Sex Tape Suomi

Sex Tape Suomi

Sex Tape Suomi on uskalias, intiimi, arastelematon ja herkkä uusi parisuhdeohjelma, jossa pureudutaan tavallisten suomalaisten parisuhteisiin ja erityisesti seksielämän ongelmiin. Jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet rohkeasti viikon ajan omaa parisuhdearkeaan ja makuuhuone-elämäänsä. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin johdolla pariskunnat katsovat toistensa kuvatut materiaalit ja keskustelevat seksielämässä esiin nousseista haasteista ja ongelmista. Kyyneliä ja naurua, suoria ehdotuksia ja seksuaalisuuden juhlintaa: illan aikana nähdään paljon tunteita ja rehellistä keskustelua arkielämän haasteista, joihin katsojankin on helppo samaistua. Kotimainen realityohjelma.

4 uutta julkaisua

Jari, 38, pelaa tuntikaupalla Fortnitea, kumppanille ei jää aikaa – Marja Kihlström: "Siinä ei enää selittäminen auta..."

Sex Tape Suomessa tavataan keskiviikkona kouvolalaiset Jari 38, ja Sanna, 35, jotka ovat olleet yhdessä kuusi vuotta. Parilla on haasteita löytää yhteistä aikaa vuorotyön ja uusperhearjen melskeissä. Mutkia matkaan tuo myös se, että Jarilla ei ole tarpeeksi tahtoa löytää aikaa kahdenkeskiselle ajalle Sannan kanssa.

Sannan kuvaamasta videosta käy ilmi, että Jari vetäytyy töiden jälkeen mieluusti pelaamaan Fortnitea. Videolla Sanna on pettynyt, kun kello on kymmenen illalla ja Jarin pitää herätä neljän maissa aamulla. Sanna olisi toivonut, että aikaa olisi herunut yhteiseen illanviettoon.

"Ei ollutkaan mikään kiire mennä nukkumaan ajoissa. Arvaa ärsyttääkö!" Sanna sadattelee miehensä pelatessa.

Kun myöhemmin mies menee nukkumaan, Sanna jää hyvänyönsuukkojen jälkeen sohvalle yksin.

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin luona koetetaan keksiä, miten Sanna ja Jari löytäisivät enemmän aikaa toisilleen. Parille ehdotetaan yhteisen harrastuksen aloittamista.

"No mie oon ehdottanut monesti kuntoilua, että treenataan yhdessä", Sanna innostuu.

Jari suhtautuu ajatukseen penseästi:

"Mie en enää jaksa kuntoilla, kun käyn kuitenkin kolme kertaa viikossa pelaa lätkää. Välillä jopa neljä kertaa", mies kertoo.

"Ja sit sulla on Fortnite", Kihlström muistuttaa.

"Missä on tilaa Sannalle ja parisuhteelle?" terapeutti tiukkaa.

"Annan tilaa Sannalle myös parisuhteessa... Tai annan omaa aikaa myös Sannalle", mies yrittää selittää.

Marja Kihlström muistuttaa, että viikossa on 168 tuntia ja että parisuhteelle on pakko löytää aikaa niin, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

"Mä laskin, että sä olit pelannu neljä viis tuntia Fortnitea", terapeutti sanoo.

"Niin viikossa", Jari puolustautuu.

Jarilla jää Sannalle vain noin puoli tuntia viikossa.

"Onks se sun mielestä tasapainossa?" Kihlström kysyy.

"Ei oo, ei oo, mutta se oli tossa kohtaa. Nykyään se on eri tavalla..."

Kihlström ei hevillä anna periksi:

"Nyt sä selität, kun mä kysyn jotain. Toi on se tapa, miten voidaan lähteä kohti eroa. Aina kun toinen yrittää sanoa, että tää ei tunnu hyvältä, niin selittää itsensä ulos."

"Parisuhteessa täytyy pysähtyä sen toisen tunteen äärelle. Sä voit olla tyytyväinen Fortniteen, lätkään ja parisuhdeaikaan, mutta jos toinen kokee tyytymättömyyttä, te lähdette erilleen. Ja siinä ei enää auta se selittäminen", Kihlström pauhaa Jarille.

