, mutta lopulta joukosta valikoituu kuusi tuomariston mielestä innovatiivisinta tuotetta. Nämä kuusi kilpailijaa kohtaa toinen toistaan haastavampia tehtäviä kehittäessään ja hioessaan ideaansa ja omaa tuotettaan vieläkin valmiimmaksi.

Suomalainen menestysresepti -sarjassa on mukana kisaamassa myös entuudestaan julkisuudesta tuttuja. Huono äiti -blogiyhteisön vetäjänä tunnettu Sari Helin tuo kisaan mukanaan valmisruuan nimeltä Ei huono kippo. Viime Suomalainen menestysresepti -kauden voittaja Anssi Räntilä palaa takaisin kisaan mukanaan Tofusnack.

Tällä kaudella tuomaristo pääsee maistamaan ja arvioimaan myös muun muassa kalakebabia, tomaattikastiketta, karjalanpiirakan ja pasteijan yhdistelmää, villiyrteistä valmistettua pestoa, erilaisia proteiinipatukoita sekä mustaherukansiemenlastuja.

"Haluaisimme jakaa tämän herkun koko Suomen kansalle" toivoo eräs kilpailijoista.

"Tästä tuotteesta on teollinen tuotanto kaukana, sillä maku ja fiilis vievät mukanaan siihen hetkeen, kun olet maistanut oman äitisi leipomia herkkuja", kertoo puolestaan toinen kilpailija tuomaristolle.

Tuomareina sarjassa toimivat huippukokki Jyrki Sukula, radiojuontaja ja ruokakirjailija Anni Hautala, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, Jukka Kurttila Finlaysonilta sekä johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä.

Ensimmäisen Suomalainen menestysresepti -kauden voitti Anssi Räntilä Leivon Leipomon Boltsilla, joka oli vuoden 2019 myydyin uutuustuote S-ruokakaupoissa.

”Nyt nähdään, löytyykö Suomesta toista Boltsin veroista innovaatiota”, pohtii Ilkka Alarotu S-ryhmästä.

Suomalainen menestysresepti Nelosella ja Ruudussa 22. kesäkuuta alkaen kello 20.