Sex Tape Suomi keskiviikkoisin kello 22 Nelosella ja Ruudussa. Sarjan seuraava jakso on katsottavissa ennakkoon Ruutu+:ssa.

Nooa petti kumppaniaan ymmärrettyään olevansa transsukupuolinen: "Tuli sellainen olo, että tää ihminen hyväksyy mut"

Nooa, 25, ja Iina, 25, ovat olleet yhdessä neljä ja puoli vuotta. Yhteiseen matkaan on mahtunut poikkeuksellisen isoja mullistuksia. Nooa tuli kaapista kaksi vuotta sitten, mikä oli alkusysäys hänen sukupuolenkorjausprosessilleen.

"Tajusin, että en ole nainen", Nooa kertoo.

Kriisi johti pettämiseen, mikä varjostaa Iinan ja Nooan elämää vieläkin:

"Hain huomiota väärällä tavalla, tuntemattomalta ihmiseltä. Yhtäkkiä esittelen itseni Nooana, ja hän ei tiedä mistään muusta. Mulle tuli sellainen, että tää ihminen hyväksyy mut", Nooa kertoo syrjähypystään.

Sitten kaikki "räjähti käsiin", mutta pettämisestä päästiin yli ammattilaisen avulla:

"On auttanut myös se, että olen nähnyt Nooan taistelun. Tiedostaa edes osittain, mikä pettämisen taustalla on ollut", Iina ymmärtää.

Hän ei kuitenkaan usko pääsevänsä koskaan täysin yli asiasta. Myös Nooa kamppailee asian kanssa:

"En itse en henkilökohtaisesti usko, että pääsen siitä yli, että olen tehnyt niin", hän pohtii.

Kriisistä on seurannut kuitenkin myös hyvää:

"Kauheeta sanoa, että jossain vaiheessa kriisi on se, mitä parisuhde tarvitsee, ainakin meidän kohdalla", Nooa sanoo.

"Mielelläni olisin ottanut vähän kevyemmän kriisin", Iina kuitenkin toteaa.

Sex Tape Suomen päätösjakso keskiviikkona kello 22 Nelosella. Jakso on katsottavissa jo nyt Ruutu+:ssa.

Tiinalle, 22, ja Jannelle, 23, seksi on kuin työtä – "En tiedä, jaksanko yrittää"

Porvoolaiset Tiina, 22, ja Janne, 23, ovat olleet yhdessä kahdeksan vuotta. IRC-Galleriassa murrosikäisinä tavannut aviopari on yrittänyt saada lasta jo yli kolmen vuoden ajan. He kertovat lapsettomuudesta Sex Tape Suomi -ohjelmassa.

Lapsettomuuden takia seksistä on tullut molemmille pakkopullaa. Seksiä pitää ovulaation aikaan harrastaa mahdollisimman paljon:

"Mulla on ovulaatio kahden päivän päästä, ja meidän pitäis jaksaa yrittää, mutta en mä tiedä jaksanko yrittää", Tiina itkee parin kuvaamalla videolla.

"Mulla ei muutenkaan tee mieli. Aina silloin, kun sitä pitäis tehdä, sitä ei halua tehdä", Janne vieressä sanoo.

Pariskunta on hiljattain päässyt lapsettomuushoitoihin, mikä on ollut suuri helpotus varsinkin Tiinalle, joka on kärsinyt masennuksesta.

Tiina ja Janne pystyvät puhumaan seksin harrastamisen ajoittaisesta vastenmielisyydestä rehellisesti niin, ettei kumpikaan loukkaannu. Seksistä on usein ilo kaukana:

"Kun tekee sitä kellon ja kalenterin mukaan, niin kyllä siitä lähtee maku", Janne sanoo seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmille ohjelmassa.

"On ollut päiviä, kun ollaan molemmat tuijotettu kattoa, että loppuis jo", Tiina puolestaan kommentoi.

"Sisään, ulos, ravistus ja homma on valmis", Janne nauraa.

Pari kertoo harrastaneensa aiemmin paljon seksiä ja kokeilleensa innokkaasta kaikkea uutta.

"Enää ei jaksa panostaa", Tiina sanoo.

"Niin, kun se on meille työtä", Janne täydentää.

Sex Tape Suomi keskiviikkona kello 22 Nelosella ja Ruudussa. Jakso on katsottavissa jo nyt Ruutu+:ssa.

Pitkässä suhteessa kyllästyneet Kaisa, 40, ja Aki, 41, saavat vinkin kokeilla parinvaihtoa – "Ollaan kyllä jo puhuttu tästä..."

Tamperelaiset Kaisa, 40, ja Aki, 41, puhuvat Sex Tape Suomessa siitä, kuinka oltuaan yhdessä lukioikäisistä asti he kaipaavat suhteeseensa uutta kipinää. Varsinkin Kaisa kaipaa vaihtelua mutta ei kerro ohjelmassa ensin suoraan, mistä kenkä puristaa ja mitä hän oikeasti haluaa.

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström kaivaa parista konkreettisia vastauksia:

"Koska jos te vain hyväksytte sen, että tää on vain tällaista arkista suorittamista ja että me ollaan aina oltu yhdessä, niin fine, siihen voi kyllästyä", seksuaaliterapeutti Marja Kihlström sanoo.

"Niin, sehän tässä on pelkona", Kaisa myöntää.

Kihlström ehdottaa suoraa puhetta ja käytännöllisiä ratkaisuja seksielämän puuduttavuuteen:

"Mitä jos te lähtisitte fantasioimaan kolmen kimpasta? Oisko se mies vai nainen? Mitä te sen kaa tekisitte, olisiko se vain katsomassa, kun te rakastelette? Tai kokeilisitte parinvaihtoa? Tai menisitte seksiklubille kattoo, mitä siellä on?" seksuaaliterapeutti ehdottaa.

Pari tunnustaa keskustelleensa uusista kumppaneista ja ryhmäseksistä. He eivät vain ole päässeet yhteisymmärrykseen siitä, miten asia toteutetaan:

"Me ollaan itse asiassa kyllä puhuttu sellaisista asioista. Meillä on vain ollut ristikkäisiä suuntia siinä", Aki kertoo.

Kyse on siitä, että kolmen kimppa ei kiinnosta Kaisaa vaan hän haluaa olla kaksin uuden mieskumppanin kanssa:

"Siis mä vaan... haluaisin olla jonkun muunkin miehen kanssa. Ihan kaksin miehen kanssa. Kun taas Akilla on se, että ryhmäseksiä, että siinä olisi vaikka mies meidän kanssa", Kaisa myöntää viimein.

"Toinen pari tai toinen mies", Aki selventää.

"Mutta mä en koe, että voin olla kahden miehen kanssa yhtä aikaa siinä", Kaisa sanoo.

Sex Tape Suomi keskiviikkoisin kello 22 Nelosella. Sarjan seuraava jakso on katsottavissa ennakkoon Ruutu+:ssa.

Lestadiolainen perheenisä piilotteli biseksuaalisuuttaan vuosia: "Sisäinen maailma minussa oli vääränlainen"

Leppäveteläiset Samuel, 30, ja Aune-Elina, 31, ovat neljän lapsen vanhoillislestadiolaiset vanhemmat, jotka ovat olleet yhdessä 13 vuotta. Onnellinen kaksikko viihtyy erittäin hyvin toistensa seurassa, ja Sex Tape Suomi -ohjelmassa he kertovat seksielämänsä olevan aktiivista.

Aune-Elina kertoo pariskunnan vakaumuksesta kauniisti:

"Usko tuo meidän elämään vahvan arvopohjan. Sitä kautta tulee ajatus siitä, että mennessämme naimisiin ollaan sitouduttu siihen, että tää on pyhä asia. Seksi ja seksuaalisuuskin on kaunis asia, joka on annettu meille lahjaksi. Siitä on lupa nauttia", Aune-Elina kertoo kuvaamallaan videolla.

Kaksikon yhteiseen matkaan mahtuu kuitenkin hurja käänne, kun Samuel tunnusti olevansa biseksuaali.

"Olin ruvennut jo miettimään, että mitä jos se on homo. Tai jopa haluaisi olla nainen!" Aune-Elina muistelee pohtineensa.

Lopulta Samuel kertoi vaimolleen seksuaalisuudestaan. Hän oli vaiennut siitä vuosikausia:

"15-vuotiaana, kun alkaa se oma seksuaalisuus kehittymään, ja hoksaa, ettet oo normi heteromies... Ja sitten ympäristö on aika tuomitseva tai konservatiivinen", Samuel taustoittaa kaapista tulon hankaluutta.

Vanhoillislestadiolaisessa yhteisössä kasvaneelle pojalle asia oli hurjan iso ja pelottavakin:

"Oot pieneltä paikkakunnalta, mutta sitten lisäksi kuulut uskonyhteisöön, jossa seksuaalisuudesta ei puhuta kovin paljon, ja lähtökohta on, että homoseksuaalisuus on synti, jota ei toteuteta."

Aune-Elina kertoo iloinneensa saatuaan varmuuden miehensä biseksuaalisuudesta:

"Ensin mulla oli parin päivän vaaleanpunainen pilvenhattara. Olin aivan kuin uudestaan rakastunut. Että vau, mikä mies mulla on!"

Hän kertoo silti kokeneensa asian äärellä myös riittämättömyyttä:

"Tuli se, että apua. Mähän en voi koskaan olla mies. Tarviiko Samppa jotakin muuta kuin mitä mä oon", Aune-Elina tunnustaa pohtineensa.

Kuitenkin Aune-Elina on ymmärtänyt, mitä Samuelin biseksuaalisuus tarkoittaa. Ja se ei ole uhka pariskunnan rakkaudelle:

"Kyllä se kertoo mulle, jos mä en riitä."

Sex Tape Suomi keskiviikkoisin kello 22 Nelosella ja Ruudussa. Sarjan seuraava jakso on katsottavissa ennakkoon Ruutu+:ssa.

Riidat rahankäytöstä ajoivat Elinan ja Janin eron partaalle – "Herra päätti ostaa kalliin Audin keskustelematta mun kanssa"

Sex Tape Suomen viidennessä jaksossa tavataan sipoolaiset Elina, 30, ja Jani, 36, jotka riitelevät rahasta. He kertovat olleensa eron partaalla kaksi kertaa Janin hankittua jotakin kallista keskustelematta asiasta ensin vaimonsa kanssa.

"Mä ostin kolmen tonnin läppärin. Se ei meidän talven rahatilanteessa rouvaa miellyttänyt. Vedettin nimiä alle eropapereihin, mutta selvittiin siitä kuitenkin", Jani kertoo kuvaamallaan videolla upouuden omakotitalon pihassa.

Toinen iso kriisi puhkesi, kun Jani oli ostanut luksusauton kertomatta asiasta vaimolleen.

"Herra päätti ostaa kalliin Audin keskustelematta mun kanssa siitä. Ja tää läppäri oli sitten toinen", Elina selittää.

Tietokoneesta syntyneen riidan jälkeen Elina lähetti miehelleen pitkän sähköpostin ja liitti mukaan avioeropaperit:

"Haluutsä olla sellainen sinkkumies, joka haluaa mennä oman mielensä mukaan, vai haluatko olla tässä suhteessa ja tehdä nämä päätökset jatkossa yhdessä", Elina kertoo kysyneensä meilissä.

Jani sydämistyi vastaanottamistaan avioeropapereista:

"Mä allekirjoitin ne sen takia, että sä yhden parin tonnin läppärin takia lähetät mulle eropaperit. Sen takia mä aattelin, et ihan sama, pannaan lusikat jakoon", Jani nauraa ohjelmassa.

Mies selittää seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmille, että läppäriä tarvittiin uutta innostavaa yritystä varten:

"Koin, että kun se oli mun yritysidea, niin mun ei tarvitse siihen liittyvistä asioista keskustella Elinan kanssa. Ehkä sitäkin olisi voinut silloin miettiä. Sama sen auton kanssa", Jani myöntää.

Elina ymmärtää ja hyväksyy, että Jani halusi hankkia kalliin auton, koska tekee paljon töitä. Elina olisi vain toivonut, että hänet otetaan vaimona mukaan päätöksentekoon.

"Hirveintä oli se, että kun se oli niin kova auto autopiireissä, niin jotkut porukat saattoi tulla ottamaan autosta kuvia, kun mä istuin siellä kärttyisen näköisenä!" Elina nauraa.

Sex Tape Suomi keskiviikkoisin kello 22 Nelosella ja Ruudussa. Sarjan tuleva jakso on katsottavissa ennakkoon Ruutu+:ssa.